Esime karsi kuruntu yapiyorum acaba?

Esinizin kariyeri elbette önemli ama keske oda sizin onun kariyerine verdiginiz önem kadar size önem verseydi. Ortada bi yalan var bence. Bi sekilde o zaman acilen bir araya gelmeye calisin aylaaar sonra bir araya gelirseniz o insanlarla gercegi o zaman ogrenirseniz sizin icin gec olabilir
benim de temennim bu olayin sirri varsa eger bi an evvel aydinlanmasi zira cok bunaldim 2 haftadir

New York'a mı gittiler. Normalde benim bildiğim kurumlar öncelikle THY'den alınmasını istiyor biletlerin. Zaten THY'nin de kaç tane uçağı olacak ki ABD'nin bir şehrinden Türkiye'ye. Hep birlikte gitmiş olan bir grubun ayrı ayrı dönmesi çok saçma. Eşinizin arkaya kalmış olmasının özellikle yapılmış olması ihtimali yüksek geliyor bana.

New York'a mı gittiler. Normalde benim bildiğim kurumlar öncelikle THY'den alınmasını istiyor biletlerin. Zaten THY'nin de kaç tane uçağı olacak ki ABD'nin bir şehrinden Türkiye'ye. Hep birlikte gitmiş olan bir grubun ayrı ayrı dönmesi çok saçma. Eşinizin arkaya kalmış olmasının özellikle yapılmış olması ihtimali yüksek geliyor bana.
evet n.york thy ile gidip geldi elimde e-ticketleri mevcut. digerleri lufthansa ile donduler aman ben birsey demiyorum kiskanc haset ümüge coken kadin olarak adlandiriliyorum

evet n.york thy ile gidip geldi elimde e-ticketleri mevcut. digerleri lufthansa ile donduler aman ben birsey demiyorum kiskanc haset ümüge coken kadin olarak adlandiriliyorum

Gerekirse ümüğüne de çökersiniz. Güven mevzusu bu . Sarsıldı mı olmuyor işte. Baştan yalan söyleyen kendisi zaten. Hadi diyelim size söyledi ve "o şahıstan rahatsız oldunuz " yine sizi rahatlatacak kendisiydi. Yalan söyleyerek mi çözülecek yani "sizin rahatsızlığınız".

Bence şu nokta kesinlikle aydınlatılmalı. Detaylıca sorun eşinize. Neden o ayrı dönmüş herkesten.

Gerekirse ümüğüne de çökersiniz. Güven mevzusu bu . Sarsıldı mı olmuyor işte. Baştan yalan söyleyen kendisi zaten. Hadi diyelim size söyledi ve "o şahıstan rahatsız oldunuz " yine sizi rahatlatacak kendisiydi. Yalan söyleyerek mi çözülecek yani "sizin rahatsızlığınız".

Bence şu nokta kesinlikle aydınlatılmalı. Detaylıca sorun eşinize. Neden o ayrı dönmüş herkesten.
bana soyledigi diger grubun donus icin ucakta yer bulamamasi sebepli olarak diger firmayi zoraki secmeleri yani bunlarin kendi arzulari disinda gelisen bir mevzuymus birde onlar es ve cocuklar ile gittikleri icin sanirim daha uyguna geliyormus fiyat acisindan ama ben bu yalanlari yakaladikca ustustune sorular sordum kimi karambole cevaplar oldu ve aslinda bu ayrintilar onun bana ilk yalan soylemesiyle onemlerini yitirmisti o an sonucta bi yalan vardi detaylarina bakmayacaktim o dakika sadece ofkeme yenilmemeye dirayetimi korumaya odaklanmaya calistim.

bana soyledigi diger grubun donus icin ucakta yer bulamamasi sebepli olarak diger firmayi zoraki secmeleri yani bunlarin kendi arzulari disinda gelisen bir mevzuymus birde onlar es ve cocuklar ile gittikleri icin sanirim daha uyguna geliyormus fiyat acisindan ama ben bu yalanlari yakaladikca ustustune sorular sordum kimi karambole cevaplar oldu ve aslinda bu ayrintilar onun bana ilk yalan soylemesiyle onemlerini yitirmisti o an sonucta bi yalan vardi detaylarina bakmayacaktim o dakika sadece ofkeme yenilmemeye dirayetimi korumaya odaklanmaya calistim.

