Eşime ihanet mi ediyorum?

Allah allah ilginc gercekten..cogunluk normal bir durum demis..herkes,her kadin begenilmek ister demis..ben mi kadin degilim acaba ya,ben,beni bir kocam begensin yeter diyorum..milletin hele de baska erkeklerin begenisini kazanmak gibi bir niyetim olmadi hic..tuhaf geldi yazdiklariniz,ve bu dusumcelerinizden habersiz olan esiniz icin uzuldum nedense.

mutlu oluyorsan hayal etmeye devam et.nasıl olsa bir gün o hayallerden de sıkılıp , gerçek evliliğin içine dan diye düşeceksin

Ben de normal gördüğüm için su an size kendi adıma cevap verme gereği duyuyorum. Konu sahibi arkadaşın asil düşüncesini bilemem tabi ama benim kastettigim şey dışarıdaki erkekler tarafından begenilmek değil hatta sokakta yürürken donup mal mal bakan erkeklerden nefret ediyorum baktıkları için son derece rahatsız oluyorum. Tabii ki eşimi tanıdığım ilk günden beri diğer erkeklerin hic bi anlamı kalmadı benim için ama ben bütün duyguları abartılı yasayan bi yapıya sahibim bazen ilk tanışma anlarını hatırladığımda buna özlem duyuyorum ya da beni etkileyecek bi sahne gördüğümde kalbim hızla çarpmaya başlıyor ama ben bunların hepsini eşimle yaşıyorum ve yasamak istiyorum. Arkadaşa katildigim nokta bu duyguların var olabileceği ve bunun yasak sakıncalı veya ihanet içeren şeyler olmadığıdır.

sorun eşimle ilgili değil. alışmakla ilgili. Yani o ilk seni seviyorum dediğindeki heyecanı duyuyo musunuz siz hala eşiniz seni seviyorum dediğinde
ben evli değilim,9 yıllık bir ilişkim vardı ve aldatılıp ayrıldım.bana seni seviyorum derken ilk yıllardaki heyecan yoktu açıkcası.bunu da dert etmiyordum

Ilahi hic gulecegim yoktu Sanirim kendini prenses falan saniyorsun asiri ilgi istiyorsun gormeyince de kendini basrol oyuncu gibi dusunup hayal ediyorsun.. Gercek hayata geri don derim

Bana eşimin yanında da iltifat eder dostlarımız :) balık burcusun galiba hayal dünyan çok geniş. Takma kafana diyorum zamanla geçer. Herkes yatağa yattığında bişeyler hayal eder. Sen bunu ben başka bişeyi...

Evet ergenken böyle dizilere çok kapılıp hayal kurmuşluğum vardır.
Ama 25 yaşında evli bir bayansınız böyle yapmanız çok tuhaf.
Sürekli egonuz tatmin edilsin istiyorsunuz, eşinizin yanında hayaller kuruyorsunuz vs.
Erken mi evlendim acaba demişsiniz ya, bence bu kafa yapınız değişmez.
İsterseniz 10 yıl sonra evlenin, siz hep birden fazla kişi tarafından beğenilmek istiyorsunuz.
Peşinizden koşulsun, ulaşılmaz olayım istiyorsunuz.
Çözümü olduğunu sanmıyorum malesef.

