- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.561
-
- Konu Sahibi PrensesMononoke
İnanın tv bile izlemiyorum neredeyse. Sadece belgesel izliyorumben de çok duygusal ve romantik bi insanım (balığın önde gideniyim)
zaten burcumun en önemli özelliği de hayal dünyasında yaşamaktır.. ben de romantik hayaller kurarım ama eşimle ilgili.. ne bilim ilk tanıştığımız anlar ilklerimiz.. onları düşünür duygulanır yeri gelir hüzünlenir yeri gelir mutlu olurum
hayal kurmak güzeldir ama sizinki biraz değişik.. çok fazla dizi izliyorsanız bence izlemeyin öyle diziler
Eee ne yapalım bacım? Kocamızı yedekte tutup diğer erkeklerle günümüzü gün mü edelim?İşte ben de bundan bahsediyorum. Çok haklısınız. Evlenince birden nasıl bu kadar kolay bu duyguları bi kenara bırakıp kadın gibi hissetmeyi bu kadar kolay unutabiliyo herkes. Burada bile herkes kocamdan başka erkek mi var triplerinde. Gerçek hayatta bu duygularımdan birine bahsetsem ne damgası yiyeceğimi düşünmek bile istemiyorum
35 yaşındayım 10 yıllıkta evliyim .bende bile o dizileri izlediğimde heves heyecan oluyosa sendede olması normaldir;Merhaba kızlar,
Bir yıldır ruh eşim diyebileceğim bir adamla evliyim. Çok mutlu bir evliliğimiz var ve hemen hemen hiç bir problemimiz yok. Tabi benim ergenvari duygu iniş çıkışlarımı saymazsak.
25 yaşındayım ama hala ergen gibi klişe yaz dizilerinden etkilenip kendimi esas kızın yerine koyup yatağa yattığımda bir yanımda eşim uyurken ben esas oğlanın bana utangaç utangaç açıldığının hayalini kuruyorum.
Aslında bu konu bir yana evlenmeden öncesinde erkeklerden epey ilgi gören bir kızdım. sürekli beğenilerini belli eder,duygularını itiraf eder romantik sürprizler yaparlardı. Ve malumunuz evlendiğimden beri böyle şeyler olmuyor etrafımda ve ben o günleri gerçekten özlüyorum.Bir daha da hayatım boyunca böyle romantik heyecanlar yaşayamayacağım için üzülüyorum. Acaba erken mi evlendim tam anlamıyla bu beğenilme duygusunun hevesini alamadım mı acaba diye düşünüyorum. Tamam eşim sürekli beğenisini dile getiriyor, romantik davranıyor vs. ama işte aynı şey değil.
Şimdi bir çoğunuz yaptığım şeyin şımarıklık, kendini beğenmişlik olduğunu, aldatmanın sadece bedenen değil beynen de olabileceğini, eşimim düşüncelerimle aldattığımı vs .söyleyeceksiniz. Biliyorum, haklısınız ben de böyle düşünüyorum ve kendime çok kızıyorum. Ama kesinlikle özellikle başka bi erkeği hayal etmiyorum sadece o duyguyu hayal ediyorum. Sizlere asıl sormak istediğim sizler de evliliğinizin ilk yıllarında buna benzer duygular yaşadınız mı? Nasıl bu duygularla başettiniz ve zamanla yaş ile birlikte azalıyor mu?
eşim elinden geldiğince romantik bi adam. Zaten benim de büyük beklentilerim gökyüzüne seni seviyorum yazdırsın filan gibi hayallerim yok. Tam tersi insanların içinde çiçek vermesinden bile rahatsız olan bi insanım. Ben sadece dediğim gibi o kaçamak bakışlar utangaç yakınlaşmalar, sesi titreye titreye söylenen seni seviyorumlar bunların hayalini kuruyorum. Eşim günde on kere seni seviyorum diyor ama o duygu olmuyor işte.Ben seni anladım...bence beklentilerini düşür eşini yaptıklarıyla mıtlu olmaya başlarsın.beğenilme hissinin de dışarıya çıktığında insanlar baktığında tatmin ediyo insan.yani ben çirkin olduğumdan kimse bakmıyo o ayrı da sizin için diyom
evliysen herhalde yani 'kocamdan başka erkek mi var' dersin, bunun triple ne alakası var?İşte ben de bundan bahsediyorum. Çok haklısınız. Evlenince birden nasıl bu kadar kolay bu duyguları bi kenara bırakıp kadın gibi hissetmeyi bu kadar kolay unutabiliyo herkes. Burada bile herkes kocamdan başka erkek mi var triplerinde. Gerçek hayatta bu duygularımdan birine bahsetsem ne damgası yiyeceğimi düşünmek bile istemiyorum
zaten biz kabul etsek de etmesek de benim kocam da sizin kocanız da benzer duyguların erkekçe olanlarının kendi iç dünyalarında yaşıyorlar merak etmeyinEee ne yapalım bacım? Kocamızı yedekte tutup diğer erkeklerle günümüzü gün mü edelim?
