Herkese günaydın hanımlar beni çok huzursuz eden bir derdim var.. bu aralar eşime karşı cinsel isteksizlik durumu söz konusu , ilk başıma geldiği zaman pek aldırış etmedim, geçer diye düşündüm üstünde durmadım ama 3 seferdir aynısı oluyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. !
3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum var
ikimizde çalışıyoruz şöyle ki ; ne kadar da yorgun olsak uykusuz olsak kavga etsek sorunumuz olsa ciddi anlamda hiç bir zaman başıma böyle birşey gelmedi.. en ağır kavgalarımız da bile bu durumu yaşamadım asla sogukluk hissetmedim.
Tabi ki her ilişkide yaşadığın istek farklı ama şu an yaşadığım bambaşka birşey...
İstek olmayınca yanma durumuda söz konusu oluyor..
Geçenlerde bu durumu yaşadığım zaman ıslaklık bile olmadı oldu ve anında gittiği için bıraktık ..
Dün böyle bir sorun olmadı, lakin ben konsantre olamıyorum eşim beni öperken bile hiç birşey hissetmemeye başladım.. boşum bomboş.. rahatlamıyorum bile
Acaba eşimden kaynak lı bir durum mu diye düşünüyorum. ?? Çünkü erken boşalıyor sanki belkide bana göre erkendir ( erken dediğim 5 6 dakika .. düzenli olunca daha geç oluyor ama düzensiz oldumu erken durum söz konusu.. cidden de öyle düzene bindirdiğimiz zaman bu durum düzeliyor ara verince yine aynı.. .. ve ona göre öyle bir sorunu yok.. ) ama her zamanda düzenli olmuyor ki illa ara veriliyor ve ara verikdikçede hep erken oluyor boşalması.. )
Eşimde benim gibi mi hissediyor acaba
kafamda deli sorular ne yapmalıyım..
ara mı vermeliyim üstüne mi gitmeliyim bu mevzunun kendimi biliyorum ara verirsem iyice soguyacağm
Yoksa eşimi artık sevmiyormuyum istemiyormuyum ona karşı sevgim mi bitti ? ondan ciddi anlamda sogudugum için mi böyle oluyor ? başına gelen var mı bana yardım edin