2. defa ya gücümüz kalmıyor zaten cok yorgun oluyoruz vakit geçiyor oglum uyanıyor bir yandan2. Defa sevişin? O zaman daha da uzar, bir de ön sevişmeyi uzun tutmaya çalışın, hatta sevişirken ara ara dinlenirseniz de uzar. Eşiniz boşalmaya yakın biraz sarılın mesela?
benmde en cok korkum bu cinselliği bıraktm bir kenera ya duygularımda azalma varsa poff bide bunla cebelleşirim artık kendi içimde..Şimdi onu yazacaktım.Duygularında eksilme de olabilir.Onu da en iyi sen analiz edersin.
Maalesef bazen olabiliyor. Normal hayatta dahi duygu değişimleri yaşayabiliyoruz.peki öyle diyelim neden bana dokunurken yahut öperken hiç birşey hissedemiyorum ya
belkide eşimden soguma neden başka birşeyler var bilemiyorum :/Maalesef bazen olabiliyor. Normal hayatta dahi duygu değişimleri yaşayabiliyoruz.
Bazen kıpır kıpır yüreği hop ediyor insanın, bazen bitse de gitsek modunda.
Bana da oluyor yani. Bazen durduk yere hiç olmayacak zamanlarda aklıma geliyor tövbe tövbe diyorum adam yanımda. Bazen pfff diyorum don’t touch me.
İşte onu anlatmaya çalıştım.belkide eşimden soguma neden başka birşeyler var bilemiyorum :/
geldimi tutamıyorum nasıl tutabilirim bence süre normal ve düzenli oldugu vakit te daha cok uzun oluyor diyor..! yani ona göre öyle bir sorun proplem yok..boşalacağını hissettiği zaman kendini geri çeksin, başka şeyler düşünsün
durun bir süre falan
o ayarlanabilir ki.. yok hemen o his geldiği gibi Allah ne verdiyse salıyorsa kendini evet erken boşalma sorunu var
hiç yok demesin
neden duygusal olarak soğuduğunuzu düşünüyorsunuz ki? bir sorun mu yaşadınız
durup dururken neden soğuyasınız
normal hayat akışımız kavga gürültü barış.. kavga gürültü barış =) cogu konuda uyuşmayızz mesela genelde kavga ederiz cok uzatmayız ama şimdiye kadar kavga da olsa böyle birşey hiç başıma gelmemişti.İşte onu anlatmaya çalıştım.
Tabi normal hayat akışınızı bilemiyorum ama ben zannetmiyorum eşine karşı soğuma olduğunu.
Bu aralar kullandığınız herhangi bir ilaç varmı? Doğum kontrol hapı gib?Herkese günaydın hanımlar beni çok huzursuz eden bir derdim var.. bu aralar eşime karşı cinsel isteksizlik durumu söz konusu , ilk başıma geldiği zaman pek aldırış etmedim, geçer diye düşündüm üstünde durmadım ama 3 seferdir aynısı oluyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. !
3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum varikimizde çalışıyoruz şöyle ki ; ne kadar da yorgun olsak uykusuz olsak kavga etsek sorunumuz olsa ciddi anlamda hiç bir zaman başıma böyle birşey gelmedi.. en ağır kavgalarımız da bile bu durumu yaşamadım asla sogukluk hissetmedim.
Tabi ki her ilişkide yaşadığın istek farklı ama şu an yaşadığım bambaşka birşey...
İstek olmayınca yanma durumuda söz konusu oluyor..
Geçenlerde bu durumu yaşadığım zaman ıslaklık bile olmadı oldu ve anında gittiği için bıraktık ..
Dün böyle bir sorun olmadı, lakin ben konsantre olamıyorum eşim beni öperken bile hiç birşey hissetmemeye başladım.. boşum bomboş.. rahatlamıyorum bile
Acaba eşimden kaynak lı bir durum mu diye düşünüyorum. ?? Çünkü erken boşalıyor sanki belkide bana göre erkendir ( erken dediğim 5 6 dakika .. düzenli olunca daha geç oluyor ama düzensiz oldumu erken durum söz konusu.. cidden de öyle düzene bindirdiğimiz zaman bu durum düzeliyor ara verince yine aynı.. .. ve ona göre öyle bir sorunu yok.. ) ama her zamanda düzenli olmuyor ki illa ara veriliyor ve ara verikdikçede hep erken oluyor boşalması.. )
Eşimde benim gibi mi hissediyor acabakafamda deli sorular ne yapmalıyım..
ara mı vermeliyim üstüne mi gitmeliyim bu mevzunun kendimi biliyorum ara verirsem iyice soguyacağm
Yoksa eşimi artık sevmiyormuyum istemiyormuyum ona karşı sevgim mi bitti ? ondan ciddi anlamda sogudugum için mi böyle oluyor ? başına gelen var mı bana yardım edin
Valla ben cok seviyorum esimi ama bendede isteksizlik mevcut.ama esimden dolayi istemiyorum ben.istemedigim sekilde davrandigi icin bende isteksizlik olustu.belki sizin bilinçaltınızdada boyledir.Herkese günaydın hanımlar beni çok huzursuz eden bir derdim var.. bu aralar eşime karşı cinsel isteksizlik durumu söz konusu , ilk başıma geldiği zaman pek aldırış etmedim, geçer diye düşündüm üstünde durmadım ama 3 seferdir aynısı oluyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. !
