Merhaba hanımlar çok üzgünüm çok kırıldım eşime aslında baştan anlatayım...sabah kahvaltı hazırlarken kızım eski öğretmeni ve arkadaşlarıyla çektirdiği videoyu izliyordu sonra hevesle babasına dedi ki öğretmenimi arar mısın eşimde kahvaltıdan sonra arayalım dedi , kahvaltımızı yaptıktan sonra kızım tekrar söyleyince eşimde bağırıp çağırmaya başladı böyle sürekli sürekli arayamam deyim kızımda ağlayarak odasına gitti bende eşimin yanına gidip neden üzdün çocuğu aramayacaktıysan baştan söz vermeseydin dedim eşim cevap vermedi haliyle bende üsteledim biraz bana da bağırıp çağırmaya başladı bende odadan çıktım ... aradan bir iki saat geçti kahve yap içelim dedi, yaptım getirip içtim onunla ama suratım asıktı ve hiç konuşmadım işte kayınvalidemlere gittik akşam yemeğine( ben küs de gitsem kayınvalidemlere eşimle konuşurum hissetmesinler diye) sonra eşim dışarı çıktı eve gelirken kayınvalidemi arayıp soruyor tatlı yaptınız mı alayım mı diye normalde hep beni arar ondan takıldım yoksa arasın annesini banane kendi evimize geçtiğimizde kızdım eşime dedim ki artık böylemi olacak biz hep küstüğümüzde annenlere hissettirecek miyiz dedim benim ki yine başladı işte benim kalbim fesatmış o insanlar böyle düşünmezmiş sabah da kendisine dırdır yapmışım işte bir sürü borcu varmış ben hiç onu anlamıyormuşum Allah aşkına kızlar öyle zoruma gitti ki anlatamam ben çocuk baktım, evde çeşitli yemekler yapıp sattım sırf eşime yardımcı olayım diye ama hiç kıymeti yokmuş ...öyle doluyum ki ağlamak bile rahatlatmıyor
yani üzülmeyin bence çok vahim bir durum değil. eşinizinde borçlar nedeniyle psikolojisibozulmuştur. yani annesini tatlı getireyim mi diye arayınca bence anlamazlar aranızın küs olduğunu.
bende ona çıldırdım zaten ne alakası var dedim yani şehir değiştirdik bizim gibi kızımızda alışmakta sıkıntı yaşıyor ve özlediği için öğretmeniyle görüşücek
bilmiyorum ya beş gün ayrı kaldık mesela cuma günü geldi ben o kadar özlemişken adamın tını olmadım ki o gelmeden bir sürü hazırlık yapmıştım ama baktım çok da özlememiş beni bende kaldım öylece
sinirle söylemiş belli ki takılmayın bence.
biz kadınlar nasıl ki en basitinden regl döneminde bile alıngan kırılgan hatta hırçın olabiliyorsak erkeklerinde böyle dönemleri var. keşke kimse kimseyi kırmasa ama oluyor. en yakını eş olduğu için en çokda eşler kırılıyor.
sinirle söylemiş belli ki takılmayın bence.
biz kadınlar nasıl ki en basitinden regl döneminde bile alıngan kırılgan hatta hırçın olabiliyorsak erkeklerinde böyle dönemleri var. keşke kimse kimseyi kırmasa ama oluyor. en yakını eş olduğu için en çokda eşler kırılıyor.