Eşime ihanet mi ediyorum?

Bence bu aldatma değil. Sen başka bir erkeği duygusal ya da fiziksel olarak hayal etmiyorsun.sadece geçmişte yaşadığın o duyguları özlüyorsun bu da yeni evli biri için çok anormal sayılmaz.

Yalnız nickine şimdi baktım ve yazdiklarini tekrar gozden gecirdim de senin bu yaşadığın duruma çakma prenses sendromu da diyebiliriz bence
Yalnız o nickimdeki prenses pek öyle düşündüğünüz gibi bi prenses değil :KK66:

arkadaşlar bana hak veren veya vermeyen yorumlardan ziyade sizin de zaman zaman benzer duyguları yaşayıp yaşamadığınızı bilmeye ihtiyacım var. Gerçekten herkes yaşıyo mu benzer şeyler merak ediyorum. Yoksa ben gerçekten ergenlikte saplanıp kaldım mı?

Ergenlik değil de evliliğin erken gibi. Ya da eski günlere özlem diyelim.
Tuhaf olan evlenince de olması. Zaten sen de rahatsız olduğun ki konu açma isteği duydun. Zamanla geçer bence.

İki sayfa yorumlara baktım da bir ben ve konu sahibi hayal kuruyormuşuz.
Hayatının hiç bir döneminde kimse sevilme ihtiyacı duyup en beğendiği rol model erkekle ilgili hayal kurmamış. :63:

Ergenlik değil de evliliğin erken gibi. Ya da eski günlere özlem diyelim.
Tuhaf olan evlenince de olması. Zaten sen de rahatsız olduğun ki konu açma isteği duydun. Zamanla geçer bence.

İki sayfa yorumlara baktım da bir ben ve konu sahibi hayal kuruyormuşuz.
Hayatının hiç bir döneminde kimse sevilme ihtiyacı duyup en beğendiği rol model erkekle ilgili hayal kurmamış. :63:
İşte ben de bundan bahsediyorum. Çok haklısınız. Evlenince birden nasıl bu kadar kolay bu duyguları bi kenara bırakıp kadın gibi hissetmeyi bu kadar kolay unutabiliyo herkes. Burada bile herkes kocamdan başka erkek mi var triplerinde. Gerçek hayatta bu duygularımdan birine bahsetsem ne damgası yiyeceğimi düşünmek bile istemiyorum

Ben de kendimi bunlar normal duygular her kadın beğenilmek ister vs diye ikna etmeye çalışıyorum. Ama normalse eşimin de aynı duyguları yaşayabileceğini düşündükçe çıldırıyorum
Tabiki bunu her insan yaşar çünkü insan doğası gereği beğenilmek ister.Böyle durumlarda aklınıza eşinizi getirerek bu duygunuzu bastırabilirsiniz

Seni en iyi ben anladım sanırım..

O gençlik duygularını bende çok özledim..

Gerçi sen henüz 25 yasındasın ama sonuçta evli olduğundan yaşayamıyorsun..

O kıpırtılar için hem genç..hem bekar olmak lazım..

ben de çok duygusal ve romantik bi insanım (balığın önde gideniyim :KK45: )
zaten burcumun en önemli özelliği de hayal dünyasında yaşamaktır.. ben de romantik hayaller kurarım ama eşimle ilgili.. ne bilim ilk tanıştığımız anlar ilklerimiz.. onları düşünür duygulanır yeri gelir hüzünlenir yeri gelir mutlu olurum
hayal kurmak güzeldir ama sizinki biraz değişik.. çok fazla dizi izliyorsanız bence izlemeyin öyle diziler

İşte ben de bundan bahsediyorum. Çok haklısınız. Evlenince birden nasıl bu kadar kolay bu duyguları bi kenara bırakıp kadın gibi hissetmeyi bu kadar kolay unutabiliyo herkes. Burada bile herkes kocamdan başka erkek mi var triplerinde. Gerçek hayatta bu duygularımdan birine bahsetsem ne damgası yiyeceğimi düşünmek bile istemiyorum

Seni anladım ama tasvip etmedim.
Senin olayında tuhaf olan evlenince veya eşin hayatına girdiğinde bu hislerin bitmemiş olmaması.

Kendimden örnek verirsem eşim hayatıma girince büyük bir boşluk doldu ve başka kimse bana o hissi vermedi. Sistem otomatik olarak kapanıyor.

Ya ileri seviyede hayalperestsin ya da evlilikten önce hayatın daha çekici geliyor. Bir psikologla görüşsen seni daha iyi aydınlatır. Çünkü bu gerçekten rahatsızlık verici bir durum.

Ayrıca öyle söyleyen kadınları da anlamak gerekir çünkü ben de 'benim için kocamdan başka erkek yok' diyorum. Zira eşimin de böyle düşünmesini istiyorum. :KK45:

X