Nasıl olsun se bana yardım et evini alcam düğününü yapicam deyip aldı elinden parasını KB sonrada ne dugune yardım etti nede aldığı parayı verdi. Eşim anlatıyor yemin ediyorum çalışıyordum ama cebimde 300 lira para ile ayı getirmeye çalışıyordum hepsini alıyordu vermeyince de bi suru hakaret ediyordu KB denen adam evlendikten sonra para istedi eşinden Esimde zorla gönderdi istemeye istemeye başta 400 TL istedi eşim gönderdi havale geri dönmüş sonra bana 1 milyar gondersene diyomus Esimde sınır oldu ne 400 nede 1 milyar gönderdi sonra arayıp siz beni neden aramiyorsunuz ben ne yaptım size diye aradığını bilirm. Ya en basiti bu düğünden sonra elin 7 kat yabancisiyla esimi altınları sattirmaya gönderdi. Sonra biz evimize geldi bi hafta boyunca o altınları ne yaptınız paraları nerde diye beni aradığını biliyorum eşime sordum neden soruyor altınları dedim bilmiyorum dedi altınları sorduktan 1 hafta sonra gitti araba aldı. Esimde demekki altınları bu yüzden soruyormus dedi bana. Zamanında eşim calismazken ne. Dedi biliyor musun canim ben 5 aylık kıralarını veririm ne yerlerse yesinler umrumda olmaz dedi şimdi böyle insanların olduğu yere gelmek istermisin biz buraya gelsek hayatı zehir edecekler.Bırak gel diye akıl veriyolarsa bunun için gaz veriyolarsa gereğini de yapsınlar elbette, bence şu an bırakmasın atabildiği kadar kenara atsın bırakıcam diye kesin karar verirse geride paranız olur bari,bu arada nasıl zorla aldılar parasını
5 yıl boyunca eziyet çektim bi bakıma hep sevdiğim adam için katlandim. Bende şimdi gelsin istiyorum cocugum için gelsin istiyorum ama dedigm gibi KV ile KB mi düşününce korkuyorum. Eşim sen bana bırak kimse karışamaz diyor ama onlar hiç laftan anlamıyorRabbim esinizi korusun bence biraksin gelsin is kurarsiniz bakarsiniz hayat hep gulmez bazen cile cekeriz ama elbet Rabbim bir kapiyi kapatip bin tane acar yarin bir gun Allah korusun esinize bisey olsa o zaman daha cok uzulursunuz keske kv kple yasasaydimda esim sag olsaydi diye
Keşke keşke başka bi yerde iş olsa eşim bede gelmek istemiyorum ama sizi dusunuyorum bende aileden uzakta çok ama çok iyiyim diyor. Kafam rahat onlardan uzakta olunca diyor. Resmen oda bende arada kaldık.Memlekette mi kalmak zorundasınız ?
Başka bir yer olamaz mı?
Gelse.
Hep aklımda ben çok korkuyorum çünkü onsuz bi dünya düşünemiyorum. Şehit cocugu nü maça gotruduklerinde o haberi gordugumdee o mahsun yavruyu gorduumde ben esime ben istemiyorum hemen bırak gel istemiyorum dedim ondan sonra bidaha hicbisekilde bırakma demedim. Şuan sadece size gelmek istemediğimi söylüyorum. Sadece yanımda olsun ben başka bisey istemiyorum. Para umrumda bile değil. Ben esimin sevdigimde parası bile yoktu. Ben ona bisey olmasın diye canımı veririm aynı şekilde oda öyle dusunur. İste dediğim gibi hayattan biktiranlar baskaEşin karışmalarına izin vermezse memlekette kalın canım ya.Polis çocuğuyum bende eşinde süreklin aklın kalacak göreve gittiğinde hatta çocuklarının bile .Eşinden değerli değil ya.Çocugunu düşün sen canını sıkma bebeğine zarar verme ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?