hiç birşey hissedemiyorum bu aralar bende anlamadım gitti.Esin seni operken ne hossediyon aklına ne geliyoda konsantren bozuluyor
hiç birşey hissedemiyorum bu aralar bende anlamadım gitti.
yarm saat 40 dakika mi5/6 dkk.da boşalması biraz anormal değil mi canımen az bi yarım saat 40 dkk sürmesi gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum..
Bide her zaman istekli olmayız ki geçici bi dönemdir kötü düşünme bu kadar.
haklısınız benim oglumda öyle gerçekten cocuk evliliği anneyi babayı cok yıpratıyor rabbim yokluklarını göstrmesin ama çok zor insan çöküyor bitiyor resmen3 yillik evliyim 2 yasinda cocugum var calismiyorum bu durumdan zaten ayrica mutsuzum. Cocuk dogdugu gunden bu gine kadar bir elin parmaklarini gecmemistir istek hali. Cocuk emmediydi, uyumadiydi, dis cikardiydi, yemediydi, atti kirdi, doktu sacti yemin ederim biktim bunaldim hayattan sogudum kendime guvenim kalmadi sabahtan alsama kadar ev toplayip oyun kurmaktan yoruldum o is olacagi zaman cocuk uyanorsa ya aglarsa ya korkarsa odaklanmaya firsat kalmiyor offfffff
hayır hiç kullanmadımDoğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız bırakın kesinlikle isteksizlik ve kuruluk yapıyor.
5/6 dkk.da boşalması biraz anormal değil mi canımen az bi yarım saat 40 dkk sürmesi gerekmez mi ben mi yanlış biliyorum..
Bide her zaman istekli olmayız ki geçici bi dönemdir kötü düşünme bu kadar.
Sevip sevmemekle alakalı değil bence.Korunma şekliyle alakalı olabilir belki dogum kontrol hapı ve iğnesi çok isteksizlik soğukluk yapabiliyor.Ondan olabilir belki.Tabii eşiniziin erken boşalması da bir etken.Herkese günaydın hanımlar beni çok huzursuz eden bir derdim var.. bu aralar eşime karşı cinsel isteksizlik durumu söz konusu , ilk başıma geldiği zaman pek aldırış etmedim, geçer diye düşündüm üstünde durmadım ama 3 seferdir aynısı oluyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. !
3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum varikimizde çalışıyoruz şöyle ki ; ne kadar da yorgun olsak uykusuz olsak kavga etsek sorunumuz olsa ciddi anlamda hiç bir zaman başıma böyle birşey gelmedi.. en ağır kavgalarımız da bile bu durumu yaşamadım asla sogukluk hissetmedim.
Tabi ki her ilişkide yaşadığın istek farklı ama şu an yaşadığım bambaşka birşey...
İstek olmayınca yanma durumuda söz konusu oluyor..
Geçenlerde bu durumu yaşadığım zaman ıslaklık bile olmadı oldu ve anında gittiği için bıraktık ..
Dün böyle bir sorun olmadı, lakin ben konsantre olamıyorum eşim beni öperken bile hiç birşey hissetmemeye başladım.. boşum bomboş.. rahatlamıyorum bile
Acaba eşimden kaynak lı bir durum mu diye düşünüyorum. ?? Çünkü erken boşalıyor sanki belkide bana göre erkendir ( erken dediğim 5 6 dakika .. düzenli olunca daha geç oluyor ama düzensiz oldumu erken durum söz konusu.. cidden de öyle düzene bindirdiğimiz zaman bu durum düzeliyor ara verince yine aynı.. .. ve ona göre öyle bir sorunu yok.. ) ama her zamanda düzenli olmuyor ki illa ara veriliyor ve ara verikdikçede hep erken oluyor boşalması.. )
Eşimde benim gibi mi hissediyor acabakafamda deli sorular ne yapmalıyım..
