- 2 Mart 2015
- 56
- 33
- 45
-
- Konu Sahibi kitapcikiz
Valla ben olsam bende kuruntu yaparim. Size resmen yalan soylemis. Takipte kalin illaki bisey varsa kendini ele verecektir...
Evet bende onu soyledim ucaginiz ayni diye butun gun takilmak zorunda degildin dedigimde ne yapayim kiza git yanimdan yalniz mi takilacagim demeliydim otel bize saat 11 de check-out verdi kapi onunde kaldik geride kalan 12 saat havalimaninda beklemek sacmaydi gitmedigim yerler vardi ee amerikada surasi degil her canin istediginde gidip gorelim zamanda varken oda buralari biliyorken gittik diyor bi yanim inanmak istesede bi yanim hic oyle masumane seyler olmadigina kanaat ediyor isteaynı uçaktalar diye tüm gün takılmaları saçma . eğer gerekçesi buysa kuruntu değil yaptığınız olay çok net . ben bir de bu kadar saklı iş çevirip sonra senin Kafayı bu kıza takacağını biliyordum demesine sinir olurdum . sen bekar bir erkekle aynısını yapabiliyor musun ? cevabın hayırsa durumu bir daha değerlendir .
tamam da benim biraz işlerim var deyip ayrılabilirdi kızdan . kimse kimseye hayır diyemese ortalık kaos olur emin ol . hem kıza hayır diyememe durumu saçma nesi oluyor ki ? bir cümle söylese kız ikincisini söylemezdi. bence bir şekilde öğreneceğini düşünüp de ağzından kaçırmış olabilir . hiç güven verici değil ya . yine sen daha iyi bilirsin canım .Evet bende onu soyledim ucaginiz ayni diye butun gun takilmak zorunda degildin dedigimde ne yapayim kiza git yanimdan yalniz mi takilacagim demeliydim otel bize saat 11 de check-out verdi kapi onunde kaldik geride kalan 12 saat havalimaninda beklemek sacmaydi gitmedigim yerler vardi ee amerikada surasi degil her canin istediginde gidip gorelim zamanda varken oda buralari biliyorken gittik diyor bi yanim inanmak istesede bi yanim hic oyle masumane seyler olmadigina kanaat ediyor iste
Cok haklisin bunlari da soyledigimde kiz bana ismimle bile hitap etmiyor unvanlarimiz ile konusuyoruz birbirimiz ile samimiyetimiz bile olmadi dedi.. ama isin aci kismi ben farkli gunlerde cekilmis fotolarda o bayanin cektigi fotolari tek tek sectim ve evet bunlari o cekti dedi.. nasil mi anladim bakislardan.. gulumsemelerin degismesinden bu canimi daha da cok acitti ona gore bu sadece kuruntu ama baskada bi kanit yok elde edebilecegim bunu nasil kacamayacagi hale getirip onu yaptigina pisman edebilirim ??tamam da benim biraz işlerim var deyip ayrılabilirdi kızdan . kimse kimseye hayır diyemese ortalık kaos olur emin ol . hem kıza hayır diyememe durumu saçma nesi oluyor ki ? bir cümle söylese kız ikincisini söylemezdi. bence bir şekilde öğreneceğini düşünüp de ağzından kaçırmış olabilir . hiç güven verici değil ya . yine sen daha iyi bilirsin canım .
