Esime karsi kuruntu yapiyorum acaba?

evli bekar inanın hiç alakası yok evli olması daha iyiymiş gibi gelse de insana.. eşinizin yalan söylemsi hoş değil sizin tavrınız yüzünden bile olsa bu bir bahane değil ikinci husus ne alaka o tek bayan niye benim eşimin yanında niye öyle olmak zorunda diğer çiftlerin niye değil o zaman herkes mesafesini koysun sınırlarını çizsin bence ayrıca bekarda niye suç arıyayım eşim buna musade etmiş etmesi sorun benim için kadın istediği kadar yanaşsın iş benim eşimde bitiyor !!!! ayrıca çirkindi demek ne demek güzel olsa????bunları direk art niyetli düşünerek yazdım ekleme yapmak istiyorum birde diğer yüzü var benim eşiminde kız arkadaşları var benim de erkek bunlar normal ve birlikte de görüşürz sıkıntı değil iş için ortak gidilmek zorunda olunur gidlir oda ayrı bende iş gereği gidebiliyorum çünkü ama eşim beni hiç yanlız göndermedi

Bırakın bekardı evliydi olayını.
Kim kocasının bi kadınla yurt dısında 1 gün boyunca gezip fotoğraflar çekilmesini normal karşılayabilirki?
Ben olsam bende aynı tepkiyi veririm.
Modernleşme adı altında genişlemeyelim bukadar:)
tam gidiyordum ama yoruma kayıtsız kalamadım.
ben normal karşılardım, bu genişliğimden değil, iş arkadaşlarıyla seyahate gitmek nasıl bir çağrışım yaptı sizde bilemiyorum. sizin eşiniz kabul etmez gitmez onu bilemem, ben de eşimde gideriz.
defalarca gittim hemde bir seferinde sadece 2 kişiydik arkadaşım evli ben bekardım o zamanlar,
bana ben evliyim kusura bakma bu hiçbir yeri bilmediğimiz şehirde sen git dolaş ben ayrı gezecem demedi.
toplantı sonrası gezdik yemek yedik şehri alt üst ettik,
bu benim geniş olup her yola geleceğim anlamına gelmiyor. iş arkadaşım yalnız bir kadını sap gibi bırakıp gidecek bir
ahlaksız olmadığı için yanımdaydı

Bekar ( hatta boşandığım için dul ) bir kadın olarak evli iş arkadaşım ile yurt dışı toplantılarına katılıyoruz.
Akşamları başbaşa ?!? yemek yiyor muhabbet ediyoruz.
Hiç bir sorun yaşamadım, ne adamın eşinden ne de kendi erkek arkadaşımdan.
Lütfen bence eşinize biraz daha güvenin...
Yapacak olan adam dizinizin dibinde yapardı.
esime guvenebilmem icin once esimin yaptiklarindan haberdar olmam gerekmez mi:) sizin partneriniz yada is arkadasinizin esi kimle gittiginizi ne icin gittiginizi bildigi icin sorun cikarmiyorlardir oysaki biz is toplantisi diye gonderdik tum hafta o rock cafe senin bu brooklyn koprusu senin gezmisler :))

diyorum takildiniz bi kere o bekar lafina ordan dem vurun .. basiniza gelmedikce anlamayacaksiniz en iyisi siz yazin benim ne hissetigimin icimde bulundugun durumun onemi yok.. guven de demistim orda 2. evliligim demistim kimse o cumlelerin altini cizmek istemiyor. madem kocam beni uzmek istemiyor o halde kimle oldugunu acikca soylese daha iyi degil miydi diyorum. aldatmak benim icin cinsel munasebetten ibaret degildir insanlar hemcinsini de aldatir yalandir asil aldatmanin ta kendisi. ee bu bir yalan degil midir kuruntu yapiyor olabilirim ben aralarinda bisey gecti demedim gecemez onuda diger bir yorumda yazdim kurum boyle biseye asla taviz vermez dedim. Bekar bayana gelince neden herkes su ayrintiyida okumak istemiyor diger bayanlarla olmak varken neden kocam diyorum? neyse.. anlasilan bundan sonraki yorumlarda bana yardimci olmayacak ben sizden akil danismaya geldim siz topla tufekle beni suclamaya.. Allah kimseyi bu duruma sokmasin.. :KK43:

