- 27 Temmuz 2015
- 200
- 113
-
- Konu Sahibi kitapcikiz
Nereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??
Sizene hanfendi? Ben konu sahibini konusuna yorum yapıyorum istediğim genellemeyi istediğim yorumu yaparım siz kim oluyorsunuz? BU Sitede yorum yapma hakkımı siz mi kısıtlayacaksınızAlıntı yaparım çünkü bom boş ithamlar ile geliyorsunuz, genelleme yapıyor çirkinleşiyorsunuz !
Eğer bir takım insanları genişlik ile suçluyor iseniz ortaya laf atıp giderek öyle altından kalkamayacağız lafları etmeyin o zaman, düşüncenizi kendiniz saklayın !
Not: Konu sahibi özür dilerim.
seyehatten once kuruntu yapmadim kimlerle gittigini nerede kalacaklarini kendi soyledi.. donusunde degisti hersey :)Bence evli yada bekar olayına takılmaktansa , Esinizin size yalan söylemiş olmasına takılmanız gerekli.. Seyahatten önce kuruntu yapmanız bir yana, sonrasında bunu size söylemesi ne değiştirdi acaba?
Evli değilim ama ilişkilerimden gözlemlediğim kadarıyla hemen ön yargılı olmayın, bir süre izleyin, eşinize hissettirmeden, çokta üstünde durmuyormuş gibi yapın. sürekli o bayandan bahsederseniz daha çok gözüne sokmuş olursunuz ve birşey yoksa bile gerçekten daha bi alıcı gözüyle bakar. yani daha önce başıma böyle bişey gelmişti ordan biliyorum
konumuzun ozetini gectim asil onemlisi zaten yalan ve guvenimi sarsmis olmasibunun evli yada bekar olmakla ilgisi yok.
pek ala evli bayanlarla da birlikte olabilir eşiniz.
bekarları potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçin.
konunuza gelirsek ben bana yalan söylemiş olmasına takılırdım.
sirket gondermedi kurum gonderdi iste benimde kafama takilandan biri de bu giderken hepsi bi ucaga dolusup giderken donuste neden bi kismi almanya aktarmasi yapti onu hala anlamis degilim. yol+otel parasini biz ayarlayip oduyoruz kurum bize harcirah veriyorSu kismi dusundurucu: madem bunlari sirket gonderdi neden bu ikisine ayri havayolundan digerlerine ayri havayolundan bilet almis?
Bu konuya mantikli bir aciklama yapmasini isteyinsirket gondermedi kurum gonderdi iste benimde kafama takilandan biri de bu giderken hepsi bi ucaga dolusup giderken donuste neden bi kismi almanya aktarmasi yapti onu hala anlamis degilim. yol+otel parasini biz ayarlayip oduyoruz kurum bize harcirah veriyor
Nereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??
ne kuruntusu bariz gizli saklı iş çevirmiş surat yapıp zehir edeceğniz kısmı evet dopru aynı durumda siz olsaydnz saklasaydınız nolurdu düşünmüş müü ??* Ne malum ikisinin gitmediiği bence şirketi gizli yldan arayıp ögrenin bu gezi şirket adı altında kaçamak olmasın... İçinize kurt düşürmimde böle bi sacmalık olmaz ama yaniii.Söyleseydi gerisini düşünmek size kalsaydı an azından haberim var bana herşeyi söyleyen kocam var diyip bişey olmıcağı anlaşılırdı.Şuan öle durum yoksa bile insanın içi içini yer hep yer keşke ögrenme sansınız olsaydı..Nereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??
