teşekkür ederim yorumunuz için şöyle ki.. bazen cok düzensiz oluyor ara veriyoruz mesela kavga ettiğimiz zamanlarda.. yahut o yorgn oluyor eşim hasta oluyor oglum hastalanıyor yeri geliyor 5 10 gn olmadığı oluyor ama sık olduğu zaman hiç bir proplem yok ve 3 yıldır evliyim hamileyken bile başıma gelmeyen birşeyi yaşıyorum şu andaOlabilir böyle şeyler her zaman istekli olamayız ki :) erken boşalması sık ilişkiye girmemekten kaynaklanır.Sık oldupunda düZeliyorsa bir sorun yoktur.
Nasıl çözebilirsin konusunda birşey diyemiyorum çünkü bu aralar bende öyleyim.. geçmesini bekliyorum :)
inşallah öyledir ve geçer diye ümit ediyorum peki biraz ara vermek iyi gelir mi yoksa devam mı etmeliyim ?Bazen insan çok sevgi dolu ve aşık hissedemeyebilir ama bu sevmediginiz anlamina gelmez. Hormonal bir durumdur. Beslenmenize dikkat edin.
teşekkür ederim yorumunuz için şöyle ki.. bazen cok düzensiz oluyor ara veriyoruz mesela kavga ettiğimiz zamanlarda.. yahut o yorgn oluyor eşim hasta oluyor oglum hastalanıyor yeri geliyor 5 10 gn olmadığı oluyor ama sık olduğu zaman hiç bir proplem yok ve 3 yıldır evliyim hamileyken bile başıma gelmeyen birşeyi yaşıyorum şu anda
ama her zamanda aynı sıklıkta olmaz ki yahu o yüzden hep erken oluyorTamam işte ara verildiğinden kaynaklanıyor. Bunu bu kadar dert etmeyin düzelir ya :) ben pek takılmıyorum bu aralar..
Bu his sizi rahatsız ettiğine göre demekki eşinizle bu yönden diyaloğunuz aslında iyi. Hissettiğiniz herkese ara sıra olur. Adet öncesi sendrom beslenme bozukluklarında, kan değeri düşüş veya yükselmelerinde bazı parametrelere bağlı olarak daha şiddetli hissedilebilir. Adetinize ne kadar süre kaldı? Son 1 hafta ? Yada halsizlik, yüzde sararma, göz altlarında koyulaşma , özellikle bacaklarda kaşınma, sinirlilik , unutkanlık, terleme, endişe... ? Kilo aldınız yada verdiniz mi hızlı bir şekilde , iştah durumu nasil ?inşallah öyledir ve geçer diye ümit ediyorum peki biraz ara vermek iyi gelir mi yoksa devam mı etmeliyim ?
reglm henüz yeni geçti.. 29 unda hastalanmıştım..Bu his sizi rahatsız ettiğine göre demekki eşinizle bu yönden diyaloğunuz aslında iyi. Hissettiğiniz herkese ara sıra olur. Adet öncesi sendrom beslenme bozukluklarında, kan değeri düşüş veya yükselmelerinde bazı parametrelere bağlı olarak daha şiddetli hissedilebilir. Adetinize ne kadar süre kaldı? Son 1 hafta ? Yada halsizlik, yüzde sararma, göz altlarında koyulaşma , özellikle bacaklarda kaşınma, sinirlilik , unutkanlık, terleme, endişe... ? Kilo aldınız yada verdiniz mi hızlı bir şekilde , iştah durumu nasil ?
hahhaEşiniz kırmızı gecelik giysin.Yapmazsam ölürdüm kusura bakmayın.
bende sizin gibi düşündüm eğer ki ara verirsem daha çok sogurum biliyorum illaki üstüne gitmem lazım yoksa 3 4 gün ara verdiğimi düşünün yahut 1 hafta iyice uzaklaşacağım hayır öyle bir durumda yokAra verirsen daha da soğursun.Acaba içten içe eşine kızdığın bir durum mu var.O mu etkiliyor psikolojik olarak seni.Bu konuları eşler açık açık konuşmalı.Başka türlü çare bulmak konusunda ilerleyemezsin.
geceden beri aklmda beynimi kemirip duruyor bacım vallahi dayanamadm paylaştım yaTöbe töbe sabab sabah bu nerden geldi kiz aklina
yani eşimin erken boşalma proplemi yok mu dersinizGel az bana dokun, senin isteğin artsın benim de azalsın
Şaka bir yana, eşinin yaşadığı durum normal. Araya zaman girince ilk ilişkilerde kontrolleri az oluyor erkeklerin, düzenli ve sık sık olunca da süre gittikçe uzuyor.
Senin yaşadığın da normal diye düşünüyorum, fark edemediğin bir değişiklik vardır mutlaka seni etkileyen. Eşine baktığında güzel duygular hissediyorsan, sarıldığınızda az da olsa mutlu oluyorsan, gözüne itice falan gelmiyorsa çok normal diye düşünüyorum. :) umarım kısa zamanda geçer.
bilmiyorum aslında olabilir.. ama isteksizlik kayganlaştırıcı ile çözülür mü dersinizKendizi zorunlu hissetmeyin . Bu bir zorunluluk degil ki.. Bir de aklima su geldi acaba kayganlastirici yardimi mi alsaniz ?
bende sizin gibi düşündüm eğer ki ara verirsem daha çok sogurum biliyorum illaki üstüne gitmem lazım yoksa 3 4 gün ara verdiğimi düşünün yahut 1 hafta iyice uzaklaşacağım hayır öyle bir durumda yok
ve eşim ısrarla benm erken boşalma proplemim yok diyor.. düzenli olunca düzeliyor.. düzensiz olduğu için diyor.. napsam bilemedim. daha öncede cok agır kavgalar ettik hiç böyle olmamıştım içimde zerre birşey yok ve canm acıyor böyle oluncada