Aynı duyguları eşinin de paylaşmasına sesini çıkarmazsan sana çok büyük saygı duyarım.
Merhaba kızlar,
Bir yıldır ruh eşim diyebileceğim bir adamla evliyim. Çok mutlu bir evliliğimiz var ve hemen hemen hiç bir problemimiz yok. Tabi benim ergenvari duygu iniş çıkışlarımı saymazsak.
25 yaşındayım ama hala ergen gibi klişe yaz dizilerinden etkilenip kendimi esas kızın yerine koyup yatağa yattığımda bir yanımda eşim uyurken ben esas oğlanın bana utangaç utangaç açıldığının hayalini kuruyorum.
Aslında bu konu bir yana evlenmeden öncesinde erkeklerden epey ilgi gören bir kızdım. sürekli beğenilerini belli eder,duygularını itiraf eder romantik sürprizler yaparlardı. Ve malumunuz evlendiğimden beri böyle şeyler olmuyor etrafımda ve ben o günleri gerçekten özlüyorum.Bir daha da hayatım boyunca böyle romantik heyecanlar yaşayamayacağım için üzülüyorum. Acaba erken mi evlendim tam anlamıyla bu beğenilme duygusunun hevesini alamadım mı acaba diye düşünüyorum. Tamam eşim sürekli beğenisini dile getiriyor, romantik davranıyor vs. ama işte aynı şey değil.
Şimdi bir çoğunuz yaptığım şeyin şımarıklık, kendini beğenmişlik olduğunu, aldatmanın sadece bedenen değil beynen de olabileceğini, eşimim düşüncelerimle aldattığımı vs .söyleyeceksiniz. Biliyorum, haklısınız ben de böyle düşünüyorum ve kendime çok kızıyorum. Ama kesinlikle özellikle başka bi erkeği hayal etmiyorum sadece o duyguyu hayal ediyorum. Sizlere asıl sormak istediğim sizler de evliliğinizin ilk yıllarında buna benzer duygular yaşadınız mı? Nasıl bu duygularla başettiniz ve zamanla yaş ile birlikte azalıyor mu?
kocan bu saatten sonra sana niye kaçamak bakış atsın ya da utangaç yaklaşsın bacım? seninki hakikaten ergenlik durumları..eşim elinden geldiğince romantik bi adam. Zaten benim de büyük beklentilerim gökyüzüne seni seviyorum yazdırsın filan gibi hayallerim yok. Tam tersi insanların içinde çiçek vermesinden bile rahatsız olan bi insanım. Ben sadece dediğim gibi o kaçamak bakışlar utangaç yakınlaşmalar, sesi titreye titreye söylenen seni seviyorumlar bunların hayalini kuruyorum. Eşim günde on kere seni seviyorum diyor ama o duygu olmuyor işte.
Az önce de çıldırırım diyordunuz. Peki.zaten biz kabul etsek de etmesek de benim kocam da sizin kocanız da benzer duyguların erkekçe olanlarının kendi iç dünyalarında yaşıyorlar merak etmeyin
Bir adamın cinsiyetinin erkek olduğunun anlamak için o adamla illa evlenmeye mi ihtiyaç duyuyorsunuz? çok ilginçmişevliysen herhalde yani 'kocamdan başka erkek mi var' dersin, bunun triple ne alakası var?
evliysen herhalde yani 'kocamdan başka erkek mi var' dersin, bunun triple ne alakası var?
çıldırsam da bu gerçeği değiştirmiyo. Ben de o yüzden aynı sizin düşündüğünüz gibi yok canım benim kocamın gözü benden başkasını kesinlikle görmez diye ikna ediyorumAz önce de çıldırırım diyordunuz. Peki.
arkadaşlar bana hak veren veya vermeyen yorumlardan ziyade sizin de zaman zaman benzer duyguları yaşayıp yaşamadığınızı bilmeye ihtiyacım var. Gerçekten herkes yaşıyo mu benzer şeyler merak ediyorum. Yoksa ben gerçekten ergenlikte saplanıp kaldım mı?
Bir adamın cinsiyetinin erkek olduğunun anlamak için o adamla illa evlenmeye mi ihtiyaç duyuyorsunuz? çok ilginçmiş[/QU
KEL ALAKABir adamın cinsiyetinin erkek olduğunun anlamak için o adamla illa evlenmeye mi ihtiyaç duyuyorsunuz? çok ilginçmiş
insanlar gerçekleriHemen Kızın üstüne gitmişsiniz yahu. Hangimiz evliliğimizin veya sevgililiğimizin ilk zamanlarındaki gibiyiz?
Hangimiz özlemiyoruz o günleri? Buluşmaya gitmeden önceki telaşı,heyecanı? Görünce kalbinizin gümbür gümbür atmasını?
Evet eşlerimizi çok seviyoruz ama bu o duygulara özlem duymayacağımız anlamına gelmiyor.
Evlenince hayat derdine düşüp bazı şeyleri ihmal edebiliyoruz.