- 14 Haziran 2015
- 248
- 339
- 53
- 31
Arkadaşlar bnm eşim asker Sirnakta. Ben Şuan memleketimdeyim orası karışınca bizi bir emirle gönderdiler. Ortalık çok karıştı eşim bırakıp gelmek istiyor. Ama ben KV KB yuuznden gelmek istemiyorum. Bizi Raht bırakmiycaklarini dusunuyorum. Çünkü yıllarca çektirdiler bize ben uzak olduğum için kafama takmiyordum. Eşim gelmek istiyor bende gelsin istiyorum ama korkuyorum evliligimizden ve memlekete geri gelsek evimiz yok parami z yok işimiz yokve çocuğumuz olacak. Saolsun KB esimi öyle bir sömürdu ki sonra yapicam edicem dedi bi anda yok oldu ortadan sirf bu yuzden esi!in maasini alabilmek icin bizi yillarca evlendirmedi evlenecegimzdede siz biraz daha bekleyin dedi. Neyse Geçenlerde KB bisey söyledi tepeden kaynar sular döküldü resmen. Eşim işi bırakırsa diye iş arıyorlar memleketten bede kbgilde kaliyordum. Bi iş vardı adam yardımcı olur mu olmaz mi diye konuşurken adam iş yapmazsa boşuna işinden olmasın ben bakamam kimseye dedi. O lafı duyunca kendimi resmen ağlamamak için zor tuttum dayanamadım arka odaya geçip ağladım ama kasiyorum kendimi bi biraksam salya sümük agliycam. Neyse eşim aradı hiçbir turlu o konuyu acmadim normelce konustuk. Kapatacaktık annesine verdim teli eşim annesine çok özledim ben onları az kaldı gelicem dedi benimde kayinbabamin söylediği laf geldi aklıma aşkım be gelicem sen gelme dedim erkek kardeşinin zoruna gitmiş o dedigm laf. Abimin gelmesini istemiyormusun dedi bende bn gelsin istiyorum ama gelirsek burada ne yapicaz ne yicez ne icicez bizim be begimiz olacak napcaz biz dedim eğer iş olmazsa bize kim bakacak kimse bakmaz dedim. İyice sınır oldu ordan daha iyi olur burada demeye başladı bende olur biliyorum ama bizim burd a geleceğimiz yok en basiti başımızı içine sokabilecegimiz bi evi!iz olsa ben 1 milyarla da gecinirim dedim. Ki gecinirim geleceğimizi düşünmek adına hicbisekilde para harcamiyorduk. Sonra konuştu konuştu bende zamanında eşim parasını biriktiseydi her önüne gelen savumasaydi si!di ne yapicaz diye dusunmezdik dedim orda bi laf üstlerine geldi çünkü eşim onlara SAVURMAK istemedi zorla aldılar parasını elinden. Sonra tuttum hepsini eşime anlattım yok bakamazmis yok söylemiş boyleymis diye ne varsa hepsini anlattım söylediğimin hepsini de anlattım eşim iyi yapmiaain dedi ama ben buraya gelmek istemiyorum ne yapicam bilmiyorum! Eşime bisey olsunda istemiyorum. Zorla kavuştuk zaten. Uzun oldu kusura bkmayin dhaa yaşadıklarımı yaşam roman olur da neyse