- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
-
- Konu Sahibi PrensesMononoke
Allah allah ilginc gercekten..cogunluk normal bir durum demis..herkes,her kadin begenilmek ister demis..ben mi kadin degilim acaba ya,ben,beni bir kocam begensin yeter diyorum..milletin hele de baska erkeklerin begenisini kazanmak gibi bir niyetim olmadi hic..tuhaf geldi yazdiklariniz,ve bu dusumcelerinizden habersiz olan esiniz icin uzuldum nedense.
ben evli değilim,9 yıllık bir ilişkim vardı ve aldatılıp ayrıldım.bana seni seviyorum derken ilk yıllardaki heyecan yoktu açıkcası.bunu da dert etmiyordumsorun eşimle ilgili değil. alışmakla ilgili. Yani o ilk seni seviyorum dediğindeki heyecanı duyuyo musunuz siz hala eşiniz seni seviyorum dediğinde
geçen gün ben de düşündüm bizim o eski heyecanımız nerede?o ellerimin titremesi, gözlerine bakamamak, onu görmek için gerekirse uyumamamak, yiyip içememek.özledim o günleri.... lakin biz 3,5 sene bebek düşünmedik.o süre zarfında akşam işten eve gitmek için sabırsızlanırdım.ha tamamen o çıktığımız günlerdeki gibi değildi ama vardı yine birşeyler.şimdi 7 küsür senelik evliyiz iki evladımız var, maddi sorunlar var, akrabalar falan derken birbirimizi unutuyoruz, birbirimize parlıyoruz.tahammülümüz kalmadı.Merhaba kızlar,
Bir yıldır ruh eşim diyebileceğim bir adamla evliyim. Çok mutlu bir evliliğimiz var ve hemen hemen hiç bir problemimiz yok. Tabi benim ergenvari duygu iniş çıkışlarımı saymazsak.
25 yaşındayım ama hala ergen gibi klişe yaz dizilerinden etkilenip kendimi esas kızın yerine koyup yatağa yattığımda bir yanımda eşim uyurken ben esas oğlanın bana utangaç utangaç açıldığının hayalini kuruyorum.
Aslında bu konu bir yana evlenmeden öncesinde erkeklerden epey ilgi gören bir kızdım. sürekli beğenilerini belli eder,duygularını itiraf eder romantik sürprizler yaparlardı. Ve malumunuz evlendiğimden beri böyle şeyler olmuyor etrafımda ve ben o günleri gerçekten özlüyorum.Bir daha da hayatım boyunca böyle romantik heyecanlar yaşayamayacağım için üzülüyorum. Acaba erken mi evlendim tam anlamıyla bu beğenilme duygusunun hevesini alamadım mı acaba diye düşünüyorum. Tamam eşim sürekli beğenisini dile getiriyor, romantik davranıyor vs. ama işte aynı şey değil.
Şimdi bir çoğunuz yaptığım şeyin şımarıklık, kendini beğenmişlik olduğunu, aldatmanın sadece bedenen değil beynen de olabileceğini, eşimim düşüncelerimle aldattığımı vs .söyleyeceksiniz. Biliyorum, haklısınız ben de böyle düşünüyorum ve kendime çok kızıyorum. Ama kesinlikle özellikle başka bi erkeği hayal etmiyorum sadece o duyguyu hayal ediyorum. Sizlere asıl sormak istediğim sizler de evliliğinizin ilk yıllarında buna benzer duygular yaşadınız mı? Nasıl bu duygularla başettiniz ve zamanla yaş ile birlikte azalıyor mu?
Romantik surprizlerden hoslandigimi nereden cikarttiniz. Neden herkes buna takılmış. Eşim zaten öyle sürprizler yapmaya çalışan bi adambenim derdim bu degil. Benim derdim bu surprizlerden ilk yaşanılan gibi heyecan vermemesiMadem ki bu romantik sürprizlerden hoşlanıyorsun o halde işe ilk olarak eşine sürprizler yaparak başla. Laf arasında hoşlandın mı diye sor, tabii evet diyecek haliyle, işte tam o sırada yapıştır cevabı; "senin de bana böyle romantik sürprizler yapmanı istiyorum"
bana da böyle düşünen kadınlar ilginç geliyo. Evlenince kadınlıktan emekli mi oluyoruz. Sonuçta hala kadınız ve karşı cinsin beğenisi kadın da erkek de olsak hoşumuza gitmez mi?Allah allah ilginc gercekten..cogunluk normal bir durum demis..herkes,her kadin begenilmek ister demis..ben mi kadin degilim acaba ya,ben,beni bir kocam begensin yeter diyorum..milletin hele de baska erkeklerin begenisini kazanmak gibi bir niyetim olmadi hic..tuhaf geldi yazdiklariniz,ve bu dusumcelerinizden habersiz olan esiniz icin uzuldum nedense.
Çok tesekkur ederim yorumunuz için inanın beni tam anlamıyla anlayan ve benzer şeyleri hisseden birini tanıdığım için çok mutlu oldum.
PrensesMononoke rica ederim ne demek. Ben de sevindim benden bir tane daha olmasına, bence içiniz rahat olsun kendinize dert edinmeyin bunu bununla yaşamayı öğrenin ben öyle yapıyorum.
Senin cümlelerinden dolayı olabilir mi? Herkes böyle anladığına göre deme ki ilk mesajında kendini yeterince ifade edememişsin.Romantik surprizlerden hoslandigimi nereden cikarttiniz. Neden herkes buna takılmış. Eşim zaten öyle sürprizler yapmaya çalışan bi adambenim derdim bu degil. Benim derdim bu surprizlerden ilk yaşanılan gibi heyecan vermemesi