Eşime Karşı İsteksizlik =(

2. Defa sevişin? O zaman daha da uzar, bir de ön sevişmeyi uzun tutmaya çalışın, hatta sevişirken ara ara dinlenirseniz de uzar. Eşiniz boşalmaya yakın biraz sarılın mesela?
2. defa ya gücümüz kalmıyor zaten cok yorgun oluyoruz vakit geçiyor oglum uyanıyor bir yandan

peki öyle diyelim neden bana dokunurken yahut öperken hiç birşey hissedemiyorum ya
Maalesef bazen olabiliyor. Normal hayatta dahi duygu değişimleri yaşayabiliyoruz.

Bazen kıpır kıpır yüreği hop ediyor insanın, bazen bitse de gitsek modunda.

Bana da oluyor yani. Bazen durduk yere hiç olmayacak zamanlarda aklıma geliyor tövbe tövbe diyorum adam yanımda. Bazen pfff diyorum don’t touch me.

belkide eşimden soguma neden başka birşeyler var bilemiyorum :/

boşalacağını hissettiği zaman kendini geri çeksin, başka şeyler düşünsün
durun bir süre falan
o ayarlanabilir ki.. yok hemen o his geldiği gibi Allah ne verdiyse salıyorsa kendini evet erken boşalma sorunu var
hiç yok demesin

neden duygusal olarak soğuduğunuzu düşünüyorsunuz ki? bir sorun mu yaşadınız
durup dururken neden soğuyasınız

geldimi tutamıyorum nasıl tutabilirim bence süre normal ve düzenli oldugu vakit te daha cok uzun oluyor diyor..! yani ona göre öyle bir sorun proplem yok..
sorun yaşamadık ama sorunlar yaşıyoruz cok tartışırız mesela.. fazla uyumlu bir çift değiliz dir yada bilinç altıma yaptıgı birşey yerleşti ama 3 yıldır yerleşmedide şimdimi yerleşti diyorum

İşte onu anlatmaya çalıştım.

Tabi normal hayat akışınızı bilemiyorum ama ben zannetmiyorum eşine karşı soğuma olduğunu.
normal hayat akışımız kavga gürültü barış.. kavga gürültü barış =) cogu konuda uyuşmayızz mesela genelde kavga ederiz cok uzatmayız ama şimdiye kadar kavga da olsa böyle birşey hiç başıma gelmemişti.

Bu aralar kullandığınız herhangi bir ilaç varmı? Doğum kontrol hapı gib?

Her zmn super olmazbu isler.. ilk evlendigin zamanlari dusun istek ayni mi? Asla degil :) zamanla bence hassasligimiz azaliyor aliskanlik oldugundan mi? Bilemiycem.. ama ilk yakinlasmanizi dusunun esinizle.. ayri bi adrenalin, etkilenme hat safhada.. 10 yil sonra ayni seyleri hissedemezsin bence :)

Olur öyle. Hormonlardan stresten havadan sudan etkilenmiş olabilirsiniz. Eğer 1 tam adet döngüsü geçtikten sonra hala aynı hissediyorsam endişelenmeye başlardım ben. Ayrıca istemiyorsanız sevismeyin niye bile bile acı çekiyorsunuz ki. Kayganlastirici kullanın diyeceğim ama isteksizlik varsa onunla bile aciyabilir. Yine de yardımı dokunur.
Erken boşalmak 5-6dakika diyorsunuz asıl sorununuz değil bence. On sevismeyi uzun tutun. Penetrasyon dışında şeyler deneyin önce. İki taraf da zevk almayacaksa sevismenin anlamı yok bence. Bir sorununuz olduğunu düşünüyorsaniz jinekologunuza da danisabilirsiniz

Valla ben cok seviyorum esimi ama bendede isteksizlik mevcut.ama esimden dolayi istemiyorum ben.istemedigim sekilde davrandigi icin bende isteksizlik olustu.belki sizin bilinçaltınızdada boyledir.

Pff bizim de öyle mesela sürekli zıtlaşırız ama asşa uzatmayız. :)

Aramız birkaç gün mükemmel olunca “bi dk ya ne oluyor?” diyorum hemen zıtlaşıyorum.

Tatlı tatlı atışmalar işte..

Çok fazla anlam yükleyip bozmayın keyfinizi. Kendinizi kötüye yönlendirmeyin. Her insanın hayatta geçiş dönemleri olabileceğini hatırlayın.. :)

Bi kere benim de başıma geldi. 5 yıllık sevgilime karşı hiçbir şey hissetmez olmuştum yanımda istemiyordum gıcık bile oluyordum hatta o dönem uzak durdum ondan, daha sonra birlikte güzel keyifli vakit geçirdikçe onla tekrar mutlu oldukça eski çekim geri geldi:)

Kendinizi onunla olmak için sorlarsanız daha çok soğursunuz ama buna emin olun. Dönemsel bir şey ve birlikte cinsellik haricinde keyifli vakit geçirmeye çalışın, düzelecektir

Valla ben cok seviyorum esimi ama bendede isteksizlik mevcut.ama esimden dolayi istemiyorum ben.istemedigim sekilde davrandigi icin bende isteksizlik olustu.belki sizin bilinçaltınızdada boyledir.
peki bir çözüm yolu bulamadınız mı ne yapıyorsunuz birleşme olunca ?

yani biraz ara vermek iyi gelir mi dersiniz.

yani biraz ara vermek iyi gelir mi dersiniz.
Kesinlikle. Birkaç hafta onunla iyi vakit geçirmeye eğlenmeye gezmeye tozmaya mutlu olmaya bakın. Zaten aranız iyi oldukça güzel vakit geçirdikçe ısınacaksınız. Dediğim gibi dönemsel bir şey. Ama istemediğiniz halde birlikte olursanız daha çok soğursunuz

Ayni benim durum. Bende 3 sene evliyim. Esim hep erken gelir.
Son zamanlar hic cnm istemiyor. Hic kendim bsy hisetmiyorum. O yuzden galiba..
bilmiyorum bende nolcak halimiz :)

Esin seni operken ne hossediyon aklına ne geliyoda konsantren bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…