Eşime Karşı İsteksizlik =(

Herkese günaydın hanımlar beni çok huzursuz eden bir derdim var.. bu aralar eşime karşı cinsel isteksizlik durumu söz konusu , ilk başıma geldiği zaman pek aldırış etmedim, geçer diye düşündüm üstünde durmadım ama 3 seferdir aynısı oluyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. !
3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum var :nazar: ikimizde çalışıyoruz şöyle ki ; ne kadar da yorgun olsak uykusuz olsak kavga etsek sorunumuz olsa ciddi anlamda hiç bir zaman başıma böyle birşey gelmedi.. en ağır kavgalarımız da bile bu durumu yaşamadım asla sogukluk hissetmedim.
Tabi ki her ilişkide yaşadığın istek farklı ama şu an yaşadığım bambaşka birşey...
İstek olmayınca yanma durumuda söz konusu oluyor..
Geçenlerde bu durumu yaşadığım zaman ıslaklık bile olmadı oldu ve anında gittiği için bıraktık ..
Dün böyle bir sorun olmadı, lakin ben konsantre olamıyorum eşim beni öperken bile hiç birşey hissetmemeye başladım.. boşum bomboş.. rahatlamıyorum bile
Acaba eşimden kaynak lı bir durum mu diye düşünüyorum. ?? Çünkü erken boşalıyor sanki belkide bana göre erkendir ( erken dediğim 5 6 dakika .. düzenli olunca daha geç oluyor ama düzensiz oldumu erken durum söz konusu.. cidden de öyle düzene bindirdiğimiz zaman bu durum düzeliyor ara verince yine aynı.. .. ve ona göre öyle bir sorunu yok.. ) ama her zamanda düzenli olmuyor ki illa ara veriliyor ve ara verikdikçede hep erken oluyor boşalması.. )
Eşimde benim gibi mi hissediyor acaba :110: kafamda deli sorular ne yapmalıyım..
ara mı vermeliyim üstüne mi gitmeliyim bu mevzunun kendimi biliyorum ara verirsem iyice soguyacağm
Yoksa eşimi artık sevmiyormuyum istemiyormuyum ona karşı sevgim mi bitti ? ondan ciddi anlamda sogudugum için mi böyle oluyor ? başına gelen var mı bana yardım edin :KK43:
Valla ben cok seviyorum esimi ama bendede isteksizlik mevcut.ama esimden dolayi istemiyorum ben.istemedigim sekilde davrandigi icin bende isteksizlik olustu.belki sizin bilinçaltınızdada boyledir.
peki bir çözüm yolu bulamadınız mı ne yapıyorsunuz birleşme olunca ?
Istegim olmadigi icin o durum olmuyo canim.uzak kaciyorum .birliktelik yasamiyoruz yani bi suredir

yarm saat 40 dakika mi
ben daha kimseden duymadm o sürede boşalan anow naptm bacım :oha::oha: inşallah geçicidir ben eşime karşı duygularımı ve hislerimi kaybetmekten korkuyorum

Gerçekten mi :KK70:
neyse daha fazla konuşmiyim ayıplı konular bunlar :KK70:

Evliyim canım kendi adıma yorum yapmıştım tam olarak :KK64:

Bide ön sevişme dahil şeklinde konuştu sandım konu sahibini :KK64:
O şekilde bahsettiğiniz süre normal. Sanmıyorum konu sahibinin bunu kastettiğini. Ama odaklanma sorunu yaşıyor. Erotik film öneririm baş başa izleyin konu sahibi size ters gelmiyorsa tabi.

O şekilde bahsettiğiniz süre normal. Sanmıyorum konu sahibinin bunu kastettiğini. Ama odaklanma sorunu yaşıyor. Erotik film öneririm baş başa izleyin konu sahibi size ters gelmiyorsa tabi.

Cahil isem demekki :KK70:
Yanlış anlamışım galiba evet

uzun sure beraber olmazsaniz esinizin erken bosalmasi normal
seneler icerisinde onu kontrol etmeyi ogreniyorlar
cok ara vermemeye calisin , kendinize mutlaka zaman yaratin ve sizi ne heyecanlandiriyorsa ona yogunlasin :)

İsteğin var ve azalmış,
Benim hiç olmadı,hiç kimseye,onu napmak lazım ki?
Eşime de aşığım .
Kavgamız falan da yok,
Amaaan bu konular çok zırt yaa.
İlişki nasıl istenir keşke ben de anlasam bir saniyelik de olsa.

İyi Akşamlar canım;
Genç ve hareketli enerjik yaşında bu sorunla karşılaşmak ciddi bir sorundur;
Çok sevdiğim arkadaşımda aynı sorunu yaşadı;
Uzmandan destek aldı,
Uzmanın söylediği;
1.Duygusal aldatma
2.Maddiyatta ki eksiklik
3.erkeğin ilgisiz ve kendini başka şekilde mutlu etmesi
gibi sorunları saymış

5-6 dakka çok erken... ilişki arası ne kadar fazla olabilir ki erken boşalma olsun? Hadi aradan 2 ay geçer 5-6 dakka normal derim... kesinlikle eşinin erken boşalma sorunu war ondan dolayı da sende de isteksizlik olmuş.. eşinin tedavi olması gerek .. 5-6 dakka çok erken

X