Eşime artık tahammül edemiyorum.

diğer eşim evi ter etti geri döndü ama konuşmuyor dan alıntıdır:

QUOTE=denizengindeniz;15894080]canım haklısın bende öyle düşündüm bencillik yapmamalıyım. samsuna gitmiycem mesaj attım akşam için özür dilerim dedim bencillik yaptım dedim senin yanında olmalıyım dedim. bana cevap olarak aşkımsın seni çok seviyorum yazdı bu mesajdan sonrada iyice yumuşadım. bayramdada muğlaya gideceğim. ordan sinopa gitme gibi bir şansım olamaz uçakla bile gitmeye kalksak uzun sürer istanbul aktarmalı gideceksin. sinopa hergün uçak yok belirli günlerde olur. sonuçta dokuz günlük tatilide orada geçireceğim.[/QUOTE]

yanlışlıkla sinope yerine denizengindenizden mesaj atmak falan çokmu fazla tesadüf var ne...Kötü kokular alıyorum ben.ikisi aynı kişi diyorum.parçaları birleştirin.

Kötü içeriğe basın ...

Son düzenleme:
Yaa işte böyle arkadaşlar denizengindenizin bundan böyle online olacağını sanmıyorum ben. Keşke fake sorunlara verilebilecek online bi ceza olsaydı.üzülüyorum çünkü ben iyiniyetli insanların ne şekilde olursa olsun kandırılmasına.

ben ortada cok büyük bi sorun göremedim nedense...sanki kadın duygusallığıyla abartılmış..kocalarımız ailemize cok cok iyi davransın diye bekliyoruz ama biz sanki onların ailelerine cok mu güleryüzlüyüz..çoğu kadın kaynanasıyla küs kavgalı burda okuyoruz...eşiniz sinir anında konuşmuş bence sevgiyle iletişimle çözülür sevmiyorum deyip atmak yanlış...daha 4 yıl olmuş siz tarih yazmışsınız ta öncekiler bile aklınızda kişiliğiniz unutmuyor bi şeyi:))bakın işe yerleşmişsiniz gül gibi çocuk da var şu an sorun da yokmuş e derdiniz ne allah sağlık versin daha ne ..biraz eşinizle ilgilenin o da sizle ilgilenir etki tepki yani..

:bbo: sinope ile deniz aynı kişi miymiş.sinopenin fake olduğunu anlamıştım(abartılı anlatımından, arada eşinin karşısında olduğunu söyleyerek mesaj yazmalarından ve mesai saatleri içinde sık sık mesaj atabilmesinden.çünkü mesai saatleri içinde hastanede oturmaya fırsatı olmamalı.bir yandan hasta muayene edip bir yandanda öğrencileri kontrol etmesi gerek).ama sinope ile denizin aynı kişi olduğunu anlamamıştım.sinope ya diş hekimliğinde gerçekten doktora yapıyor.ya da doktora yapan bi tanıdığı falan var.bak şimdi bu sinope yüzünden kolay kolay hiçbir başlığa inanmam artık.lmaz:

ben bişi diimmi ben sanırım sinope57nin ya da denizengindenizin gerçekte nerde çalıştığını biliyorum:)kaydirigubbakcemile3

ben bişi diimmi ben sanırım sinope57nin ya da denizengindenizin gerçekte nerde çalıştığını biliyorum:)kaydirigubbakcemile3

lütfen ya nerden biliceksin nerede çalıştıklarını bu hikayenin 3,kişisi senmisin yoksa nedir bu saçmalık hayret bir şey

yazdıklarından çıkardım desem şimdi arkadaşlar bi ingilizce tıp meselesi geçti özel üniversitede bu 1
2, sekreterim dedi
3,diş hekimi asistan vs
4,adli tıp açılıyo dedi
ben de bunları birleştirdim ve bi sonuca ulaştım tabiiki google dan
özel bi üniversitede(ismini isteyene özel mesajla atarım ünvin) yeni bi adli tıp için dişle alakalı bi yer açılyomuş ankarada...
ve buranın diş hekimliği fakültesi de var ingilizce tıp ı da
ve bu sinope harbiden de baya bişey biliyodu tıp hakkında falan
o özel ünivin diş hekimliği fakültesinde sekreter bizim sinope yüzde 90 tahminim doğru.
sinope aslında yalan ama bazı şeyleri doğru yani ele veriyo kendini...

burayı okuyosan sinope baya baya bi telaş yapmışındır:)

lülülülülülüdelikafadulden

Allah seniiii ,dedektif gibisin maşallahhhhhhhh

dexterci seniiiii lülülülülülü

sinope57 Hakkında
İşte ben :)
alçakgönüllü, yardımsever, komik Medeni Durumunuz
Evli
Meslek
Diş Hekimi
Eğitim Durumunuz
Lisans
Yaşadığınız Yer
Ankara
Bülten
Kan Grubunuz
B Rh-

Belki bütün sinoplu arkadaşların profili tektip tir.laelaelaelaelae.yardımsever, komik..kafamçokkarıştı
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

fazla dizi falan izlemeyin kızlar çoğu zarar azı karar demişler

beninde tanıdığım bi arkadaş vardı diziçok izliyomuş böyle hikayelerle başladı sonunda ailesi şizofren deyip hastaneye kapattı

fazla dizi falan izlemeyin kızlar çoğu zarar azı karar demişler

bişi söylimmi benim normal hayattaki insanlara da güvenim olmadığından oluyo böyle fazla dizi falan hikaye bi insan saf olunca ve periyodik olarak kazık yiyince ister istemez güveni azalıyo ve böyle kendisiyle konuşanın bütün söylediklerine dikkat ediyo arada zaman boşluğu varmı yalan varmı ayrıntılarda ne var falan diyeohaoldumsmile
o yüzden yaniii
beni siz delirttiniz die bi kitapmıydı neydi öle bişi vardı
aynen beni onlar delirttikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
zaten gerçektede beni tanıyanlar böle biraz paranoid olduğumu bilirler:))

yanlışlıkla sinope yerine denizengindenizden mesaj atmak falan çokmu fazla tesadüf var ne...Kötü kokular alıyorum ben.ikisi aynı kişi diyorum.parçaları birleştirin.[/QUOTE]

peki bu -yapmaya-adlı ..2.üyelik alan arkadaş kim?CADIARZU
yoksa sinope nin 3.üyeliğimi acabaaa?sengözlerimebaksanab

ay bu kolonya,patiska, losap, nadya meselesine döndü aynen..:bbo:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bewi süper dedektif olur senden yaa harikasın

yanlışlıkla sinope yerine denizengindenizden mesaj atmak falan çokmu fazla tesadüf var ne...Kötü kokular alıyorum ben.ikisi aynı kişi diyorum.parçaları birleştirin.

peki bu -yapmaya-adlı ..2.üyelik alan arkadaş kim?CADIARZU
yoksa sinope nin 3.üyeliğimi acabaaa?sengözlerimebaksanab

ay bu kolonya,patiska, losap, nadya meselesine döndü aynen..:bbo:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/QUOTE]

onun ben olduğumu itiraf etmiştim zaten hatta uyarı yedim 2,üyelik için haklılar tabi bişey demiyorum:kedi:
valla haklılar yalakalık olsun die yapmıyorum sonuçta iyi bi amaç için alsam da kurala uymayan bişi yaptım:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…