yanlışlıkla sinope yerine denizengindenizden mesaj atmak falan çokmu fazla tesadüf var ne...Kötü kokular alıyorum ben.ikisi aynı kişi diyorum.parçaları birleştirin.
Ay çok şekersin yaa yapmaya üyesi benim diyebiliyorsun :)
Araya denizenginin girmesi ve sinopeyi tanıdığını söylemesi falan o dakkadan sonra konuya mesaj yazmamaya karar verdim, garibime gitmişti çünkü ama konuyu takip ediyordum.
Ay çok şekersin yaa yapmaya üyesi benim diyebiliyorsun :)
Araya denizenginin girmesi ve sinopeyi tanıdığını söylemesi falan o dakkadan sonra konuya mesaj yazmamaya karar verdim, garibime gitmişti çünkü ama konuyu takip ediyordum.
İnanmadığınız konuları ve kişileri devamlı gündeme getirmekte hata bence.
Sonra herşey fake mi diye kendinize sıkıntı yapıyorsunuz,
ama bunu kendi kendinize yapıyorsunuz.
kim açtıyca bu fake konuları okendini biliyo zaten bu yazdıklarımızıda okuyo insanları nasıl oyaladım diye düşünüp kıs kıs gülüyo olabilir ama ben kendisini son derece hastalıklı buluyorumyazı kabiliyetim varsa bile roman yazardım insanlar boş şeylerle uğraşmasa hayatta bir yerlere gelebilirler
bewi benim erkek arkadaşımda sen gibiydi :hulya:
ne söylesem sanki hepsi yalan gibi iki dakika sussam yalan kıvıramadın derdi
bi yerden sonra insanın asabı bozuluyor
iki taraf içinde haberin olsunkaydirigubbakcemile3
kim açtıyca bu fake konuları okendini biliyo zaten bu yazdıklarımızıda okuyo insanları nasıl oyaladım diye düşünüp kıs kıs gülüyo olabilir ama ben kendisini son derece hastalıklı buluyorumyazı kabiliyetim varsa bile roman yazardım insanlar boş şeylerle uğraşmasa hayatta bir yerlere gelebilirler