Romantik surprizlerden hoslandigimi nereden cikarttiniz. Neden herkes buna takılmış. Eşim zaten öyle sürprizler yapmaya çalışan bi adambenim derdim bu degil. Benim derdim bu surprizlerden ilk yaşanılan gibi heyecan vermemesi
Senin cümlelerinden dolayı olabilir mi? Herkes böyle anladığına göre deme ki ilk mesajında kendini yeterince ifade edememişsin.
Herneyse, hayatta hiç bir şey o ilk anı heyecanı, mutluluğu ve hisleri vermez. Belki evlilik bize ömür boyu sürecek mutluluk, daimi aşk, birbirimizi gördüğümüz her an kalbimizin gümbür gümbür atması, ilk günkü heyecanın ömür boyu sürmesi şeklinde empoze edilmiş olabilir ama gerçekte böyle değil. Çok nadir olarak 35 yıllık evli olup hala birbirlerine karşı aynı heyecanı duyanlar var albette ama onlar istisna ki forumda da bu duyguyu yaşayan arkadaşlarımız çıkacaktır.
Şöyle düşün, cebinde 5 kuruş yokken bir araba beğenirsin ama alabilme imkanın yoktur, sonra çok çalışır didinir o arabayı alırsın. O anki hissi yaşamak paha biçilemez. Arabaya her bindiğinde mutlu olursun, kendinle gurur duyarsın hayalimi gerçekleştirdim diye. Gelgör ki aradan 10 sene geçer, arabanın varlığını kanıksamışsındır artık ve o arabaya bindiğinde heyecan duymazsın.Normal değil mi?
Burada sorun şu,elinde değiştirme imkanın olmasına rağmen o arabaya bağlı kalmaya devam edip bakımını yaptırıp kullanmaya devam mı edeceksin, yoksa araba gayet iyi bakıldığı ve hiç sorun çıkartmadığı halde 0 km başka bir araba alıp yeniden aynı heyecanı hissetmeyi mi tercih edeceksin.
Bunun sonu yok ne yazık ki... Her zaman daha heyecan verici bir şey bulunur.
Beğenilme ihtiyacına gelirsek, bu da normal. Ben beğenilmek istemeyen tek bir insan bile tanımıyorum. Bunun kadın veya erkek ayrımı yok. Beğenilmek, takdir edilmek, ilgi görmek bunlar güzeldir fakat bir o kadar da tehlikelidir.
Bu arada aklımızdan geçirdiğimiz herşeyi aldatma/suç olarak nitelendirseydik işimiz işti.