Esime karsi kuruntu yapiyorum acaba?

kitapcikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
56
33
45
Nereden baslayacagimi bilmiyorum ama neyse.. esim temmuz ayi son haftasinda kurum calisanlariyla birlikte amerikaya bi haftalik toplantiya katilmak icin secildigini soyledi en buyuk hayallerinden biri oldugunu bildigim icin ben de memnuniyet ile karsiladim.. gidecek kisileri saydi dahada memnun olmustum zira hepsi evli insanlardi.. otelleri ucak biletleri hersey tamamdi gittiler amerikadaki sarj olayi tr deki ile ayni olmayinca ilk gunlerde iletisim kurmakta zorlandik donusturucu sarjlar islerine yaramiyordu.. ama gorusmelerimiz kisitlida olsa mumkundu kimler var dedigimde x hanim ve oglu bizimkiler iste canim filan diyordu buraya kadar bisey yok amerikada outlet magazalarin oldugu yere gittiler bana arac kiraladiklarini navigasyonla ile gidecekleri noktaya gitmekte zorlanmadiklarini yazmisti ama ertesi gun turkiyeye geldiklerinde isin boyutu degisti evet yanlarinda bi bekar hanimin oldugu ve bu bayana toplantilari kitlediklerini toplanti cikisinda bu bayanin onlara dahil oldugunu ve outlete bu bayanin yol tarifi ile gidildigini agzindan kacirma gafletinde bulundu ama bunun resmi bir gezi oldugunu asla ne o kizin oyle bir kiz oldugunu nede onun o kiza karsi bi hissiyati olmadigini soyledi. Amerikada cekilmis fotolar ve videolari izlemeye basladigimizda bisey daha farkettim outletten birgun sonra yani turkiyeye donus gunu tum gunu sadece bu bayanla gecmis digerleri nerde dedigimde onlar baska bir ucak sirketiyle geldikleri icin biz ikimiz kalmak zorundaydik dedi oysa bu kizin konusu acildiginda bana bundan bahsedebilirdin dedigimde kendini yer bitirirdin ne bana gezi zevk verirdi ne sen mutlu olurdun bu kizi kafaya takacagini biliyordum dedi. Ben manyak miyim neden durduk yere bi insan sirf bekar diye iskilleneyim ki? Boyle saklamasi normal erkeksi bi davranis sekli midir? Benim icin evlilik guvene baglidir diye milyon kere izah etmisimdir ona oysaki.. Bu benim 2. Evliligim ama guven yoksa tek satirda silerim.. Sizce ben bosuna mi kuruntu yapiyorum ??

aynı uçaktalar diye tüm gün takılmaları saçma . eğer gerekçesi buysa kuruntu değil yaptığınız olay çok net . ben bir de bu kadar saklı iş çevirip sonra senin Kafayı bu kıza takacağını biliyordum demesine sinir olurdum . sen bekar bir erkekle aynısını yapabiliyor musun ? cevabın hayırsa durumu bir daha değerlendir .

Yalan soyledigini navigasyonla gittigini whatsappdan yazmistin bak diye ona gosterince benim ingilizcemin ne derece oldugunu biliyorsun
Valla ben olsam bende kuruntu yaparim. Size resmen yalan soylemis. Takipte kalin illaki bisey varsa kendini ele verecektir...

o kiz hepimizden iyi konusuyor ve oralara daha onceden gitmisti o yuzden navigasyonu o okudu ben araci kullandim dedi. Kizdan cirkin bisey zaten alman gulle takimi oyuncusu diye bahsediyordu ama kizin facebook profilinde hic cirkin gorunmeyen biri vardi pufss icim icimi kemiriyor

Evet bende onu soyledim ucaginiz ayni diye butun gun takilmak zorunda degildin dedigimde ne yapayim kiza git yanimdan yalniz mi takilacagim demeliydim otel bize saat 11 de check-out verdi kapi onunde kaldik geride kalan 12 saat havalimaninda beklemek sacmaydi gitmedigim yerler vardi ee amerikada surasi degil her canin istediginde gidip gorelim zamanda varken oda buralari biliyorken gittik diyor bi yanim inanmak istesede bi yanim hic oyle masumane seyler olmadigina kanaat ediyor iste

tamam da benim biraz işlerim var deyip ayrılabilirdi kızdan . kimse kimseye hayır diyemese ortalık kaos olur emin ol . hem kıza hayır diyememe durumu saçma nesi oluyor ki ? bir cümle söylese kız ikincisini söylemezdi. bence bir şekilde öğreneceğini düşünüp de ağzından kaçırmış olabilir . hiç güven verici değil ya . yine sen daha iyi bilirsin canım .

