Eşime Karşı İsteksizlik =(

hiç birşey hissedemiyorum bu aralar bende anlamadım gitti.

5/6 dkk.da boşalması biraz anormal değil mi canım en az bi yarım saat 40 dkk sürmesi gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum..

Bide her zaman istekli olmayız ki geçici bi dönemdir kötü düşünme bu kadar.

3 yillik evliyim 2 yasinda cocugum var calismiyorum bu durumdan zaten ayrica mutsuzum. Cocuk dogdugu gunden bu gine kadar bir elin parmaklarini gecmemistir istek hali. Cocuk emmediydi, uyumadiydi, dis cikardiydi, yemediydi, atti kirdi, doktu sacti yemin ederim biktim bunaldim hayattan sogudum kendime guvenim kalmadi sabahtan alsama kadar ev toplayip oyun kurmaktan yoruldum o is olacagi zaman cocuk uyanorsa ya aglarsa ya korkarsa odaklanmaya firsat kalmiyor offfffff

5/6 dkk.da boşalması biraz anormal değil mi canım en az bi yarım saat 40 dkk sürmesi gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum..

Bide her zaman istekli olmayız ki geçici bi dönemdir kötü düşünme bu kadar.
yarm saat 40 dakika mi
ben daha kimseden duymadm o sürede boşalan anow naptm bacım inşallah geçicidir ben eşime karşı duygularımı ve hislerimi kaybetmekten korkuyorum

haklısınız benim oglumda öyle gerçekten cocuk evliliği anneyi babayı cok yıpratıyor rabbim yokluklarını göstrmesin ama çok zor insan çöküyor bitiyor resmen

Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız bırakın kesinlikle isteksizlik ve kuruluk yapıyor.

Sevip sevmemekle alakalı değil bence.Korunma şekliyle alakalı olabilir belki dogum kontrol hapı ve iğnesi çok isteksizlik soğukluk yapabiliyor.Ondan olabilir belki.Tabii eşiniziin erken boşalması da bir etken.

Sevip sevmemekle alakalı değil bence.Korunma şekliyle alakalı olabilir belki dogum kontrol hapı ve iğnesi çok isteksizlik soğukluk yapabiliyor.Ondan olabilir belki.Tabii eşiniziin erken boşalması da bir etken.
hap kullanmıyorum eşim korunuyor.. ama diyorum bende fakat boşalma süresininde norma olduğu yazıyor ve düzene girince bu süre dahada uzuyor ki türk erkeklerin geneli zaten 3 5 dakika içinde boşalıyormuş vallahi ne düşüneceğimi şaşırdım artık yani.

Hamileyken yaşamamanız çok normal çünkü malum hormonlar ve istek tavan yapıyır hamileyken özellikle.Çocuktan sonra gayet normal bence.

haklısınız benim oglumda öyle gerçekten cocuk evliliği anneyi babayı cok yıpratıyor rabbim yokluklarını göstrmesin ama çok zor insan çöküyor bitiyor resmen

Gerçekten öyle mi ya?

Ben 5 senelik evliyim çocuğum yok henüz çok da alıştık böyle iki kişilik hayatımıza ama artık bebek düşünmeye başladık açıkçası ben de korkuyorum çocuktan sonra cinsel ve sosyal hayatımız bitecek mi pişman mı olacağız diye hatta konu açmayı düşünüyorum bazen vazgeçiyorum, şimdi sizin de böyle yazdığınızı görünce yine korktum...
Belki de gerçekten çocuk yüzündendir imkanınız varsa çocuğu bırakabilecek bir aile büyüğü falan bir gece farklı bir yerde günübirlik tatil kaçamak vs tarzı bir şeyler iyi gelebilir belki

Bence duzensizlikten kayynakli .Araya zaman girmis sizde bir sogukluk olmus. Konsantrasyonda ondan toplanmamis olabilir.Daha romantik bir ortam yaratin . Esinize cok da hissettirmeyin.

Nerede yazıyor normal olduğu dakika süresi bence sizin ne hissettiğinize bağlı ve 3-5 dakika çok az değil mi siz 3-5 dakikada nasıl rahatlıyorsunuz bence bu büyük bir sorun.

İlk bir sene unut zaten eşinle yalnız kalmak imkansız.Çocuğu bir yere bıraksan aklın çocukta kalacağı için yine olmuyor yani tam bir kısır döngü hayatının başrolü ister istemez çocuk oluyor.

çok tuaf geldi demi 40 dakika
açık açık yazacağım valla,sadece ön sevişme yarım saat civarı olmalı ki kadın hazırlanabilsin. Hem fiziksel hemde duygusal olarak. Boşalma süresi değişir kişiden kişiye benim eşim istediği kadar kontrol edebiliyor mesela kendini,uzun sürüyor yani boşalması..
Birde siz orgazm oluyor musunuz her seferinde? Çünkü sonu sizin için mutlu bitmezse hiçbir anlam ifade etmez ki...canınız istemez yani. Bu konuda erkeğe iş düşüyor aslında çünkü kadınla erkeğin doyuma ulaşma süreleri çok farklı. Eşiniz sizi hazırlamalı bence,eğer orgazm olmuyorsanız uzun zamandır,eşinizden rica edin,konuşun bir süre size odaklansın ozaman ıslanmama,isteksizlik probleminizde kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…