Ya ben şu evli bekar olayını anlamıyorum, giden kişileri saydı daha da memnun oldum çünkü hepsi evli insanlardı demişsiniz , ben şimdi bekarım diye bir iş toplantısına gitsem acaba ordaki evli erkekleri baştan mı çıkaracağım? Ya da o arkadaşların Eşleri aynı huzursuzlukla beni mi araştıracaklar? Ya da bu işleri sadece bekar kızlar mı yapıyor? Hiç mi duymadınız evli erkek evli kadın ilişkilerini, lütfen her bekar kızlara kocalarınızı baştan çıkaracak gibi bakmayın,,, heee konunuza gelince demekki eşiniz sizin huyunuzu biliyor böyle bişeyi duyduğunuzda sorun yapacağınızı Adamcağız hiç bulaşmak istememiş , hee kızla uçak kalkana kadar da vakit geçirsin tabi ki Dünya'nın bi ucunda kızı tek başına bırakması bence Saçma olurdu , bana böyle bişey yapılsa bi daha yüzüne bakmazdım
Sorun bu değil, Yazdığınız cümle.... Gidecek kişileri saydı hepsi evliydi daha da memnun oldum,. Zaten siz bekar birinin adınınduysaydınız direk gardınızı alacaktınız , adam da bunu biliyor ve uğraşmak istemiyor, benim demek istediğim şu ne kadar tanırsanız tanıyın , samimi olursanız olur bu işler sadece bekar kızların başının altından çıkmıyor, ayrıca şuna da değinmeden geçemeyeceğim adamın tek tek fotolarını inceleyip bakışlarını gülümsemelerinin değiştiğini ifade etmişsiniz bence normal Davranışlar içinde değilsinizhanimefendi bende dis ticaret isiyle uzun yillar ugrasmis sik sik yurtdisi toplanti ve fuarlarinda bulunmus biriyim. Herseyin bi dengesi vardir. Eger yaninizda evli bir bayan var ise gidip evli erkegin pesinde sehir turu yapmazsiniz bunun mantikli bi aciklamasi var midir size gorede? Oysaki bu medeni hali "bekar" hatun kisi evli bayanla neredeyse yanyana bile foto cektirmemis bile. Ayrica bekar evli kismina gelince giden diger evli kisiler ailecek gorustugumuz ast ve ustlerimizin esleri yada kendileri boyle bi mevzuya mahal vereceklerini dusunemem bile
fikirlerinize saygi duyarim ancak ayni catiyi paylastigim adamin neye ne tepki verecegini kime nasil hangi bakisin ne anlama geldiginide birakin ben bileyim. Sizlere tum samimiyetimle bu fotolarin kimin cektigini ona sordugumu ve yanitinida soyledim sizden elestiri beklemiyorum sizden kuruntu yapip yapmadigimi soylemenizi istiyorum. Sanirim bekarsiniz ve bu yuzden de asil guardinizi alarak var gucunuz ile saldirip kisilik haklarimi zedelemeye kadar goturup benim ruh hastasi oldugum imasina kadar goturdunuz. Bu size zevk verecek ise buyurunuz devam ediniz. Benim kocam eger baska bir kurumun calisanini orada birakip tek takilabilecekken tek takilmamis ise ve o bayan siz gibi dusunup bir daha yuzune bakmayacaksa cok sorun degil bakmasin bir daha karsi karsiya gelmeleri cok az bi olasilik.. Bayanlar dururken evli erkegin pesine takilip giden hanimin da pek akla mantiga uygun hareket etmedigide ortada.. Herneyse konu ozeti bu ben elestirilmek degil bu konudan oyle yada boyle emin olabilmek icin ne yapabilirim de bu kuruntulardan kurtulabilirim onun derdindeyimSorun bu değil, Yazdığınız cümle.... Gidecek kişileri saydı hepsi evliydi daha da memnun oldum,. Zaten siz bekar birinin adınınduysaydınız direk gardınızı alacaktınız , adam da bunu biliyor ve uğraşmak istemiyor, benim demek istediğim şu ne kadar tanırsanız tanıyın , samimi olursanız olur bu işler sadece bekar kızların başının altından çıkmıyor, ayrıca şuna da değinmeden geçemeyeceğim adamın tek tek fotolarını inceleyip bakışlarını gülümsemelerinin değiştiğini ifade etmişsiniz bence normal Davranışlar içinde değilsiniz
aldatmak disi ile erkegin bisey yasamalari degildir guven benim icin herseydir o bana canim bak buda var yanimda deseydi bende bu supheler olusmayacakti ama kurcaladikca altindan biseyler cikmasi sinirimi bozdu oda biliyordu eninde sonunda diger kisilerden o kisiyle takildigini.. Diyorum ya ben de cok iyi biliyorum bu ortamlari ama bu kadin diger bayanlarla takilmak yerine neden esimle takilmayi uygun gordu kendine. Biz evli arkadaslarimiz teklif etmedikce masalarina oturup kahvaltimizi bile yapamayiz gider baska masaya otururduk. Umarim hislerim beni yaniltir bu olayda.. Fikirleriniz icin tesekkurler..Gurbet ellerde normalde selam vermeyecegin insanlarla takilirsin bazen. Dil, yol yordam bilmediginden iyi kötü biriyle can yoldasligi yaparsın. Ben de isim gereği çok yere gitmek zorundayım. Bazen benim pesime takılan olur bazen ben takılacak birilerini bulurum. Yeri gelir Senegal Dakar yeri gelir Texas Austin.
Çekilen fotolara takilmayin ya, insan yanindakini tanimayinca rahat siritamiyor, yavsak gibi çıkıyor genelde.
Kafanıza takmayin bunu ve esinizi huzurunuz kacmasin diye yalan söylemek zorunda biraktiran huylarinizi gözden geçirin.