- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- Konu Sahibi talimterbiye
bu arada biraz alakasız olacak sorum ama :) öğretmen misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence eşin gerçekten masum.
Hediyeyi verenin erkek oldugunu söylemesi de
sanırım senin olayı sorgularken yüzündeki ifade idi.
Kadın deseydi, seni tanıyan eşin eminim olacakları tahmin etmişti :)
Ama kadınların ne kadar akıllı varlıklar oldugunu unutup o kartı önüne atacagını tahmin etmemişti :)
O nedenle hemen aklanma çabasıyla arkadaşının odasına götürdü seni :)
Şahsen ben böyle bir olay yaşasam o an kahkahalara bogulurdum
Eşimin düştügü duruma gülerdim yani
çok hoşsunuz siz de beni güldürdünüz gerçi ben de biraz sorguya çekmiş polis gibiydim önüne kartı attığım andaki yüz ifadesini hiç unutmayacağım
bu arada biraz alakasız olacak sorum ama :) öğretmen misiniz
Evet haklı olabilirsiniz ama sabahtan beri düşünüyorum ben hiç onu sıkmıyorum ki tam tersi o beni bunaltır. Nereye gittin, arayan kim v.s. hiç yapmam böyle şeyler bana karşı rahat olması gerekir diye düşünüyorum.
O ona yeter de artar hiç merak etme
Ama inan bence eşin masum
çok zarifsiniz :) ben sizin olayınızı dünden beri takip ediyorum arkadaşların yorumlarını da tamamen okudum. bence çok sert olmayan bir üslupla ama kararlılıkla dile getirin ki fikirlerinizi bir daha böyle bir şey olmasın. iyi akşamlar hoşçakalınHayır Araştırma Görevlisiyim, öğretmen değilim. Anlayacağınız çömez bir asistanım.
Ben okula geri döndüm defalarca aradı ama ister istemez ses tonumdan anladı. Akşam konuşuruz dedim bir hastasının doğumu başlamış eve hiç gelemedi normal doğummuş bu gece gelemez heralde. Ben de mecburen kayınvalideme köye geldim. Bir daha konuşamadık ama sağlam bir konuşma yapacağım içinde böyle bir beğenme hissi varsa bile açıklamak zorunda kalacak. Ben evlilikte gelemem böyle oyunlara şeffaf olucaksın hayatta herşey bizler içindir kimsenin kimseyi aldatmaya yalan söylemeye hakkı yok.
Bakin birde su yonden dusunun bence hediyeler hicte kullanilcak tarzda degil yani kim ister ki kendi ismi yazan gomlek falan kullanmak disarda bana cok abes geliyor bilmiyorum esinize de oyle gelmis dolabin bir kosesine atmis olabilir ne yalan soyliyim tam bi zevksizlik urunu.ki diger arkadasi da atmis dolaba o da mi aldatiyor esini sevgilisini..bos yere huzurunuzu bozmayin bana kalirsa
Diğer arkadaşı bekar zaten :) tabi ki haklısınız yapacak bir şey yok oturup konuşuruz en azından ne düşündüğümü bilsin ona göre hareket eder veya etmez ama benim neler hissettiğimi bilmeli yoksa büyütmeyeceğim son kez konuşup konuyu kapatacağım.
Boşuna üzdün kendini arkadaşım.
Baştan belliydi sonuç zaten.
Daha böyle hediyeler de gelicektir.
Sende az zehir hafiye değilsin hani:))
Artık yamayı bırak aklından bile geçiremez eşin.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Aynen sakince konusun sizden saklamamasi gerektigini bilsin yeter :))) ya ayrica o bayanlar tekk gezmiyor benim bildigim yanlarinda bi de ekurileri oluyor bir bayan ya da bey yani sormayin bence o kadini begeniyormusun gibisinden diger arkadaslarin dedigi gibi esinizin aklina boyle bisey sokmayin.
hediye olayı normal ama zaten o güzel mümessil kızlar eşinize kalmadı merak etmeyin ne yakışıklılar var çevrelerinde :)