- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi kitapcikiz
ya eşine güvwniosan hiç işkillenme bence kız bekar olabilir ve adam napsın yani sonucta bi ortama girmişler ve eşinin bilmediği bi yer düşün ki sen yabancı bi ülkedesin arkadasın olarak bir erkekle kaldın ama aranda bişey olmadan onunla gezsen ülkeyi aldatmıs mı olursun eşini.. kıskanmakta haklısın ama bence uzatmaNereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??
kimsenin bulundugum noktadan beni anlamasini beklemiyorum simdi bekarlar biz potansiyel yuva yikici miyiz diye bilenip gelicek ama evlendikleri zaman olayin seklinin onlar icinde degisecegine eminim..
Nereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??
kocanız demiş ya onlar gitti biz kaldık diye, o sebepten diğer kadınlar yoktur yanlarındaBekar bayana gelince neden herkes su ayrintiyida okumak istemiyor diger bayanlarla olmak varken neden kocam diyorum?
diyorum takildiniz bi kere o bekar lafina ordan dem vurun .. basiniza gelmedikce anlamayacaksiniz en iyisi siz yazin benim ne hissetigimin icimde bulundugun durumun onemi yok.. guven de demistim orda 2. evliligim demistim kimse o cumlelerin altini cizmek istemiyor. madem kocam beni uzmek istemiyor o halde kimle oldugunu acikca soylese daha iyi degil miydi diyorum. aldatmak benim icin cinsel munasebetten ibaret degildir insanlar hemcinsini de aldatir yalandir asil aldatmanin ta kendisi. ee bu bir yalan degil midir kuruntu yapiyor olabilirim ben aralarinda bisey gecti demedim gecemez onuda diger bir yorumda yazdim kurum boyle biseye asla taviz vermez dedim. Bekar bayana gelince neden herkes su ayrintiyida okumak istemiyor diger bayanlarla olmak varken neden kocam diyorum? neyse.. anlasilan bundan sonraki yorumlarda bana yardimci olmayacak ben sizden akil danismaya geldim siz topla tufekle beni suclamaya.. Allah kimseyi bu duruma sokmasin..
evet ucus gunu kimse kalmadi dedi oda benimle kaldi dedi ancak siz bunca yalan icinde bunun da guvenirligini tartismaz miydiniz? ayrica ben resimleri videolari tek tek alip incelemek icin efor sarfetmedim esim daha onceki ulkelere yaptigi yada yaptigimiz gibi diyeyim her gezisine ayri bir movie cd si olusturup gittigi yerin ozelligini neresi oldugunu belirten kendi capinda bi belgesel olusturur bu cd bitincede benim izlememi istedi bi yandanda n.york'u anlatiyordu o zaman gordum. Esimin bana kadin hakkinda cirkindi zaten demeside tum olanlardan sonra oldu o yuzden gidip kadinin fb profiline baktim bunlarin hepsi olan olduktan sonra pespese soylenen yalanlar gibi geliyor bana.. Bakin ben kiskanc bi bayan olsam calistigi kurumda herkes evli degil o adamin burnundan hergun fitil fitil getirmez miyim? soluk alamayacak hale gelmez mi bu adam? belki bir cogunuz esiniz ile gun icerisinde irtibat halindesiniz ama ben mesai saatleri icinde kocama ulasamayan biriyim hergunum tedirginlik icinde gecmez miydi? ben neden durduk yere huzurumun kacmasi icin caba gostereyim ki? bu isin icinde normal olmayan baska bisey hissediyorum. aralarinda belki unvanlarindan dolayi bisey gecmese bile bi elektriklenme olmus olabilir. Ben bunada acigim neler yasamadik neler gormedik ki ama erkeklerin su disarida her bi halti yiyip evlerine donduklerinde dis dunyayi hice saymalari olayida var. Ben kocamla evleneli daha 10 ay oldu onu tamamiyle taniyorum diyemem oncesinde flort donemimizde cok azdi ama sizde ayni evi paylastiginiz insanin genel ozelliklerini kisa surede kavrarsiniz oyle degilmi? ne sever ne sevmez hangi konuda hangi mimigi kullanir bilinir bunlar!! haksiz miyim?Hic kimse kalmadi demistin ya. Ucus zamani gelinceye kadar, zaman gecsin diye takilmislar. Kadin ne yapsin? Tek basina, tanimadigi bir ülkede kadinlara özel bir bar mi bulsun
Bide madem aldatma yok, kurum izin vermez, niye fotolari incelemek isteyip, hatta bosanmak istiyorsun?
Esinin yalan söylemesi elbette hos degil, ama bu konuda trip yapmanin yerine, beraber iliskinize gözden gecirebilirsiniz. Iletisim sekliniz, beklentilerinizi hepsini normal bir sekilde konusabilirsiz. Iletisim ve güven konularini ele alabilirsiniz. Bu olay herseyden önce o iki konuda baze seylerin ters gittigini gösteriyor, ve bunlari cözmeniz sizin elinizde.
Ve bu arada bende evliyim ve hayir, benim icin bekar kadinlar potansiyel tehlike degil. Böyle bir olay olmus olsa, ve esim bunu yalan söylemeden basta anlatsaydi, hic sorun yapmazdim, hatta gayet mantikli bulurdum. Sendeki sorun bu iste, yalan söylemeseydi, hala kuskulanip kuruntu yapardin.
Mesela esin sana kiz icin cirkin demis fakat sence güzel ve esin yalan söyledigini düsünüyorsun. Asil sorun o yalan degil, asil sorun seni yatistirmak icin bir kiz icin cirkin demesidir. Ancak etrafinda cirkin oldugunda rahat etmendir. Bu biraz sendeki özgüvensizliginede gösteriyor.
Ayni sey tekrar benim esim söylese, ben kizardim "her insanin kendi güzelligi vardir, niye insanlari kategorize ediyorsun" diye. Esimin etrafindakilerin cirkin yada güzel olmasi önemli degil. Önemli olan sadakat ve güvendigi.