Eşinize güvenin evet ama satır aralarında o kadın hakkında eşinizin söylediklerinden bende hoşlanmadım.
Şimdi çok ileriye taşımayın bu düşünceyi zira kendi kendinize bile olsa bir şeyi ispat edemezsiniz. Sadece bundan sonra eşinize karşı dikkatli olmanızda fayda olabilir. Eğer orada bir şey başladı ise bence burada da devam edecektir ve o zaman bir şey var ise suç üstü yaparsınız.
Umarım bir şey yoktur ve yuvanızı yıkmazsınız...

esime guvenebilmem icin once esimin yaptiklarindan haberdar olmam gerekmez mi:) sizin partneriniz yada is arkadasinizin esi kimle gittiginizi ne icin gittiginizi bildigi icin sorun cikarmiyorlardir oysaki biz is toplantisi diye gonderdik tum hafta o rock cafe senin bu brooklyn koprusu senin gezmisler :))

Bu konuda haklısınız.
Evli erkek arkadaş eşi ile konuşurken ben de ona selam söylüyorum kadını tanıyorum çünkü.
İlk boşandığımda kadın bana biraz mesafe koydu korktu çünkü ama baktı ben boşansam da evli olsam da kimsenin kocası ile işim olmaz o zaman kadın bana karşı rahatladı.
Sizi haksız bulmuyorum yine de, bilesiniz...

Bende olsam kuruntu Yaparım Haklısınız bence hatta ben büyük Tartışma çıkarırım araştırmalara girerim Şüphe kötü bir durum çünkü güvende gittimi gelmiyor bu ikilemde olmak zor

evli bekar inanın hiç alakası yok evli olması daha iyiymiş gibi gelse de insana.. eşinizin yalan söylemsi hoş değil sizin tavrınız yüzünden bile olsa bu bir bahane değil ikinci husus ne alaka o tek bayan niye benim eşimin yanında niye öyle olmak zorunda diğer çiftlerin niye değil o zaman herkes mesafesini koysun sınırlarını çizsin bence ayrıca bekarda niye suç arıyayım eşim buna musade etmiş etmesi sorun benim için kadın istediği kadar yanaşsın iş benim eşimde bitiyor !!!! ayrıca çirkindi demek ne demek güzel olsa????bunları direk art niyetli düşünerek yazdım ekleme yapmak istiyorum birde diğer yüzü var benim eşiminde kız arkadaşları var benim de erkek bunlar normal ve birlikte de görüşürz sıkıntı değil iş için ortak gidilmek zorunda olunur gidlir oda ayrı bende iş gereği gidebiliyorum çünkü ama eşim beni hiç yanlız göndermedi
elbetteki hepimizin bekar arkadaslari var heleki benim is hayatim tamamiyle erkek ele gecirdigi bi platforma aitti ben buna ragmen ne olur olmaz diye dusunerek mesafemi her zaman onlara karsi korumaya calistim onlardan israrci bi teklif gelmedikce sehir turlarimi elimde kitap kendi basima yapmaya calistim. Ha cok mu guzel oluyordu tek basina yaban bi ulkede gezmek hayir ama kimseye bu konuda zarar gelmesin diyedir ugrasim. Baskasi benimle ayni dusunmek zorunda degil elbetteki

Bırakın bekardı evliydi olayını.
Kim kocasının bi kadınla yurt dısında 1 gün boyunca gezip fotoğraflar çekilmesini normal karşılayabilirki?
Ben olsam bende aynı tepkiyi veririm.
Modernleşme adı altında genişlemeyelim bukadar:)

Benim evli erkek iş arkadaşım benimle defalarca yurtdışında farklı noktalarda hem de günlerce dolaştı.
İş toplantılarımızı bitince barcelona ve st. petersburg sokaklarında tur atıp güzel cafelerde kahvemizi yudumladık.
Bu genişlik mi oluyor? Yurt dışında tek tanıdığımız kişi olan iş arkadaşımla bir kahve içmek genişlik mi ?
Lütfen ağzınızı toplayın !