3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum varikimizde çalışıyoruz şöyle ki ; ne kadar da yorgun olsak uykusuz olsak kavga etsek sorunumuz olsa ciddi anlamda hiç bir zaman başıma böyle birşey gelmedi.. en ağır kavgalarımız da bile bu durumu yaşamadım asla sogukluk hissetmedim.
Tabi ki her ilişkide yaşadığın istek farklı ama şu an yaşadığım bambaşka birşey...
Geçenlerde bu durumu yaşadığım zaman ıslaklık bile olmadı oldu ve anında gittiği için bıraktık ..
Dün böyle bir sorun olmadı, lakin ben konsantre olamıyorum eşim beni öperken bile hiç birşey hissetmemeye başladım.. boşum bomboş.. rahatlamıyorum bile
Acaba eşimden kaynak lı bir durum mu diye düşünüyorum. ?? Çünkü erken boşalıyor sanki belkide bana göre erkendir ( erken dediğim 5 6 dakika .. düzenli olunca daha geç oluyor ama düzensiz oldumu erken durum söz konusu.. cidden de öyle düzene bindirdiğimiz zaman bu durum düzeliyor ara verince yine aynı.. .. ve ona göre öyle bir sorunu yok.. ) ama her zamanda düzenli olmuyor ki illa ara veriliyor ve ara verikdikçede hep erken oluyor boşalması.. )
ara mı vermeliyim üstüne mi gitmeliyim bu mevzunun kendimi biliyorum ara verirsem iyice soguyacağm
Yoksa eşimi artık sevmiyormuyum istemiyormuyum ona karşı sevgim mi bitti ? ondan ciddi anlamda sogudugum için mi böyle oluyor ? başına gelen var mı bana yardım edin
Pff bizim de öyle mesela sürekli zıtlaşırız ama asşa uzatmayız. :)normal hayat akışımız kavga gürültü barış.. kavga gürültü barış =) cogu konuda uyuşmayızz mesela genelde kavga ederiz cok uzatmayız ama şimdiye kadar kavga da olsa böyle birşey hiç başıma gelmemişti.
peki bir çözüm yolu bulamadınız mı ne yapıyorsunuz birleşme olunca ?Valla ben cok seviyorum esimi ama bendede isteksizlik mevcut.ama esimden dolayi istemiyorum ben.istemedigim sekilde davrandigi icin bende isteksizlik olustu.belki sizin bilinçaltınızdada boyledir.
yani biraz ara vermek iyi gelir mi dersiniz.Bi kere benim de başıma geldi. 5 yıllık sevgilime karşı hiçbir şey hissetmez olmuştum yanımda istemiyordum gıcık bile oluyordum hattao dönem uzak durdum ondan, daha sonra birlikte güzel keyifli vakit geçirdikçe onla tekrar mutlu oldukça eski çekim geri geldi:)
Kendinizi onunla olmak için sorlarsanız daha çok soğursunuz ama buna emin olun. Dönemsel bir şey ve birlikte cinsellik haricinde keyifli vakit geçirmeye çalışın, düzelecektir
Kesinlikle. Birkaç hafta onunla iyi vakit geçirmeye eğlenmeye gezmeye tozmaya mutlu olmaya bakın. Zaten aranız iyi oldukça güzel vakit geçirdikçe ısınacaksınız. Dediğim gibi dönemsel bir şey. Ama istemediğiniz halde birlikte olursanız daha çok soğursunuzyani biraz ara vermek iyi gelir mi dersiniz.
Esin seni operken ne hossediyon aklına ne geliyoda konsantren bozuluyorHerkese günaydın hanımlar beni çok huzursuz eden bir derdim var.. bu aralar eşime karşı cinsel isteksizlik durumu söz konusu , ilk başıma geldiği zaman pek aldırış etmedim, geçer diye düşündüm üstünde durmadım ama 3 seferdir aynısı oluyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. !
kafaya takıp düşündükce hiç işin içinden cıkamıyorsun ben bunu anladımAyni benim durum. Bende 3 sene evliyim. Esim hep erken gelir.
Son zamanlar hic cnm istemiyor. Hic kendim bsy hisetmiyorum. O yuzden galiba..
bilmiyorum bende nolcak halimiz :)