Kocaniz yalan soylemis. Sizde kuruntu yapmayi diye guzelce aciklama yapmis zaten bi erkek aciklama yapiosa korkacaksinNereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??
evet diger kisiler ile de goruntuleri var ancak ben de hala bu sorularima yanit alabilmis degilim yeni ogrendigim icin hepsini bi avazda sordum ve ustun körü yanitla uzerinden gelip gecti konunun.. bilmiyorum bu ikisinin farkli kurumlarda olmasina ragmen geriye kalan ikili oldugunu. iste hep bunlar kafamda soru isareti detayli dusundukce benim kafamda kurgulamadigimi olayin icinde birseyler dondugunu algilayacaksiniz.Merak ettimde eminsiniz demi saydığınız kjişilerinde seyahatte olduğundan,onlarında fotoları varmı,birde ne hikmetse ve tesadüfse eşinizin ve bayanın uçağı diğerlerinden ayrı ve daha geç saatte,bunun sebebi nedir,neden kocanızda birbaşkası değil...acaba başbaşa vakit geçirebilmek için biletleri ayrı almış olabilirlermi.
Nasil görüsemiyorsunuz tel sarjimi yetersizdi hangi devirdeyiz heryer sarj aleti kayniyor sorun sarjmi eger oyleyse hic ama hic inandirici gelmedi bana esiniz. Insan herhangi bir kafede bile sarj doldurabiliyoryorumunuz icin tesekkurler ancak diger yorumcularin yorumlarini okudugunuz kadar keske benimkileride okusaydiniz o zaman sorunuzun cevabinida alacaktiniz. yine de belirteyim size esimle 7 gun boyunca sadece 3 kere gorustum siz olsaydiniz bu kadar gorusmeyi yeterli gorur muydunuz? bahsi gecen bekar bayan olsun yada olmasin onu dk basi arayip rahatsiz etmem bu benim fitratimda yoktur oda bunun bilincindedir. Cunku ben onun konumunu bilerek bu yola baskoydum sonradan sonraya icat cikarmanin bana bi faydasi olmaz. Ikimizde kendi alanimizda kendimizi yetistirmis kisileriz kiskanclik ozguven eksikligidir derler cok sukur ki benim ozguvenim yerindeki onunla her konuda asik atabilecek oldugum icin onu es sectim
Sorabileceğin kimse yok mu ?evet diger kisiler ile de goruntuleri var ancak ben de hala bu sorularima yanit alabilmis degilim yeni ogrendigim icin hepsini bi avazda sordum ve ustun körü yanitla uzerinden gelip gecti konunun.. bilmiyorum bu ikisinin farkli kurumlarda olmasina ragmen geriye kalan ikili oldugunu. iste hep bunlar kafamda soru isareti detayli dusundukce benim kafamda kurgulamadigimi olayin icinde birseyler dondugunu algilayacaksiniz.
en fazla gidenlerle bir araya gelirsek oradaki gezileri hakkinda konu acilirsa bu konunun nedenlerini niye bir kisminin ayri geldigini sorabilirim onun disinda bu esimin kariyerinde aleyhine bi durum olarak kullanir bunuda asla arzulamamSorabileceğin kimse yok mu ?
Esinizin kariyeri elbette önemli ama keske oda sizin onun kariyerine verdiginiz önem kadar size önem verseydi. Ortada bi yalan var bence. Bi sekilde o zaman acilen bir araya gelmeye calisin aylaaar sonra bir araya gelirseniz o insanlarla gercegi o zaman ogrenirseniz sizin icin gec olabiliren fazla gidenlerle bir araya gelirsek oradaki gezileri hakkinda konu acilirsa bu konunun nedenlerini niye bir kisminin ayri geldigini sorabilirim onun disinda bu esimin kariyerinde aleyhine bi durum olarak kullanir bunuda asla arzulamam
hanimefendicim ayni sorunu ben de yasadim oradayken turkiyedeki priz uclarida sarjlar uclari gibi degil..oranin sarji ayrica bizim telefonlarimizin voltlari ile onlarin elektrik voltlari ayni degil bu yuzden sarj sikintisi cekersiniz. o konuda hakli sikinti yokNasil görüsemiyorsunuz tel sarjimi yetersizdi hangi devirdeyiz heryer sarj aleti kayniyor sorun sarjmi eger oyleyse hic ama hic inandirici gelmedi bana esiniz. Insan herhangi bir kafede bile sarj doldurabiliyor