Esime karsi kuruntu yapiyorum acaba?

yinede çok hassassınız ama
adamın sizden saklama sebebleri cidden cok kıskanc olmanız olabilir mi?
yani bilmiyor olmanız hos degil ama neden bilmiyorsunuz birde bu var

arkadaşlara katılıyorum bekar olanlara bu konuda takmanız hata olur, inanın evliler çok daha fazla yapıyor, bu arada aslında sorun bekar kız yada evli kadın olmamalı,sorun eşiniz aslında, siz eşinize güvenmiyor musunuz? yani bekar olunca sorun evli olunca sorun yok olayı olmamalı, demek ki eşinize güvenmiyosunuz asıl sorununuz bu

bakin bu kadinin gidecegini bile bilmiyordum dondukten sonra haberim oldu.. Ayrica simdiye kadar esimin boyle toplantilari hep oldu birinde de kim var bekar mi degil mi diye sormadim. Sadece bu amerika gezisinde gideceklerin kim oldugunu sordugumda giden bircok kisiyi yakinen tanidigimi ayrica daha fazla detay veremedigim bi kurumda calistiklari ve o kurumun boyle olaylarda asla taviz vermeden kapi disari kovulacaklarini biliyorum. Bu "bekar" bayan ise baska bir kurumun calisani olarak oraya temsile gitmis. Kendisini ne ben ne digerleri ne esim tanimakta ama o bayanin gideceginden basindan beri haberdar olmasina ragmen soylemedi yaninda kim var askim diye sordugumda bizimkiler canim diye gecistirip beni salak yerine koymasina cirkin zaten diyerek beni yatistirmaya calisirken iyice sivamasina fotolarda verdigi pozlarin diger pozlardan farkli olmasina ben bunlara takiliyorum. Ben kocama kiziyorum banane elin kizindan bekarsa her turlu seyi yapsa yeridir kim karisir.. Benim evliligimi bitirmem soz konusu diyorum siz bekar kiz lafina takilip kaldiniz.. yinede merci burda bana dogru yolu gostericek fikirlere ihtiyacim var.

kendizini yerime koyun sevgiliniz esiniz 1 hafta boyunca ayni oteli ayni mekanlari paylastigi kisiyi sizden kose bucak saklasa fotolarda videolarda kim bu diye soracagimi bildigi icin aciklasa siz ne dusunurdunuz? bi dunya hanim varken o bayanin esimin yanindan ayrilmamasida ayri bi konu.

Bence, evet kuruntu yapıyorsunuz.
Bekar evli muhabbetinden ben de rahatsız oldum ama diğer arkadaşlar yeterince şey söylemiş.

Bence, eğer ortada kuruntu yapılacak bir şey olsa eşiniz o fotoğrafları da saklardı. Saklamak zor iş değil.

Sadece öncelikle kendini düşünerek ikinizin de keyfi kaçmasın diye söylememiş.

Eşiniz size telefonda tanımadığınız bir bekar bir kadının orada olduğunu söylese sorun yapmayacak mıydınız? 'Aa canım, iyi eğlenceler' mi diyecektiniz?

gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi..

Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki?

Kırmızıya boyadığım iki cümlede size ait. Sizce de bir tezat yok mu? Bence eşiniz sizi gayet iyi tanıdığı için normal bir tepki vermiş. Klasik erkek davranışı değil bu karısını iyi tanıyan ve hem karısını hem kendisini üzmek istemeyen bir erkek davranışı. Allah aşkına her iş seyatinde bişey aramayın. Bende 12 saat fark olan başka bir ülkeye gitseydim uçak saati iş arkadaşımla beraber geçirirdim. İnsan bu başımızı ne geleceğimi belli mi yanında o kadar uzak bir yerde tanıdık birinin olması mantıklı olan. Her kadın erkek yan yana gelince bişey olmuyor merak etmeyin.

ya eşine güvwniosan hiç işkillenme bence kız bekar olabilir ve adam napsın yani sonucta bi ortama girmişler ve eşinin bilmediği bi yer düşün ki sen yabancı bi ülkedesin arkadasın olarak bir erkekle kaldın ama aranda bişey olmadan onunla gezsen ülkeyi aldatmıs mı olursun eşini.. kıskanmakta haklısın ama bence uzatma

kimsenin bulundugum noktadan beni anlamasini beklemiyorum simdi bekarlar biz potansiyel yuva yikici miyiz diye bilenip gelicek ama evlendikleri zaman olayin seklinin onlar icinde degisecegine eminim..

Evlendim hiç bir şeyde değişmedi, bana göre hiç bir hemcinsim tehdit değil, günün birinde aldatılırsam bu eşimin yaptığı bir hata olur.
Evliliğinizin temeli güvense ayrılın bu adamdan
Çünkü ona güvenmiyorsunuz
Ve o başına gelecekleri bildiği için size yalan söylemiş ki bu da çok sevimli bir şey değil
Adam altı üstü bir iş seyahatine çıkmış, resimler, gülüşler, nereye nasıl gidildiler tek tek sorgulanmış, siz ne derseniz deyin bu adama sevginizde yok, güveninizde yok. Eşim bana bunu yapsa bir daha yüzüne bakmam, alıp eline resimlerimi inceleyecek, yok şöyle demiştin böyle demiştin açık arayacak, daha tamir edemez beni ondan sonra, çok kötü bir şey yaşadığınız.

