Eşime Karşı İsteksizlik =(

biraz zamana bırakaym inşallah.. benm tek korkum eşimden duygusal anlamda sogudumu düşünmek bu gerçekten cok korkutucu benim için.. çünkü dokundugu ve öptüğü zamanda hiç birşey hissedemiyorum
Kesinlikle sonucu birlesmeyle bitemeyecek durumlarda opusun(buse gibi degil tabii ). Mesela ise gitmesine 5 dk kala, regliyken, cocuk uyanikken falan. Sonucu cinsellik diye onu da cinselligin parcasi oladak gordugunden bir sey hissetmiyorsun muhtemelen

Eşiniz erkeklik gururuna yediremiyor olabilir erken boşalmayı. Bu yüzden kabul etmiyordur. Ama 5-6 dakikadan bahsediyorsanız bence bu bir sorun. 5-6 dakikada siz ne anlayacaksınız ki ? 5 Dakikada hazzın doruğuna çıkıp orgazm olabiliyorsanız orası ayrı tabi ama böyle birşey olabileceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla ilişkinin bu kadar kısa sürmesi sizi cinsel ilişkiden soğutuyor olabilir. Erkekler için bu durum geçerli değildir. 5 Dakikada boşalsada aynı zevki alacak 35 dakikadada. O yüzden siz konudan bahsettiğinizde ben erken boşalmıyorum diyip işin içinden sıyrılmaya çalışabilir eşiniz.

Sana bisey diyim mi
Kondom beni cok rahatsiz eder islakssm bile kururum
Emziriyrsan hormonlarinda etkisi var kuruluga
Bide psikolojik olarak hayatinda biseyler etkilenis olabilir seni
Iyi dusun

Konu çok dallandı budaklandı dk kalar fln... İnşallah bu şekilde hissetmeniz geçici bir durumdur yoksa hayat çekilmez olur sizin için. Bence gerekiyorsa dr a fln gidip hormonlarınıza da baktırın..

Bende eşimle 2aydir beraber olmuyoruz eşim hasta. Nefesi daraltiyor birlikte olurken bende cinsellikten artık sogudum dun birlikte olmak istedi bende nefesi daralır hastasın diye kabul etmedim artık kaçıyorum canım istemiyor

Bende bilmiyrm dkda tutmadim ama 5-6 dk az bir sure degil gibi geldi
Fazla olsa sikilirim ben yahu
5 6 dakika erkek için yeterli olabilir ama kadın için ne kadar uzun okadar iyi demek benim düşüncem maşallah sizler kısa sürede kıvam alıyorsunuz demkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…