- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
-
- Konu Sahibi PrensesMononoke
sadece hayvanların ilgilensin geçer gibi basit bi duygusal mekanizmaları olurNiye sadece hayvanlara mı ilgi gösterilir? Ama hayvanların insanlardan daha çok ilgiyi hakettiği doğrudur
Yok biz hayvan mıymışız ilgi görünce sevinecekmişiz?
insana gösterilen ilgiyle hayavan gösterilen ilgiyi neden aynı tutuyorsunuz onu pek anlayamadım sanki. ama genellikle evlilikte, saygı, sevgi ilgi önemlidir. yani hayvan karlışatırması yapmayın kendinizeNiye sadece hayvanlara mı ilgi gösterilir? Ama hayvanların insanlardan daha çok ilgiyi hakettiği doğrudur
Yok biz hayvan mıymışız ilgi görünce sevinecekmişiz?
ben sevgi hayal etmiyorum dikkatli okuduysanız. Birinin bana ilk defa seni seviyorum dediğini hayal ediyorum. Eşim bana defalarca seni seviyorum dedi. Ama hiç biri ilki gibi heyecan vermedi. Bende sıkıntımın bi daha bu ilk heyecanı yaşayamamak olduğunu söyledim. Hiç bi yerde sevgi ihtiyacım olduğunu söylemedimİlgisizlikten sarmışsın işte öyle düşüncelere . Bunun başka açıklaması yok, insan sahip olamadığı şeylerin hayaliyle yaşar. Evi yoksa ev hayal eder, çocuğu yoksa onu hayal eder, sevgilisi yoksa onu hayal eder. İstediği arabaya sahip olan bir insan aynı arabanın hala hayalini kurar mı??
işte canım bizde onu anlatmaya çalışıyoruz sende eşine karşı eşinde sana karşı yeterince sevgi varsa o heyecan devam eder. 1 senedir evliiyim adamın eli bile bana dokunduğunda, ve ya kafamı omzuna koyup tv izlediğimde nefesini hisstiğimde. nefes alışımız değişiyor heyecandan ... aşkım seni çok seviyorum dediğinde aynı heyecan içindeyimben sevgi hayal etmiyorum dikkatli okuduysanız. Birinin bana ilk defa seni seviyorum dediğini hayal ediyorum. Eşim bana defalarca seni seviyorum dedi. Ama hiç biri ilki gibi heyecan vermedi. Bende sıkıntımın bi daha bu ilk heyecanı yaşayamamak olduğunu söyledim. Hiç bi yerde sevgi ihtiyacım olduğunu söylemedim
bunların farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. Tabi ki sevdiğiniz bi dama dokununca nefesini hissedince mutlu oluyorsunuz. Ama bunları ilk heyecanlarınızla karşılaştırmanız çok saçma. Şöyle bi dönüp baktığında aklınızda dün seni seviyorum dediği mi daha çok yer etmiş yoksa ilk kez seni seviyorum deyişi mi daha çok yer etmiş.işte canım bizde onu anlatmaya çalışıyoruz sende eşine karşı eşinde sana karşı yeterince sevgi varsa o heyecan devam eder. 1 senedir evliiyim adamın eli bile bana dokunduğunda, ve ya kafamı omzuna koyup tv izlediğimde nefesini hisstiğimde. nefes alışımız değişiyor heyecandan ... aşkım seni çok seviyorum dediğinde aynı heyecan içindeyim
şaçma olduğunu nerede söyledim acaba? Farklı heyecanlar dedim dikkat ederseniz saçma demedim.. söylemediğim şeyleri kafanızda kurarak anlamadan cevap vermezseniz daha fazla dikkate alabilirim sizisize böyle heyecan saçma geliyorsa... eşinize gerçekten kolay gelsin ... adama yazık oldu sadece. sizi hayal etmeye devam edin
Merhaba kızlar,
Bir yıldır ruh eşim diyebileceğim bir adamla evliyim. Çok mutlu bir evliliğimiz var ve hemen hemen hiç bir problemimiz yok. Tabi benim ergenvari duygu iniş çıkışlarımı saymazsak.