O zaman onlar gidişte de ayrı gitmiş olmalı. Mantıklı olan gidiş-dönüş almaları çünkü.

O zaman onlar gidişte de ayrı gitmiş olmalı. Mantıklı olan gidiş-dönüş almaları çünkü.
onu inanin ben de bilmiyorum. tek bildigim tr de bu isinin devaminin gelemeyecegi cunku eger bir iliski soz konusuysa iyi yada kotu bir para akisi gereksinimi olacak ancak esimin tum para isleri ben de doner bu olay acik verir bi yerden o da bunu goze alamaz. bir yanim kulaginin uzerine yat varsa boyle bisey seytana uydu de sineye cek diyor bi yanim bu varsa cezasini muhakkak ver altta kalma diyor.

onu inanin ben de bilmiyorum. tek bildigim tr de bu isinin devaminin gelemeyecegi cunku eger bir iliski soz konusuysa iyi yada kotu bir para akisi gereksinimi olacak ancak esimin tum para isleri ben de doner bu olay acik verir bi yerden o da bunu goze alamaz. bir yanim kulaginin uzerine yat varsa boyle bisey seytana uydu de sineye cek diyor bi yanim bu varsa cezasini muhakkak ver altta kalma diyor.

Şimdi düşündüm de diğerleri aile ile gittiği için başka uçak şirketinden almışlar bileti ucuz olsun diye. Eşiniz de THY'den almış. Diğer kurumdan gelen kadın da THY'den alınca otomatikman aynı uçağa düşmüş olabilirler. Yani tamamen tesadüf olabilir. Uçak saatine çok süre olunca da mecbur birlikte takılmışlardır. Ama işte neden bu kadın hakkında yalan söylüyor ve gereksiz açıklamalar yapma ihtiyacı duyuyor (yok zaten güzel değildi , öyle bir şey olması mümkün değil filan gibi) orası hala sıkıntılı işte.

Keske sizde esinizle gitseydiniz madem öbürleri es ve cocuklarini getirior

Keske sizde esinizle gitseydiniz madem öbürleri es ve cocuklarini getirior
tatlim daha once gitmistim ayrica kurum sadece calisanlarinin parasini oduyor yanindakilerin parasini sen karsiliyorsun sadece vize sorunumuz olmuyor. acikcasi yeni evli oldugumuz icin bir takim borc mevzulari vardi hadi sen git gormedin ben nasilsa gordum bosuna masraf etmeyelim dedim. Nerden bilebilirdim ki bunlarin olabilecegini. Acikcasi esimin normal hayatimizda gozumun icine bakip neredeydin ki sen daha once demesi ardindan hemen hemen seninle 20 gun arayla dogum yapacakmisiz ama bebegi kaybetmemin uzuntusu ile bana daha cok dusmesi bunlari hic dusundurmedi

tatlim daha once gitmistim ayrica kurum sadece calisanlarinin parasini oduyor yanindakilerin parasini sen karsiliyorsun sadece vize sorunumuz olmuyor. acikcasi yeni evli oldugumuz icin bir takim borc mevzulari vardi hadi sen git gormedin ben nasilsa gordum bosuna masraf etmeyelim dedim. Nerden bilebilirdim ki bunlarin olabilecegini. Acikcasi esimin normal hayatimizda gozumun icine bakip neredeydin ki sen daha once demesi ardindan hemen hemen seninle 20 gun arayla dogum yapacakmisiz ama bebegi kaybetmemin uzuntusu ile bana daha cok dusmesi bunlari hic dusundurmedi
Herseyde bi hayir vardir eger inan suan hamile olsaydin bu olaya dahada cok uzulur yipranirdin hamilelik piskolojisi cok baska bisey ben en ufak seye korilabiliyorum mesela.