tam gidiyordum ama yoruma kayıtsız kalamadım.
ben normal karşılardım, bu genişliğimden değil, iş arkadaşlarıyla seyahate gitmek nasıl bir çağrışım yaptı sizde bilemiyorum. sizin eşiniz kabul etmez gitmez onu bilemem, ben de eşimde gideriz.
defalarca gittim hemde bir seferinde sadece 2 kişiydik arkadaşım evli ben bekardım o zamanlar,
bana ben evliyim kusura bakma bu hiçbir yeri bilmediğimiz şehirde sen git dolaş ben ayrı gezecem demedi.
toplantı sonrası gezdik yemek yedik şehri alt üst ettik,
bu benim geniş olup her yola geleceğim anlamına gelmiyor. iş arkadaşım yalnız bir kadını sap gibi bırakıp gidecek bir
ahlaksız olmadığı için yanımdaydı
Size benim düşüncem nasıl farklı geliyorsa buda bana öyle geliyor.Benim için eğer iş seyahati fellik fellik gezebilceği kadar müsaitse benide götürsün ozaman.
Bilmiyorum nekadar konussakta anlaşamayız heralde bu konuda:) ama görüşlerinize saygı duyarım..

Benim iş arkadaşım benimle defalarca hem de günlerce dolaştı.
İş toplantılarımızı bitince barcelona ve st. petersburg sokaklarında tur atıp güzel cafelerde kahvemizi yudumladık.
Bu genişlik mi oluyor? Yurt dışında tek tanıdığımız kişi olan iş arkadaşımla bir kahve içmek genişlik mi ?
Lütfen ağzınızı toplayın !
Alıntı yapıp durmayın ben kimsenin yazdığını alıntılamadım.bu benim düşüncem! Ağzımı toplamayı bildirmek çok şükür size kalmadı.. lütfen şahsınıza haraket ediliyormus gibi takınmayın.. benim düşüncem böyledir.

Bu konuda haklısınız.
Evli erkek arkadaş eşi ile konuşurken ben de ona selam söylüyorum kadını tanıyorum çünkü.
İlk boşandığımda kadın bana biraz mesafe koydu korktu çünkü ama baktı ben boşansam da evli olsam da kimsenin kocası ile işim olmaz o zaman kadın bana karşı rahatladı.
Sizi haksız bulmuyorum yine de, bilesiniz...
hih iste tamda parmak basilicak nokta burasi karsi taraf sizi tanidiktan sonra size karsi onun tum onyargilarinizi yiktiniz ancak benim boyle bir durumum yok o kisi ile belki esim bile bir daha karsilasmayacak ve benim icimde bu hep soru isareti olarak kalacak :))

birde sen ne kadar düşünürsen düşün bu durumdan rahatsız olursan ol eğer birşey olacaksa olur bunun senle değil karşındak
elbetteki hepimizin bekar arkadaslari var heleki benim is hayatim tamamiyle erkek ele gecirdigi bi platforma aitti ben buna ragmen ne olur olmaz diye dusunerek mesafemi her zaman onlara karsi korumaya calistim onlardan israrci bi teklif gelmedikce sehir turlarimi elimde kitap kendi basima yapmaya calistim. Ha cok mu guzel oluyordu tek basina yaban bi ulkede gezmek hayir ama kimseye bu konuda zarar gelmesin diyedir ugrasim. Baskasi benimle ayni dusunmek zorunda degil elbetteki
buna da gerek yok aslında insanlardan soyutlanmaya inanın herşey insanın kendisinde bitiyor ilişkiler şakalar espirriler hepsi tadında seviyesinde güzel bana göre abartıldığında hoşuma gitmiyor ama sizin gibiyim oda benim içsel durumum iş yerinde arkadaşlarım niye konuşmyuorsun diyip duruyor kız arkadaşlarım değil erkek arkadaşlarım ama ben böyleyim diye eşimden de aynısını beklemek beni üzebiliyor

hih iste tamda parmak basilicak nokta burasi karsi taraf sizi tanidiktan sonra size karsi onun tum onyargilarinizi yiktiniz ancak benim boyle bir durumum yok o kisi ile belki esim bile bir daha karsilasmayacak ve benim icimde bu hep soru isareti olarak kalacak :))

O soru işaretini unutmayın oturup konuşun gerekirse ama bu konuyu çok dallandırıp budaklandırmayın bence ama takipte kalın. Şüphe ile bir karar vermeyin tek ricam bu :)

