Eşime Karşı İsteksizlik =(

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.117
23.832
31
Herkese günaydın hanımlar beni çok huzursuz eden bir derdim var.. bu aralar eşime karşı cinsel isteksizlik durumu söz konusu , ilk başıma geldiği zaman pek aldırış etmedim, geçer diye düşündüm üstünde durmadım ama 3 seferdir aynısı oluyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.. !
3 yıllık evliyim 18 aylık bir oğlum var ikimizde çalışıyoruz şöyle ki ; ne kadar da yorgun olsak uykusuz olsak kavga etsek sorunumuz olsa ciddi anlamda hiç bir zaman başıma böyle birşey gelmedi.. en ağır kavgalarımız da bile bu durumu yaşamadım asla sogukluk hissetmedim.
Tabi ki her ilişkide yaşadığın istek farklı ama şu an yaşadığım bambaşka birşey...
İstek olmayınca yanma durumuda söz konusu oluyor..
Geçenlerde bu durumu yaşadığım zaman ıslaklık bile olmadı oldu ve anında gittiği için bıraktık ..
Dün böyle bir sorun olmadı, lakin ben konsantre olamıyorum eşim beni öperken bile hiç birşey hissetmemeye başladım.. boşum bomboş.. rahatlamıyorum bile
Acaba eşimden kaynak lı bir durum mu diye düşünüyorum. ?? Çünkü erken boşalıyor sanki belkide bana göre erkendir ( erken dediğim 5 6 dakika .. düzenli olunca daha geç oluyor ama düzensiz oldumu erken durum söz konusu.. cidden de öyle düzene bindirdiğimiz zaman bu durum düzeliyor ara verince yine aynı.. .. ve ona göre öyle bir sorunu yok.. ) ama her zamanda düzenli olmuyor ki illa ara veriliyor ve ara verikdikçede hep erken oluyor boşalması.. )
Eşimde benim gibi mi hissediyor acaba kafamda deli sorular ne yapmalıyım..
ara mı vermeliyim üstüne mi gitmeliyim bu mevzunun kendimi biliyorum ara verirsem iyice soguyacağm
Yoksa eşimi artık sevmiyormuyum istemiyormuyum ona karşı sevgim mi bitti ? ondan ciddi anlamda sogudugum için mi böyle oluyor ? başına gelen var mı bana yardım edin

Son düzenleme:
Olabilir böyle şeyler her zaman istekli olamayız ki :) erken boşalması sık ilişkiye girmemekten kaynaklanır.Sık oldupunda düZeliyorsa bir sorun yoktur.
Nasıl çözebilirsin konusunda birşey diyemiyorum çünkü bu aralar bende öyleyim.. geçmesini bekliyorum :)

Bazen insan çok sevgi dolu ve aşık hissedemeyebilir ama bu sevmediginiz anlamina gelmez. Hormonal bir durumdur. Beslenmenize dikkat edin.

teşekkür ederim yorumunuz için şöyle ki.. bazen cok düzensiz oluyor ara veriyoruz mesela kavga ettiğimiz zamanlarda.. yahut o yorgn oluyor eşim hasta oluyor oglum hastalanıyor yeri geliyor 5 10 gn olmadığı oluyor ama sık olduğu zaman hiç bir proplem yok ve 3 yıldır evliyim hamileyken bile başıma gelmeyen birşeyi yaşıyorum şu anda

Tamam işte ara verildiğinden kaynaklanıyor. Bunu bu kadar dert etmeyin düzelir ya :) ben pek takılmıyorum bu aralar..

inşallah öyledir ve geçer diye ümit ediyorum peki biraz ara vermek iyi gelir mi yoksa devam mı etmeliyim ?
Bu his sizi rahatsız ettiğine göre demekki eşinizle bu yönden diyaloğunuz aslında iyi. Hissettiğiniz herkese ara sıra olur. Adet öncesi sendrom beslenme bozukluklarında, kan değeri düşüş veya yükselmelerinde bazı parametrelere bağlı olarak daha şiddetli hissedilebilir. Adetinize ne kadar süre kaldı? Son 1 hafta ? Yada halsizlik, yüzde sararma, göz altlarında koyulaşma , özellikle bacaklarda kaşınma, sinirlilik , unutkanlık, terleme, endişe... ? Kilo aldınız yada verdiniz mi hızlı bir şekilde , iştah durumu nasil ?

Gel az bana dokun, senin isteğin artsın benim de azalsın

Şaka bir yana, eşinin yaşadığı durum normal. Araya zaman girince ilk ilişkilerde kontrolleri az oluyor erkeklerin, düzenli ve sık sık olunca da süre gittikçe uzuyor.

Senin yaşadığın da normal diye düşünüyorum, fark edemediğin bir değişiklik vardır mutlaka seni etkileyen. Eşine baktığında güzel duygular hissediyorsan, sarıldığınızda az da olsa mutlu oluyorsan, gözüne itice falan gelmiyorsa çok normal diye düşünüyorum. :) umarım kısa zamanda geçer.

Ara verirsen daha da soğursun.Acaba içten içe eşine kızdığın bir durum mu var.O mu etkiliyor psikolojik olarak seni.Bu konuları eşler açık açık konuşmalı.Başka türlü çare bulmak konusunda ilerleyemezsin.

reglm henüz yeni geçti.. 29 unda hastalanmıştım..
iştahim felan iyi.. hiç öyle bahsettiğiniz şeyler yok benmde aklıma tek gelen acaba eşim erken b... için mi oluyor bu sorun sizce ?

bende sizin gibi düşündüm eğer ki ara verirsem daha çok sogurum biliyorum illaki üstüne gitmem lazım yoksa 3 4 gün ara verdiğimi düşünün yahut 1 hafta iyice uzaklaşacağım hayır öyle bir durumda yok
ve eşim ısrarla benm erken boşalma proplemim yok diyor.. düzenli olunca düzeliyor.. düzensiz olduğu için diyor.. napsam bilemedim. daha öncede cok agır kavgalar ettik hiç böyle olmamıştım içimde zerre birşey yok ve canm acıyor böyle oluncada

Kendizi zorunlu hissetmeyin . Bu bir zorunluluk degil ki.. Bir de aklima su geldi acaba kayganlastirici yardimi mi alsaniz ?

yani eşimin erken boşalma proplemi yok mu dersiniz
ama her zamanda düzenli olmuyor ki düzenli olduğu cok nadir.. ee durum böyle olunca hep erken oluyor o zaman ne yapacağız.. ?

Acır tabi.Vücudun kendini hazırlamıyor istek duymadığın için.Bir uzmanla mı görüşsen.Ya da kolaylaştıran ürünler var onlardan mı yardım alsan acaba.Böyle kafaya taktıkça iyice artar isteksizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…