geçen gün ben de düşündüm bizim o eski heyecanımız nerede?o ellerimin titremesi, gözlerine bakamamak, onu görmek için gerekirse uyumamamak, yiyip içememek.özledim o günleri.... lakin biz 3,5 sene bebek düşünmedik.o süre zarfında akşam işten eve gitmek için sabırsızlanırdım.ha tamamen o çıktığımız günlerdeki gibi değildi ama vardı yine birşeyler.şimdi 7 küsür senelik evliyiz iki evladımız var, maddi sorunlar var, akrabalar falan derken birbirimizi unutuyoruz, birbirimize parlıyoruz.tahammülümüz kalmadı.
o heyecanımızı geri getirebilsem keşke.yok saç baş yaptırın, giyinin kuşanın demeyin arkadaşlar.onun sonrası malum yatakta bitiyor.ben sadece o heyecanı yaşayıp el ele gezmek istiyorum.başımı omzuna yaslamak istiyorum.evin sıkıntısından, kızların ihtiyaçlarından çok öyle alelade sohbet etmek istiyorum..olmuyor ne yazık ki...
bana göre de aldatma değil bu.kendini hırpalamayı bırak.eşinle konuş bol bol dışarıda vakit geçirin.mesela lunaparka gidin.sinemaya gidin.mümkün ise birkaçgün annende kal.oradayken mesajlaşın, günler sonra biryer debuluşun, oturun bir yemek yiyin veya dansa gidin.bunları biz yapamıyoruz bari siz yapın.

Hiç sevmem romantik erkeği. Kapıya güller seren, şiir yazan, serenat yapan...

Bana çok itici geliyor. Herif dediğin ağır olacak!

Çok tesekkur ederim yorumunuz için inanın beni tam anlamıyla anlayan ve benzer şeyleri hisseden birini tanıdığım için çok mutlu oldum. OTE="-mbusra-, post: 42153407, member: 666361"]Ben de bu durumu gayet normal gorenlerdenim, ben de yaşıyorum buna benzer şeyler. Bu ilgisizlikten heyecanın bitmesinden kaynaklanmıyor adini koyamadığım bi duygu. Evet belki çok begenilmekten egonun yüksekliğinden hayalperestlikten kaynaklı olabilir ama kesinlikle saçma değil. Ben üç aydır evliyim aşık olduğum adamla heyecanla dolu beraberligimizden sonra bu kararı aldık çünkü artik her animizi beraber geçirmek istiyorduk omrumuz yettiğince. Su an onu ilk gördüğüm günden beri heyecanım devam ediyor hala ona ilk gün olduğu gibi aşığım her gün isten gelmesini iple cekiyorum işteyken birbirimizi sanki bir haftadır görmüyormuşuz gibi özlüyoruz çok güzel şeyler bunlar her şey çok güzel rabbime şükürler olsun ve bunu isteyen herekese nasip etsin. Ama bu dediginiz olay bunların eksikliğinden filan değil hayatınızdaki adamla hic alakası yok, bazı insanların yapısı bu belki burçtan da kaynaklanıyor olabilir sürekli yeniliği isteyen bi yapım var eski günleri de ozlemiyorum aslında ama bunu hep yaşıyorum bence bunun adi yeni evlilik sendromu gibi bisey olabilir :) Üstüne basa basa söylüyorum eşimle hic bi alakası yoktur ve evliliğe hazır olduğum bi zamanda evlendim eğer evlenmeseydim asil o zaman mutsuz olucaktim. Bazen içimi tuhaf bi duygu kaplıyor hüzün doluyorum sanki bazı seyleri düşününce bu sürekli yaşadığım duygu değişiminden kaynaklı diye düşünüyorum bi anim bi animi zaten tutmuyor bu yüzden de hayaller ara sıra aklına takılıyor insanin. Ama bunu farklı yerlere cekmeyin lütfen eşimi kiricak hic bisey yapamam zaten hayalden kastettigim dizilerdeki yakışıklı oyuncular ya da x bi adamın hayali değil o duygunun hayali. Ben ikizler burcuyum ve burcumun neredeyse tüm özelliklerini taşıyorum bu duygu değişimlerinin de burcumdan, dolayısıyla yapimdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bence kafaniza takmayın en azından yalniz değilsiniz ufkunuzun geniş olmasının bence hic sakıncası yok. Ama tabii bu durumu saptırıp abartıp bunu kotu huy haline çeviren eşlerinin yerine başkalarını koyan insanlara tepkimi en sert dille de belli ederim lütfen aralarında uçurum olan bu iki durumu birbirine karıştırmayalım.[/QUOTE]
Cok