25 yaşındayım ama hala ergen gibi klişe yaz dizilerinden etkilenip kendimi esas kızın yerine koyup yatağa yattığımda bir yanımda eşim uyurken ben esas oğlanın bana utangaç utangaç açıldığının hayalini kuruyorum.
Aslında bu konu bir yana evlenmeden öncesinde erkeklerden epey ilgi gören bir kızdım. sürekli beğenilerini belli eder,duygularını itiraf eder romantik sürprizler yaparlardı. Ve malumunuz evlendiğimden beri böyle şeyler olmuyor etrafımda ve ben o günleri gerçekten özlüyorum.Bir daha da hayatım boyunca böyle romantik heyecanlar yaşayamayacağım için üzülüyorum. Acaba erken mi evlendim tam anlamıyla bu beğenilme duygusunun hevesini alamadım mı acaba diye düşünüyorum. Tamam eşim sürekli beğenisini dile getiriyor, romantik davranıyor vs. ama işte aynı şey değil.
Şimdi bir çoğunuz yaptığım şeyin şımarıklık, kendini beğenmişlik olduğunu, aldatmanın sadece bedenen değil beynen de olabileceğini, eşimim düşüncelerimle aldattığımı vs .söyleyeceksiniz. Biliyorum, haklısınız ben de böyle düşünüyorum ve kendime çok kızıyorum. Ama kesinlikle özellikle başka bi erkeği hayal etmiyorum sadece o duyguyu hayal ediyorum. Sizlere asıl sormak istediğim sizler de evliliğinizin ilk yıllarında buna benzer duygular yaşadınız mı? Nasıl bu duygularla başettiniz ve zamanla yaş ile birlikte azalıyor mu?
Tedavi olMerhaba kızlar,
Bir yıldır ruh eşim diyebileceğim bir adamla evliyim. Çok mutlu bir evliliğimiz var ve hemen hemen hiç bir problemimiz yok. Tabi benim ergenvari duygu iniş çıkışlarımı saymazsak.
25 yaşındayım ama hala ergen gibi klişe yaz dizilerinden etkilenip kendimi esas kızın yerine koyup yatağa yattığımda bir yanımda eşim uyurken ben esas oğlanın bana utangaç utangaç açıldığının hayalini kuruyorum.
Aslında bu konu bir yana evlenmeden öncesinde erkeklerden epey ilgi gören bir kızdım. sürekli beğenilerini belli eder,duygularını itiraf eder romantik sürprizler yaparlardı. Ve malumunuz evlendiğimden beri böyle şeyler olmuyor etrafımda ve ben o günleri gerçekten özlüyorum.Bir daha da hayatım boyunca böyle romantik heyecanlar yaşayamayacağım için üzülüyorum. Acaba erken mi evlendim tam anlamıyla bu beğenilme duygusunun hevesini alamadım mı acaba diye düşünüyorum. Tamam eşim sürekli beğenisini dile getiriyor, romantik davranıyor vs. ama işte aynı şey değil.
Şimdi bir çoğunuz yaptığım şeyin şımarıklık, kendini beğenmişlik olduğunu, aldatmanın sadece bedenen değil beynen de olabileceğini, eşimim düşüncelerimle aldattığımı vs .söyleyeceksiniz. Biliyorum, haklısınız ben de böyle düşünüyorum ve kendime çok kızıyorum. Ama kesinlikle özellikle başka bi erkeği hayal etmiyorum sadece o duyguyu hayal ediyorum. Sizlere asıl sormak istediğim sizler de evliliğinizin ilk yıllarında buna benzer duygular yaşadınız mı? Nasıl bu duygularla başettiniz ve zamanla yaş ile birlikte azalıyor mu?