Eşime artık tahammül edemiyorum.

yanlışlıkla sinope yerine denizengindenizden mesaj atmak falan çokmu fazla tesadüf var ne...Kötü kokular alıyorum ben.ikisi aynı kişi diyorum.parçaları birleştirin.

peki bu -yapmaya-adlı ..2.üyelik alan arkadaş kim?CADIARZU
yoksa sinope nin 3.üyeliğimi acabaaa?sengözlerimebaksanab

ay bu kolonya,patiska, losap, nadya meselesine döndü aynen..:bbo:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile5:lepi:

bewi süper dedektif olur senden yaa harikasın

kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım benim yazdığım gibi yanıla yanıla artık herhalttan şüphe ediom bi de yapacak iş olmayınca elmecbur:)
aylak bakkal misali neyi tartacağımı şaşırdım işim olmayınca:kedi:

vallahi bu günlerde bizim kk nin kızları sakin bu uydurmayı yapan kimse şanslı nasibini almadıaklinialirimsmile

bewi hem hafiyesin hem de dürüstsün.

Ay çok şekersin yaa yapmaya üyesi benim diyebiliyorsun :)

Araya denizenginin girmesi ve sinopeyi tanıdığını söylemesi falan o dakkadan sonra konuya mesaj yazmamaya karar verdim, garibime gitmişti çünkü ama konuyu takip ediyordum.

Son düzenleme:
Bu akşam derdim var daki konu sahipleri pek bir acayip.delikafaduldendelikafadulden.

ekşın ekşın ekşınsositosositosositosositosositososito

teşekkür ederim:kedi::kedi::kedi sizin şekerliğiniz:kedi::kedi:

Belki bütün sinoplu arkadaşların profili tektip tir..yardımsever, komik..
aklinialirimsmil e

Bende Karadenizliyim ama bir kişi yüzünden böyle genelleme yapmanız doğru değil bence.Her yerin iyisi var kötüsü var..:umursamaz:

İnanmadığınız konuları ve kişileri devamlı gündeme getirmekte hata bence.
Sonra herşey fake mi diye kendinize sıkıntı yapıyorsunuz,
ama bunu kendi kendinize yapıyorsunuz.

Canım ,sözüm sinoplulara veya karadenizlilere atıfta bulunmak değil..bu iki üyeye atıfta bulunmaktı..

Milleti keklemeye çalışmalarını eleştirdim..
sen alınma yani..

kim açtıyca bu fake konuları okendini biliyo zaten bu yazdıklarımızıda okuyo insanları nasıl oyaladım diye düşünüp kıs kıs gülüyo olabilir ama ben kendisini son derece hastalıklı buluyorumyazı kabiliyetim varsa bile roman yazardım insanlar boş şeylerle uğraşmasa hayatta bir yerlere gelebilirler

bewi benim erkek arkadaşımda sen gibiydi :hulya:
ne söylesem sanki hepsi yalan gibi iki dakika sussam yalan kıvıramadın derdi
bi yerden sonra insanın asabı bozuluyor
iki taraf içinde haberin olsunkaydirigubbakcemile3

aynen sana katılıyorum hasta beyinli ne geçti eline acaba
bize olay uydurcam diye helak etti kendinikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…