Cok haklisin bunlari da soyledigimde kiz bana ismimle bile hitap etmiyor unvanlarimiz ile konusuyoruz birbirimiz ile samimiyetimiz bile olmadi dedi.. ama isin aci kismi ben farkli gunlerde cekilmis fotolarda o bayanin cektigi fotolari tek tek sectim ve evet bunlari o cekti dedi.. nasil mi anladim bakislardan.. gulumsemelerin degismesinden bu canimi daha da cok acitti ona gore bu sadece kuruntu ama baskada bi kanit yok elde edebilecegim bunu nasil kacamayacagi hale getirip onu yaptigina pisman edebilirim ??

Ya ben şu evli bekar olayını anlamıyorum, giden kişileri saydı daha da memnun oldum çünkü hepsi evli insanlardı demişsiniz , ben şimdi bekarım diye bir iş toplantısına gitsem acaba ordaki evli erkekleri baştan mı çıkaracağım? Ya da o arkadaşların Eşleri aynı huzursuzlukla beni mi araştıracaklar? Ya da bu işleri sadece bekar kızlar mı yapıyor? Hiç mi duymadınız evli erkek evli kadın ilişkilerini, lütfen her bekar kızlara kocalarınızı baştan çıkaracak gibi bakmayın,,, heee konunuza gelince demekki eşiniz sizin huyunuzu biliyor böyle bişeyi duyduğunuzda sorun yapacağınızı Adamcağız hiç bulaşmak istememiş , hee kızla uçak kalkana kadar da vakit geçirsin tabi ki Dünya'nın bi ucunda kızı tek başına bırakması bence Saçma olurdu , bana böyle bişey yapılsa bi daha yüzüne bakmazdım

hanimefendi bende dis ticaret isiyle uzun yillar ugrasmis sik sik yurtdisi toplanti ve fuarlarinda bulunmus biriyim. Herseyin bi dengesi vardir. Eger yaninizda evli bir bayan var ise gidip evli erkegin pesinde sehir turu yapmazsiniz bunun mantikli bi aciklamasi var midir size gorede? Oysaki bu medeni hali "bekar" hatun kisi evli bayanla neredeyse yanyana bile foto cektirmemis bile. Ayrica bekar evli kismina gelince giden diger evli kisiler ailecek gorustugumuz ast ve ustlerimizin esleri yada kendileri boyle bi mevzuya mahal vereceklerini dusunemem bile

Sorun bu değil, Yazdığınız cümle.... Gidecek kişileri saydı hepsi evliydi daha da memnun oldum,. Zaten siz bekar birinin adınınduysaydınız direk gardınızı alacaktınız , adam da bunu biliyor ve uğraşmak istemiyor, benim demek istediğim şu ne kadar tanırsanız tanıyın , samimi olursanız olur bu işler sadece bekar kızların başının altından çıkmıyor, ayrıca şuna da değinmeden geçemeyeceğim adamın tek tek fotolarını inceleyip bakışlarını gülümsemelerinin değiştiğini ifade etmişsiniz bence normal Davranışlar içinde değilsiniz

Gurbet ellerde normalde selam vermeyecegin insanlarla takilirsin bazen. Dil, yol yordam bilmediginden iyi kötü biriyle can yoldasligi yaparsın. Ben de isim gereği çok yere gitmek zorundayım. Bazen benim pesime takılan olur bazen ben takılacak birilerini bulurum. Yeri gelir Senegal Dakar yeri gelir Texas Austin.
Çekilen fotolara takilmayin ya, insan yanindakini tanimayinca rahat siritamiyor, yavsak gibi çıkıyor genelde.
Kafanıza takmayin bunu ve esinizi huzurunuz kacmasin diye yalan söylemek zorunda biraktiran huylarinizi gözden geçirin.