Madem ki bu romantik sürprizlerden hoşlanıyorsun o halde işe ilk olarak eşine sürprizler yaparak başla. Laf arasında hoşlandın mı diye sor, tabii evet diyecek haliyle, işte tam o sırada yapıştır cevabı; "senin de bana böyle romantik sürprizler yapmanı istiyorum"

Romantik surprizlerden hoslandigimi nereden cikarttiniz. Neden herkes buna takılmış. Eşim zaten öyle sürprizler yapmaya çalışan bi adambenim derdim bu degil. Benim derdim bu surprizlerden ilk yaşanılan gibi heyecan vermemesi

Slm 4 yıllık ilişkim var çoktan monotona bağladık 40 yıllık evliler gibiyiz çoğunlukla. Bazen ben de o dizilerdeki aşkları görüp vay beee diyorum böyle bişi başıma gelse dünyanın en güzel şeyi gelmiş olurdu heralde başıma diyorum. Bi erkekle o ilk flörtleşmeler tel msj beklemeler o ilgiyi hissetmek bambaşka. İlk çıktığımız günü düşününce burnumun direği sızlar bazen. Bu o günlere o anların verdiği mutluluğa duyulan özlem sadece. Kadın olmanın doğal beklentileri. İhtiyaçları belki. Ama asla da sevgilimi bırakayım bunları yaşayayım gibi bi düşüncem olmadı olmaz da. Üstelik evli olmadığım halde kısacası ihanet değil bu. belirli bi adamı hayal edip onu özlesen ihanet olurdu ama sadece duygulardan yana bizim özlemimiz

bana da böyle düşünen kadınlar ilginç geliyo. Evlenince kadınlıktan emekli mi oluyoruz. Sonuçta hala kadınız ve karşı cinsin beğenisi kadın da erkek de olsak hoşumuza gitmez mi?

Senin cümlelerinden dolayı olabilir mi? Herkes böyle anladığına göre deme ki ilk mesajında kendini yeterince ifade edememişsin.

Herneyse, hayatta hiç bir şey o ilk anı heyecanı, mutluluğu ve hisleri vermez. Belki evlilik bize ömür boyu sürecek mutluluk, daimi aşk, birbirimizi gördüğümüz her an kalbimizin gümbür gümbür atması, ilk günkü heyecanın ömür boyu sürmesi şeklinde empoze edilmiş olabilir ama gerçekte böyle değil. Çok nadir olarak 35 yıllık evli olup hala birbirlerine karşı aynı heyecanı duyanlar var albette ama onlar istisna ki forumda da bu duyguyu yaşayan arkadaşlarımız çıkacaktır.

Şöyle düşün, cebinde 5 kuruş yokken bir araba beğenirsin ama alabilme imkanın yoktur, sonra çok çalışır didinir o arabayı alırsın. O anki hissi yaşamak paha biçilemez. Arabaya her bindiğinde mutlu olursun, kendinle gurur duyarsın hayalimi gerçekleştirdim diye. Gelgör ki aradan 10 sene geçer, arabanın varlığını kanıksamışsındır artık ve o arabaya bindiğinde heyecan duymazsın.Normal değil mi?

Burada sorun şu,elinde değiştirme imkanın olmasına rağmen o arabaya bağlı kalmaya devam edip bakımını yaptırıp kullanmaya devam mı edeceksin, yoksa araba gayet iyi bakıldığı ve hiç sorun çıkartmadığı halde 0 km başka bir araba alıp yeniden aynı heyecanı hissetmeyi mi tercih edeceksin.

Bunun sonu yok ne yazık ki... Her zaman daha heyecan verici bir şey bulunur.

Beğenilme ihtiyacına gelirsek, bu da normal. Ben beğenilmek istemeyen tek bir insan bile tanımıyorum. Bunun kadın veya erkek ayrımı yok. Beğenilmek, takdir edilmek, ilgi görmek bunlar güzeldir fakat bir o kadar da tehlikelidir.

Bu arada aklımızdan geçirdiğimiz herşeyi aldatma/suç olarak nitelendirseydik işimiz işti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…