Eşime ihanet mi ediyorum?

Kusurabakma ama bence sen eşini sevmiyorsun. Seviyor olsan bu tarz duygulara hiç ihtiyaç duymazdın, onun seni sevmesi, beğenmesi, iltifat etmesi dünyadaki milyonlarca erkeğin yaşatacağı romantik heycandan bin kat daha güzel gelirdi ve bu gibi bi durumu yaşamazdın

vay anasını hadi canım,çok ilginç evli olduğunuz için olmuyodur belkiiim

Tam ciddi bi yorum yapıcam bi gülme geliyor

Kusura bakma lütfen ya, yani empati yapamadım bu konuda..
Bilemedim, geçer heralde.

Bazı kadinlar senelerce ayni adamla yapabilirler boyle kadinlara evlilik kadini denir bazilari ise flortlerin kadinidir...cIkma devrelerini severler.. boyle kadinlar ya evlenmemeli ya da gec evlenmelidirler...sen de ikici tip kadin oldugundan erken evlenmissin arkadasim...daha cok sIkIlacan benim gibi...bu daha hicbise...

bana da böyle düşünen kadınlar ilginç geliyo. Evlenince kadınlıktan emekli mi oluyoruz. Sonuçta hala kadınız ve karşı cinsin beğenisi kadın da erkek de olsak hoşumuza gitmez mi?
Yook iste anlasamadigimiz nokta bu..kocan begeniyorsa daha kimin begenmesini,iltifatlar etmesini bekliyorsun,ya da hayalini kuruyorsun..kadinlar arasinda begenilme duygusunuda biraz anlayabilirim.soyle giyyim,soyle makyaj yapiyim,su takiyi takayim,onda olmayan olsun falan filan da.erkek meselesi garip geldi bana..kadinliktan emekli mi.olalim dedin ya,yok canim o kadarina gerek yok,tüm disiligini esine goster,onun gozune hoş gorun,gersi kuru kalabalik.

Belki de hayalgucun normale göre daha fazladır sadece.

Önemli olan cinsel anlamda kendini başkasıyla düşünüyor musun, ya da düşünebiliyor musun? Ben böyle olduğunu düşünmüyorum senin durumunun.

Bazı insanlar aşka aşktır, belki sen de öylesindir :)

Nasil bir evlilik istiyorsunuz
Bunun analizini yapin
Sonra esinizle konusun
Karşılıklı ,romantikliklerde bulunabilirsiniz
Gercegini yasayincada hayalini kurma geregi duymazsiniz

ayyy aynı ben ya
bekar arkadaşlarım yeni sevgili yaptıklarında kıskanma geliyo resmen ooh çiçekler böcekler havalarda uçuşuyo böyle bi flörtler stratejiler falan

özlüyorum o hissi yahu
hatta bazen benimkine şimdi bi ayrılalım sen beni yeniden tavla diyesim geliyo, demiyorum tabi bizimki iyice kafayı yedi demesin diye hahah

Ben anladim durumunu ayni benim gibi seninkisi aldatma veya baskasini isteme arzulama degil o gördügün izledigin olaylari kiskanip aynisini sende yasamak istiyorsun bende senin gibi cok fazla ilgi görürdüm inan bana .. yeni evliyim ve bu duruma alismaya calsiiyorum kendine dert edecegin birsey yok .. bazilarida sanki baskasiyla ne düsünmüs yapmissin gibi laf ediyor tak diye anlamadan yorum yapmayin arkadaslarya ..

hahaha bende aynen !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…