Şimdi düşündüm de diğerleri aile ile gittiği için başka uçak şirketinden almışlar bileti ucuz olsun diye. Eşiniz de THY'den almış. Diğer kurumdan gelen kadın da THY'den alınca otomatikman aynı uçağa düşmüş olabilirler. Yani tamamen tesadüf olabilir. Uçak saatine çok süre olunca da mecbur birlikte takılmışlardır. Ama işte neden bu kadın hakkında yalan söylüyor ve gereksiz açıklamalar yapma ihtiyacı duyuyor (yok zaten güzel değildi , öyle bir şey olması mümkün değil filan gibi) orası hala sıkıntılı işte.
bu da mumkun zaten kadinla ne gidisde ne donuste yanyana gitmemisler esim kendi koltugunda kadin acil cikislarda oturmus iri yari bisey hayatim valla yemin ediyorum dedi. outlet magazalarina gittiklerinde bana ve kendine spor ayakkabi bakarken hatta oda yanimdaydi esiniz icin baya ugrastiniz secim konusunda ama helal olsun size belli ki cok seviyorsunuz kendinizden cok onun icin ugrastiniz demis pehh artik ne kadar dogru ne kadar yalan.. kadinin cussesinin kendisininki kadar oldugunu hatta oyle iri ki mayo bulmakta zorluk cekiyordu o daha sonra ayrildi gitti kendine mayo bakmak icin dedi kadinin iri yada minyon olmasi zerre umurumda degildi ama o bunlari beni sakinlestirmek icin soyluyordu besbelli

İlk anlattıklarınız değil de sonraki yazdıklarınız yani eşinize sorular sorup aldığınız cevaplar sanki açığını kapatmaya çalışıyor gibi. Ne de çok iri işte mayo bulamıyor ben kendi koltuğumda gittim o da acil tarafında yok ismimle değil ünvanla hitap etti bilmem ne maşallah eşiniz de hiçbir ayrıntıyı atlamamış. Yahu bir erkek için irisi küçüğü farkeder mi kadının? Ya da evli bekar oluşu. O kadınla aralarında fiziki yakınlaşma geçmemiş olabilir ama bu kadar rahat davranan ve size YALAN söyleyen bir adam daha fazlasını yapma kabiliyetini taşıyor bence.

İlk anlattıklarınız değil de sonraki yazdıklarınız yani eşinize sorular sorup aldığınız cevaplar sanki açığını kapatmaya çalışıyor gibi. Ne de çok iri işte mayo bulamıyor ben kendi koltuğumda gittim o da acil tarafında yok ismimle değil ünvanla hitap etti bilmem ne maşallah eşiniz de hiçbir ayrıntıyı atlamamış. Yahu bir erkek için irisi küçüğü farkeder mi kadının? Ya da evli bekar oluşu. O kadınla aralarında fiziki yakınlaşma geçmemiş olabilir ama bu kadar rahat davranan ve size YALAN söyleyen bir adam daha fazlasını yapma kabiliyetini taşıyor bence.
kuruntudan fazlasi oldugunu dusunuyorum ben de

Nereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??
Boşuna değil gayet haklı bir kuruntu yapıyorsun canım benim. Sanki dünyada erkek kalmamis gibi evli erkeklere yönelen amin gibi cogalmis hem cinslerimiz var. Sen bence aynısını ben yapsam diyerekten empati kurmasını sağla . Belki daha iyi anlar

Evet bende onu soyledim ucaginiz ayni diye butun gun takilmak zorunda degildin dedigimde ne yapayim kiza git yanimdan yalniz mi takilacagim demeliydim otel bize saat 11 de check-out verdi kapi onunde kaldik geride kalan 12 saat havalimaninda beklemek sacmaydi gitmedigim yerler vardi ee amerikada surasi degil her canin istediginde gidip gorelim zamanda varken oda buralari biliyorken gittik diyor bi yanim inanmak istesede bi yanim hic oyle masumane seyler olmadigina kanaat ediyor iste

Bence bi sakin ol. Cunku soyle bi düşün. Bilmedigin ve gezmek istedigin memlekette bekar diye arkadasinla gezmeyecek misin.12 saat tek takilmak cok mantikli degil.is arkadasi da ordayken.bi kere ayip olur ya.
Cok yakin foto çekimleri, videolarda samimi goruntuler varsa sonuna kadar haklisin.
Ben senin yerinde olsam , ben yapsam sen daha buyuk.tepki verirdin deyip hafif bi bozuk atardim.ama işin pesini birakmazdim. hissettirmeden hareketlerini takibe alirdim olayin ustunu kapatip...
Zaten bi sey olmussa emin ol devami da gelir ayyuka cikar.kuruntuyla gunlerini gecirme.

Bence gayet normal bir iş gezisi... Empati yapın bence sizi iş arkadaşınız bilmediğiniz bir ülkede tek başına bıraksa adam değilmiş dersiniz...eşinizin hayaliymiş Negzl gitmiş gelmiş huzur bozmaya değmeyecek bir konu bence...

X