ara mı vermeliyim üstüne mi gitmeliyim bu mevzunun kendimi biliyorum ara verirsem iyice soguyacağm
Yoksa eşimi artık sevmiyormuyum istemiyormuyum ona karşı sevgim mi bitti ? ondan ciddi anlamda sogudugum için mi böyle oluyor ? başına gelen var mı bana yardım edin
hap kullanmıyorum eşim korunuyor.. ama diyorum bende fakat boşalma süresininde norma olduğu yazıyor ve düzene girince bu süre dahada uzuyor ki türk erkeklerin geneli zaten 3 5 dakika içinde boşalıyormuş vallahi ne düşüneceğimi şaşırdım artık yani.Sevip sevmemekle alakalı değil bence.Korunma şekliyle alakalı olabilir belki dogum kontrol hapı ve iğnesi çok isteksizlik soğukluk yapabiliyor.Ondan olabilir belki.Tabii eşiniziin erken boşalması da bir etken.
çok tuaf geldi demi 40 dakikaEvli misiniz?
Hamileyken yaşamamanız çok normal çünkü malum hormonlar ve istek tavan yapıyır hamileyken özellikle.Çocuktan sonra gayet normal bence.teşekkür ederim yorumunuz için şöyle ki.. bazen cok düzensiz oluyor ara veriyoruz mesela kavga ettiğimiz zamanlarda.. yahut o yorgn oluyor eşim hasta oluyor oglum hastalanıyor yeri geliyor 5 10 gn olmadığı oluyor ama sık olduğu zaman hiç bir proplem yok ve 3 yıldır evliyim hamileyken bile başıma gelmeyen birşeyi yaşıyorum şu anda
haklısınız benim oglumda öyle gerçekten cocuk evliliği anneyi babayı cok yıpratıyor rabbim yokluklarını göstrmesin ama çok zor insan çöküyor bitiyor resmen
peki sizce benm düşündüğüm gibi eşimin erken boşalma durumu yok mu o haldeBence duzensizlikten kayynakli .Araya zaman girmis sizde bir sogukluk olmus. Konsantrasyonda ondan toplanmamis olabilir.Daha romantik bir ortam yaratin . Esinize cok da hissettirmeyin.
Nerede yazıyor normal olduğu dakika süresi bence sizin ne hissettiğinize bağlı ve 3-5 dakika çok az değil mi siz 3-5 dakikada nasıl rahatlıyorsunuz bence bu büyük bir sorun.hap kullanmıyorum eşim korunuyor.. ama diyorum bende fakat boşalma süresininde norma olduğu yazıyor ve düzene girince bu süre dahada uzuyor ki türk erkeklerin geneli zaten 3 5 dakika içinde boşalıyormuş vallahi ne düşüneceğimi şaşırdım artık yani.
İlk bir sene unut zaten eşinle yalnız kalmak imkansız.Çocuğu bir yere bıraksan aklın çocukta kalacağı için yine olmuyor yani tam bir kısır döngü hayatının başrolü ister istemez çocuk oluyor.Gerçekten öyle mi ya?
Ben 5 senelik evliyim çocuğum yok henüz çok da alıştık böyle iki kişilik hayatımıza ama artık bebek düşünmeye başladık açıkçası ben de korkuyorum çocuktan sonra cinsel ve sosyal hayatımız bitecek mi pişman mı olacağız diye hatta konu açmayı düşünüyorum bazen vazgeçiyorum, şimdi sizin de böyle yazdığınızı görünce yine korktum...
Belki de gerçekten çocuk yüzündendir imkanınız varsa çocuğu bırakabilecek bir aile büyüğü falan bir gece farklı bir yerde günübirlik tatil kaçamak vs tarzı bir şeyler iyi gelebilir belki
Ne dusunuyon aklına ne geliyor. Aksama ne pisirecegin değil herhaldehiç birşey hissedemiyorum bu aralar bende anlamadım gitti.
açık açık yazacağım valla,sadece ön sevişme yarım saat civarı olmalı ki kadın hazırlanabilsin. Hem fiziksel hemde duygusal olarak. Boşalma süresi değişir kişiden kişiye benim eşim istediği kadar kontrol edebiliyor mesela kendini,uzun sürüyor yani boşalması..çok tuaf geldi demi 40 dakika