- 16 Eylül 2010
- 583
- 0
canım kimse yokken sorun yok iyiyiz. ama eşimde bir huy var asla canım, seni seviyorum gibi şeyler söylemez sevgiliyken söylredi tabi. bunlardan geçtim ama bu olaylarda olunca iyice bunaldım unutamadım bir türlü. yaşadığım olaylardan dolayı psikolojim bekarken çok bozuktu evlendiğimde vajinusmus sorunuyla uğraştık hipnoz tedavisi oldum ve doktor geçmişini bilinç altına öyle bir kazımışsınki dedi psikolojin çok bozuk dedi. evlenince düzeldim biraz. hipnoz esnasında doktor beni uyuttuğunda üç yaşımdayken abimle oynadığım oyunları anlatıyormuşum üvey annemlerin beni alıp ankaraya götürmesini falan anlatmışım. ben bunları hiç hatırlamıyorum bile. kendime güvenim hiç yoktu işe girince falan değiştim biraz.
evet bunları unutmak zorundayım kızım babasını çok seviyor. aslında ondan tek beklediğim şey sadece ondan güleryüz ve biraz ilgi. yoksa bir erkek olarak yapması gereken herşeyi yapıyor evin her eksiğini alır kızımdan da benden de hiçbirşey esirgemez. ama bunlar evliliğin iyi gittiğini göstermiyor maalesef
Anladım canım, şimdi daha iyi anladım seni.
Şimdi de şunu derim canım,
madem eşin kızınıza ve sana karşı sorumluluklarını yerine getiriyor,
siz başbaşayken sorununuz yok iyisiniz,
eşinin soğuk tavırlarına çok çok fazla takılma,
yapısı böyle sanırım.
Dördörtlük evlilik hiçkimsede yok, her evliliğin birbirinden farklı sıkıntılı yanları var,
eğer eşin başka konuda seni huzursuz etmiyorsa;
varsın seni seviyorum demesin.
İnan ki seni seviyorum deyip de çok sıcak olan erkeklerin de
başka türlü sıkıntıları oluyor eşlerine.
Her kadın güzel sözden, ilgiden hoşlanır,
eşlerimizden bunu beklememiz de hakkımız.
Sanırım eşinin yapısı böyle, sevgisini belli etmeyen ama öfkesini belli eden cins erkeklerden.
Canım eğer psikolojik yardım alırsan,
eskide kalmış olayları unutman çok daha kolay olur.
İhtiyaç zamanlarımda ben mutlaka giderim psikiyatrise,
onlar da bu işin uzmanı.
Olmuş geçmişte kalmıştır,
olmuşa çare yok, eskileri kafana takıp da üzme kendini canım,
senin için ilerisi nasıl iyi olur bu konuda yoğunlaş.