Yalan soyledigini navigasyonla gittigini whatsappdan yazmistin bak diye ona gosterince benim ingilizcemin ne derece oldugunu biliyorsun

o kiz hepimizden iyi konusuyor ve oralara daha onceden gitmisti o yuzden navigasyonu o okudu ben araci kullandim dedi. Kizdan cirkin bisey zaten alman gulle takimi oyuncusu diye bahsediyordu ama kizin facebook profilinde hic cirkin gorunmeyen biri vardi pufss icim icimi kemiriyor

Valla direk dogru soyleseydi suphelenme derdim acik acik soylemis derdim ama isin icine yalan girmis bu konuyu hemen kapatma dedigim gibi...
Senin yerinde olsaydim bende rahat edemezdim

kizlar biliyorum bu cok insafsizca bi plan gibi gelebilir ama onun bu hayatta kaybetmekten korktugu tek sey erkek kardesi herseyidir o esimin. ne anne ne baba ne ben onun sevgisinin onune gecemeyiz.bu konu hakkinda konusmaya baslayip eger inkar ederse kardesinin uzerine yemin ettirmem aslinda herseyin seklini degistirir. Belki beni belki degil gercekten rahatlatir ama bu sefer onda esim bana guvenmiyor diye guven eksikligi gururunu incitme yaratir mi?

Alıntı yapıp durmayın ben kimsenin yazdığını alıntılamadım.bu benim düşüncem! Ağzımı toplamayı bildirmek çok şükür size kalmadı.. lütfen şahsınıza haraket ediliyormus gibi takınmayın.. benim düşüncem böyledir.

Alıntı yaparım çünkü bom boş ithamlar ile geliyorsunuz, genelleme yapıyor çirkinleşiyorsunuz !
Eğer bir takım insanları genişlik ile suçluyor iseniz ortaya laf atıp giderek öyle altından kalkamayacağız lafları etmeyin o zaman, düşüncenizi kendiniz saklayın !
Not: Konu sahibi özür dilerim.

Alıntı yaparım çünkü bom boş ithamlar ile geliyorsunuz, genelleme yapıyor çirkinleşiyorsunuz !
Eğer bir takım insanları genişlik ile suçluyor iseniz ortaya laf atıp giderek öyle altından kalkamayacağız lafları etmeyin o zaman, düşüncenizi kendiniz saklayın !
Not: Konu sahibi özür dilerim.
rica ederim. ben de bu fikre katilmiyorum. hepimiz ekmek paramizin pesinde kosturduk keyfimiz icin evli insanlari pesimizde surukleyerek gitmedik ama haddimizi yerimizi bilerek hareket eden insanlardik. Benim konum yuzunden siz yinede birbirinize dusmeyin uzulurum.

Siz aşırı kıskanç yapıdasınız okuduğum kadarıyla her şeyi sorguluyorsunuz, eşiniz bu yüzden size yalan söylemek zorunda kalıyor boş yere kuruntu yapmayın diye bence. Siz böyle kuruntulu olmasaydınız o zaman açıkça söylerdi bence kimle tam olarak ne yapıyorlar diye evet yalan söylemiş kötü bir şey ama bunun suçlusu sizsiniz sizin kısıtlamaya çalışmanız. Bir adam kısıtlanınca daha çok hataya düşüyor, biraz free olun.

Siz aşırı kıskanç yapıdasınız okuduğum kadarıyla her şeyi sorguluyorsunuz, eşiniz bu yüzden size yalan söylemek zorunda kalıyor boş yere kuruntu yapmayın diye bence. Siz böyle kuruntulu olmasaydınız o zaman açıkça söylerdi bence kimle tam olarak ne yapıyorlar diye evet yalan söylemiş kötü bir şey ama bunun suçlusu sizsiniz sizin kısıtlamaya çalışmanız. Bir adam kısıtlanınca daha çok hataya düşüyor, biraz free olun.
:)) saygi duyarim gorusunuze ancak kiskanc ve baski altinda tutan birisi olsaydim esimin yan koltugunda o ucakta ben de bulunabilirdim dis gorevlerde es ve cocuklarda bu gezilere dahil edilmektedir ancak ben daha once n.yorkda bulundugum icin o yolu goze alamayarak onu tek basina gonderdim. Tesekkur ederim yine de zahmette bulunup yazdiginiz icin :)

Bence evli yada bekar olayına takılmaktansa , Esinizin size yalan söylemiş olmasına takılmanız gerekli.. Seyahatten önce kuruntu yapmanız bir yana, sonrasında bunu size söylemesi ne değiştirdi acaba?

X