Eşin senin rahatsız olacağını bildiği birşeyi hiç yapmamalıydı en başta ..
Bir insan yalana başvuruyorsa, mutlaka saklama gereği duyduğu bir hatası vardır diye düşünüyorum ..
Bana eşinin anlattığı kadar masum gelmiyor böyle şeyler ..
Eğer sana dürüst olsaydı ve sen rahatsızlık duysaydın o zaman sadece kuruntu olarak adlandırabilirdik hissettiğin şeyi ..

Evli insanlar bekar insanlara göre çok daha mesafelidir ama ozellikle yanında eşi olmayan evli kişilerin bazıları da çoğu bekardan daha sıkıntılı olabiliyor. Bunu unutmamak lazım.
Evli / bekar ilişkisi bu noktada çokta önemli değil bence.

Eşinizin ne olursa olsun size yalan söylememesi gerekiyor.. Eşinin kıyameti koparacağını da bilse yalan söylememeli kimse.
Çünkü gerçekten güven çok sarsılıyor.

Benim bu noktada en çok takıldığım nokta " çirkin zaten , alman bilmem nesi " demesi.
Bu bence tehlikeli bir cümle.. Alıcı gözüyle mi bakıyorsun ? Güzel olsa senin için yakınlaşma nedeni mi olacaktı ? Benim yalan sıkıntımı guzel/ çirkin diye sınıflandırarak , zekamla alay eder gibi mi telafi edeceksin , v.s tarzında sorular takılırdı kafama.

Tek bir noktaya baskı yapın gerisini boşverin. Fotoğraftır, yalnız dolaşmaktır, bekardır hepsi boş kuruntular. Evet size yalan söyledi, kuruntu yapmakta haklısınız.

diyorum takildiniz bi kere o bekar lafina ordan dem vurun .. basiniza gelmedikce anlamayacaksiniz en iyisi siz yazin benim ne hissetigimin icimde bulundugun durumun onemi yok.. guven de demistim orda 2. evliligim demistim kimse o cumlelerin altini cizmek istemiyor. madem kocam beni uzmek istemiyor o halde kimle oldugunu acikca soylese daha iyi degil miydi diyorum. aldatmak benim icin cinsel munasebetten ibaret degildir insanlar hemcinsini de aldatir yalandir asil aldatmanin ta kendisi. ee bu bir yalan degil midir kuruntu yapiyor olabilirim ben aralarinda bisey gecti demedim gecemez onuda diger bir yorumda yazdim kurum boyle biseye asla taviz vermez dedim. Bekar bayana gelince neden herkes su ayrintiyida okumak istemiyor diger bayanlarla olmak varken neden kocam diyorum? neyse.. anlasilan bundan sonraki yorumlarda bana yardimci olmayacak ben sizden akil danismaya geldim siz topla tufekle beni suclamaya.. Allah kimseyi bu duruma sokmasin..

Bekar bayana gelince neden herkes su ayrintiyida okumak istemiyor diger bayanlarla olmak varken neden kocam diyorum?
kocanız demiş ya onlar gitti biz kaldık diye, o sebepten diğer kadınlar yoktur yanlarında
zaten sizin bakmadığınız bir açıdan baktığımız için bize soruyorsunuz ya
bende diyorum ki ''bekar ''vurgusu iyi olmamış sizde bunu kabul edin.
eşiniz neden yalan söyledi temel sorun bu, sanırım siz ''bekar''kadını bu kadar problem ediyorsunuz diye söylemedi
bu benim yorumum beğenirsiniz, beğenmezsiniz bilemem

ben eşinizin bişey yaptığını düşünmüyorum sizin kafaya takacağınızı bildiği için sanırım böyle bir yalana başvurmuştur

Konu sahibi anliyorum sizi. Kuruntu degil yaptiginiz.
Ben evli bekar olayina girmeyecegim cunku mevzu orasi degil.
Herkesin kiskanclik dozu ayni degildir. Herkes ayni hissedemez. Her iliski ayni olamaz. Kiskanclik bir huydur ve her insanda farkli dozlarda bulunur.
bir insan esinin rahatsiz olacagini bile bile boyle bir duruma ortam yaratmamali.sen bu durumdan rahatsiz olabilecek bir insan misin? Evet, nokta. Baskasi rahatsiz olmaz ama bu da senin hissettiklerini degistirmez. Is icin deyip herseye bir kilif uydurmamali. Yalan her halukarda yalandir ve bahanesi olmaz. En basta dogru neyse soylenip mecburiyet ve secim sansinin olmamasi dile getirilebilirdi. Kaldi ki hic kimse hic kimseye mecbur degildir. Bir insan kendini esine bile mecbur olmadigini bitmesi gerektigi yerde bitebilecegini biliyorken yurtdisina gitti diye orada baska birine mecbur olsun. Yeri geldiginde hayir diyebilmeli insan. Kimse kimseyle vakit gecirmek zorunda degil. Bu tercih meselesidir. Isteyerek yapilir, bir zorlama yok. Bu konunun altinda ne yatiyor su an sen dahil kimse bilmiyor. Cunku ortada gizlenmis bir durum var. Cok zor bir durum icinde bulundugun. Umarim cozersin durumu.