fikirlerinize saygi duyarim ancak ayni catiyi paylastigim adamin neye ne tepki verecegini kime nasil hangi bakisin ne anlama geldiginide birakin ben bileyim. Sizlere tum samimiyetimle bu fotolarin kimin cektigini ona sordugumu ve yanitinida soyledim sizden elestiri beklemiyorum sizden kuruntu yapip yapmadigimi soylemenizi istiyorum. Sanirim bekarsiniz ve bu yuzden de asil guardinizi alarak var gucunuz ile saldirip kisilik haklarimi zedelemeye kadar goturup benim ruh hastasi oldugum imasina kadar goturdunuz. Bu size zevk verecek ise buyurunuz devam ediniz. Benim kocam eger baska bir kurumun calisanini orada birakip tek takilabilecekken tek takilmamis ise ve o bayan siz gibi dusunup bir daha yuzune bakmayacaksa cok sorun degil bakmasin bir daha karsi karsiya gelmeleri cok az bi olasilik.. Bayanlar dururken evli erkegin pesine takilip giden hanimin da pek akla mantiga uygun hareket etmedigide ortada.. Herneyse konu ozeti bu ben elestirilmek degil bu konudan oyle yada boyle emin olabilmek icin ne yapabilirim de bu kuruntulardan kurtulabilirim onun derdindeyim

aldatmak disi ile erkegin bisey yasamalari degildir guven benim icin herseydir o bana canim bak buda var yanimda deseydi bende bu supheler olusmayacakti ama kurcaladikca altindan biseyler cikmasi sinirimi bozdu oda biliyordu eninde sonunda diger kisilerden o kisiyle takildigini.. Diyorum ya ben de cok iyi biliyorum bu ortamlari ama bu kadin diger bayanlarla takilmak yerine neden esimle takilmayi uygun gordu kendine. Biz evli arkadaslarimiz teklif etmedikce masalarina oturup kahvaltimizi bile yapamayiz gider baska masaya otururduk. Umarim hislerim beni yaniltir bu olayda.. Fikirleriniz icin tesekkurler..

Sorun adamlarda bekar yada evli kadınlardaa degil.. bulunduğun durum cok zor gercekten aklında hep soru isareti kalacak

eskiden evli ve boşanmış hanımlardan kıskanılırdı eşler,şimdi bekarlara dönmüş ibre,oysa araştırmalar evli erkeklerın tamamına yakınının yıne evli bır kadınla aldattığını gösteriyor,ve benım etrafımda çok bekar var,evli ile çıkana rastlamadım,burda konular açılır,eşim benı aldatıyor dıye,aldattığı kadınlar genelde evli oluyor,yanlışsam bırı düzeltsin,gelelim konuna,bende bekraım,çok yurtdışı seyhatınde bulundum,evet tanışıyorsun insanlarla,(yanı kadın erkek,evli bekar diye bakmıyorum )bir şekılde gezıyorsun,ki bu tr de oluyor,ama emın ol hiçbiri ile görüşmuyorum,o an gezıyorsun,ama eşin çok net olabilirdi,bu kötü olmuş

kimsenin bulundugum noktadan beni anlamasini beklemiyorum simdi bekarlar biz potansiyel yuva yikici miyiz diye bilenip gelicek ama evlendikleri zaman olayin seklinin onlar icinde degisecegine eminim..

bu bekar evli muhabbeti benide rahatsız etti açıkcası,
inanın medeni hali ahlaksız olmayı engellemez, hatta yakın arkadaş olmanız bile ahlaksızlığa mani değildir
bu anlamda burada ki sorun eşinizin size olayı farklı anlatması olmalı, size yanında ki insandan bahsetmemesi,
gerçekten siz yanında bekar bir kadını dert edecekmişsiniz ki yalan söylemiş, onun davranışıda sizin davranışınız da hatalı bence.
kuruntu derseniz evet kuruntu ediyor gibisiniz, ancak eşinizi bir kaç kelime ile anlattığınız kadarıyla tanıyoruz
yorumumuz sizi ne kadar tatmin eder bilemem
ben sorun etmezdim

Bak güzel arkadasım hem kendin diyorsun diğer arkadaşları başka firmayla uçacakları için ikisi yalnız kalmış diye , hem de niye evlilerle değil de kocamla takılmış diye soruyorsun, diğerleri gitmiş işte , kocan dürüst olsa bu olayı söylese senin gene sıkıntı yaratacağını bildiğinden adam söylememiş, bence gerçekten adamın bir suçu yok, boşuna kuruntu yapıyorsun, he çok ciddi bir suçunu yakalarsın , mesajlarını yakalarsın anlarım ama eğer ki için rahat etmiyorsa bir süre sessiz kal, konunun üstüne gitme ama takipte ol

Vesvese bunlar. Hayat o kadar kısa ki bu duygularla ziyan edilemez. Ben Allaha, öteki aleme inanmam. Ama bir tanrı olsaydı hayatını mutsuzluk peşinde koşup, yaşamını gözü yaşlı geçiren insanlar bence cehennemi boylardi. Mutlu olmak ve mutlu etmektir hayatımızın amacı.
Biraz esnek olun, herseyi bilemez ve kontrol altında tutamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…