Eşime ihanet mi ediyorum?

İlgisizlikten sarmışsın işte öyle düşüncelere . Bunun başka açıklaması yok, insan sahip olamadığı şeylerin hayaliyle yaşar. Evi yoksa ev hayal eder, çocuğu yoksa onu hayal eder, sevgilisi yoksa onu hayal eder. İstediği arabaya sahip olan bir insan aynı arabanın hala hayalini kurar mı??

ben 27 yaşındayım ve arkadaşlarım akrabalarım göre biliyorum 25 yaşından nasıl olduklarınıda ondan vara biliyorum.. 25 yaş ergenlik yapıcak yaş değil çünkü.

eşinizden yeteri kadar ilgi görseydiniz böyle bir şeyin eksikliğini duyup hayalini kurmazdınız. insanlar elinde olmayan, eksikliklerini duydukları şeyleri hayal ederler. ya eşiniz ilgi göstermiyor ya da siz çok doyumsuzsunuz bunun başka bir açıklaması olamaz.

Niye sadece hayvanlara mı ilgi gösterilir? Ama hayvanların insanlardan daha çok ilgiyi hakettiği doğrudur

Yok biz hayvan mıymışız ilgi görünce sevinecekmişiz?
insana gösterilen ilgiyle hayavan gösterilen ilgiyi neden aynı tutuyorsunuz onu pek anlayamadım sanki. ama genellikle evlilikte, saygı, sevgi ilgi önemlidir. yani hayvan karlışatırması yapmayın kendinize

ben sevgi hayal etmiyorum dikkatli okuduysanız. Birinin bana ilk defa seni seviyorum dediğini hayal ediyorum. Eşim bana defalarca seni seviyorum dedi. Ama hiç biri ilki gibi heyecan vermedi. Bende sıkıntımın bi daha bu ilk heyecanı yaşayamamak olduğunu söyledim. Hiç bi yerde sevgi ihtiyacım olduğunu söylemedim

işte canım bizde onu anlatmaya çalışıyoruz sende eşine karşı eşinde sana karşı yeterince sevgi varsa o heyecan devam eder. 1 senedir evliiyim adamın eli bile bana dokunduğunda, ve ya kafamı omzuna koyup tv izlediğimde nefesini hisstiğimde. nefes alışımız değişiyor heyecandan ... aşkım seni çok seviyorum dediğinde aynı heyecan içindeyim

bunların farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. Tabi ki sevdiğiniz bi dama dokununca nefesini hissedince mutlu oluyorsunuz. Ama bunları ilk heyecanlarınızla karşılaştırmanız çok saçma. Şöyle bi dönüp baktığında aklınızda dün seni seviyorum dediği mi daha çok yer etmiş yoksa ilk kez seni seviyorum deyişi mi daha çok yer etmiş.

Bazen banada oluyor yaşadığım için sizi cok iyi anlıyorum birden kendime geliyorum ve geçti o günler coluk çocuğa karistin diyip geçiyorum ki öyle zaten artık geri gelmicek bekarlik sultanlikms suan 26 yaşındayım 5 yıllık evliyim şimdiki aklım olsa 30 dan aşağı evlenmeZdimmm

size böyle heyecan saçma geliyorsa... eşinize gerçekten kolay gelsin ... adama yazık oldu sadece. sizi hayal etmeye devam edin
şaçma olduğunu nerede söyledim acaba? Farklı heyecanlar dedim dikkat ederseniz saçma demedim.. söylemediğim şeyleri kafanızda kurarak anlamadan cevap vermezseniz daha fazla dikkate alabilirim sizi

Şımarıksınız evet

Tedavi ol

Bu bazen bende de olur o derece sık olmasa da. Bu aldatma değil ki. Erkeği hayal etmiyorsunuz sonuçta. Üstüne gitmeyin. Baska şeylerle meşgul olun.

Ben de bu durumu gayet normal gorenlerdenim, ben de yaşıyorum buna benzer şeyler. Bu ilgisizlikten heyecanın bitmesinden kaynaklanmıyor adini koyamadığım bi duygu. Evet belki çok begenilmekten egonun yüksekliğinden hayalperestlikten kaynaklı olabilir ama kesinlikle saçma değil. Ben üç aydır evliyim aşık olduğum adamla heyecanla dolu beraberligimizden sonra bu kararı aldık çünkü artik her animizi beraber geçirmek istiyorduk omrumuz yettiğince. Su an onu ilk gördüğüm günden beri heyecanım devam ediyor hala ona ilk gün olduğu gibi aşığım her gün isten gelmesini iple cekiyorum işteyken birbirimizi sanki bir haftadır görmüyormuşuz gibi özlüyoruz çok güzel şeyler bunlar her şey çok güzel rabbime şükürler olsun ve bunu isteyen herekese nasip etsin. Ama bu dediginiz olay bunların eksikliğinden filan değil hayatınızdaki adamla hic alakası yok, bazı insanların yapısı bu belki burçtan da kaynaklanıyor olabilir sürekli yeniliği isteyen bi yapım var eski günleri de ozlemiyorum aslında ama bunu hep yaşıyorum bence bunun adi yeni evlilik sendromu gibi bisey olabilir :) Üstüne basa basa söylüyorum eşimle hic bi alakası yoktur ve evliliğe hazır olduğum bi zamanda evlendim eğer evlenmeseydim asil o zaman mutsuz olucaktim. Bazen içimi tuhaf bi duygu kaplıyor hüzün doluyorum sanki bazı seyleri düşününce bu sürekli yaşadığım duygu değişiminden kaynaklı diye düşünüyorum bi anim bi animi zaten tutmuyor bu yüzden de hayaller ara sıra aklına takılıyor insanin. Ama bunu farklı yerlere cekmeyin lütfen eşimi kiricak hic bisey yapamam zaten hayalden kastettigim dizilerdeki yakışıklı oyuncular ya da x bi adamın hayali değil o duygunun hayali. Ben ikizler burcuyum ve burcumun neredeyse tüm özelliklerini taşıyorum bu duygu değişimlerinin de burcumdan, dolayısıyla yapimdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bence kafaniza takmayın en azından yalniz değilsiniz ufkunuzun geniş olmasının bence hic sakıncası yok. Ama tabii bu durumu saptırıp abartıp bunu kotu huy haline çeviren eşlerinin yerine başkalarını koyan insanlara tepkimi en sert dille de belli ederim lütfen aralarında uçurum olan bu iki durumu birbirine karıştırmayalım.

İlk heyecanla karşılaştırmam sana saçma gelmiş ya ondan bahsediyorum ben... yani sana saçma gelebilir ilkinde nasıl heyecanldıysam şimdide aynı duygular içindeyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…