Hic kimse kalmadi demistin ya. Ucus zamani gelinceye kadar, zaman gecsin diye takilmislar. Kadin ne yapsin? Tek basina, tanimadigi bir ülkede kadinlara özel bir bar mi bulsun

Bide madem aldatma yok, kurum izin vermez, niye fotolari incelemek isteyip, hatta bosanmak istiyorsun?

Esinin yalan söylemesi elbette hos degil, ama bu konuda trip yapmanin yerine, beraber iliskinize gözden gecirebilirsiniz. Iletisim sekliniz, beklentilerinizi hepsini normal bir sekilde konusabilirsiz. Iletisim ve güven konularini ele alabilirsiniz. Bu olay herseyden önce o iki konuda baze seylerin ters gittigini gösteriyor, ve bunlari cözmeniz sizin elinizde.

Ve bu arada bende evliyim ve hayir, benim icin bekar kadinlar potansiyel tehlike degil. Böyle bir olay olmus olsa, ve esim bunu yalan söylemeden basta anlatsaydi, hic sorun yapmazdim, hatta gayet mantikli bulurdum. Sendeki sorun bu iste, yalan söylemeseydi, hala kuskulanip kuruntu yapardin.

Mesela esin sana kiz icin cirkin demis fakat sence güzel ve esin yalan söyledigini düsünüyorsun. Asil sorun o yalan degil, asil sorun seni yatistirmak icin bir kiz icin cirkin demesidir. Ancak etrafinda cirkin oldugunda rahat etmendir. Bu biraz sendeki özgüvensizliginede gösteriyor.

Ayni sey tekrar benim esim söylese, ben kizardim "her insanin kendi güzelligi vardir, niye insanlari kategorize ediyorsun" diye. Esimin etrafindakilerin cirkin yada güzel olmasi önemli degil. Önemli olan sadakat ve güvendir.

Son düzenleme:
en ıyı bı kadın esını tanır
sen esın konusunda bu mevzuda bı rahatsızlık hıssetmıssın bellıkı
o anda konusurken yanında olan gozlerıne bakan sensın senı ıkna edememısse demekkı suphelerın dogru
bekar evlı kısmına ben dıkkat bıle etmedım
kocanız bıldıgınız yalan soylemıs yanı
eger cok kuruntulu bı kadın oldugunuz ıcın yalan soylemıs olsaydı hıc soylemezdı sadece erkekler derdı onlarla gezerdı sıze hıc bırsey soylemezdı
gelıp herseyı anlatıyorsa demekkı onu kıskanclıktan bogan bırı degılsınız

evet ucus gunu kimse kalmadi dedi oda benimle kaldi dedi ancak siz bunca yalan icinde bunun da guvenirligini tartismaz miydiniz? ayrica ben resimleri videolari tek tek alip incelemek icin efor sarfetmedim esim daha onceki ulkelere yaptigi yada yaptigimiz gibi diyeyim her gezisine ayri bir movie cd si olusturup gittigi yerin ozelligini neresi oldugunu belirten kendi capinda bi belgesel olusturur bu cd bitincede benim izlememi istedi bi yandanda n.york'u anlatiyordu o zaman gordum. Esimin bana kadin hakkinda cirkindi zaten demeside tum olanlardan sonra oldu o yuzden gidip kadinin fb profiline baktim bunlarin hepsi olan olduktan sonra pespese soylenen yalanlar gibi geliyor bana.. Bakin ben kiskanc bi bayan olsam calistigi kurumda herkes evli degil o adamin burnundan hergun fitil fitil getirmez miyim? soluk alamayacak hale gelmez mi bu adam? belki bir cogunuz esiniz ile gun icerisinde irtibat halindesiniz ama ben mesai saatleri icinde kocama ulasamayan biriyim hergunum tedirginlik icinde gecmez miydi? ben neden durduk yere huzurumun kacmasi icin caba gostereyim ki? bu isin icinde normal olmayan baska bisey hissediyorum. aralarinda belki unvanlarindan dolayi bisey gecmese bile bi elektriklenme olmus olabilir. Ben bunada acigim neler yasamadik neler gormedik ki ama erkeklerin su disarida her bi halti yiyip evlerine donduklerinde dis dunyayi hice saymalari olayida var. Ben kocamla evleneli daha 10 ay oldu onu tamamiyle taniyorum diyemem oncesinde flort donemimizde cok azdi ama sizde ayni evi paylastiginiz insanin genel ozelliklerini kisa surede kavrarsiniz oyle degilmi? ne sever ne sevmez hangi konuda hangi mimigi kullanir bilinir bunlar!! haksiz miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…