Eşime artık tahammül edemiyorum.

canım kimse yokken sorun yok iyiyiz. ama eşimde bir huy var asla canım, seni seviyorum gibi şeyler söylemez sevgiliyken söylredi tabi. bunlardan geçtim ama bu olaylarda olunca iyice bunaldım unutamadım bir türlü. yaşadığım olaylardan dolayı psikolojim bekarken çok bozuktu evlendiğimde vajinusmus sorunuyla uğraştık hipnoz tedavisi oldum ve doktor geçmişini bilinç altına öyle bir kazımışsınki dedi psikolojin çok bozuk dedi. evlenince düzeldim biraz. hipnoz esnasında doktor beni uyuttuğunda üç yaşımdayken abimle oynadığım oyunları anlatıyormuşum üvey annemlerin beni alıp ankaraya götürmesini falan anlatmışım. ben bunları hiç hatırlamıyorum bile. kendime güvenim hiç yoktu işe girince falan değiştim biraz.
evet bunları unutmak zorundayım kızım babasını çok seviyor. aslında ondan tek beklediğim şey sadece ondan güleryüz ve biraz ilgi. yoksa bir erkek olarak yapması gereken herşeyi yapıyor evin her eksiğini alır kızımdan da benden de hiçbirşey esirgemez. ama bunlar evliliğin iyi gittiğini göstermiyor maalesef

Anladım canım, şimdi daha iyi anladım seni.

Şimdi de şunu derim canım,
madem eşin kızınıza ve sana karşı sorumluluklarını yerine getiriyor,
siz başbaşayken sorununuz yok iyisiniz,
eşinin soğuk tavırlarına çok çok fazla takılma,
yapısı böyle sanırım.

Dördörtlük evlilik hiçkimsede yok, her evliliğin birbirinden farklı sıkıntılı yanları var,
eğer eşin başka konuda seni huzursuz etmiyorsa;
varsın seni seviyorum demesin.
İnan ki seni seviyorum deyip de çok sıcak olan erkeklerin de
başka türlü sıkıntıları oluyor eşlerine.

Her kadın güzel sözden, ilgiden hoşlanır,
eşlerimizden bunu beklememiz de hakkımız.
Sanırım eşinin yapısı böyle, sevgisini belli etmeyen ama öfkesini belli eden cins erkeklerden.

Canım eğer psikolojik yardım alırsan,
eskide kalmış olayları unutman çok daha kolay olur.
İhtiyaç zamanlarımda ben mutlaka giderim psikiyatrise,
onlar da bu işin uzmanı.
Olmuş geçmişte kalmıştır,
olmuşa çare yok, eskileri kafana takıp da üzme kendini canım,
senin için ilerisi nasıl iyi olur bu konuda yoğunlaş.

Anladımki burda çoğu kadın çocuğuna kıyamadığı için çekilmez erkeklerin çilelerini çekiyor...
Herşeye tükendi gözüyle bakıyorsanız eğer hayatı kendinize zindan edip duygusal yaklaşmayın derim ben...

aslında normalde iyiysenin bi şekilde ailenizden hoşlanmıyo onları evinde istemiyo demektir belki sizin farkında olmadığınız ama onun sinirine giden bişeyler var...burda bi çok konu var eşimin ailesi bizde devamlı işte şu oldu bu oldu yanlız kalamıyoruz gibi sorunları olan kadınlar...ama erkekler bu tip şeyleri sorun yapınca odun diyoruz seni seviyosa ailene katlanacak diyoruz....valla bu devirde kimse kimseyi evinde istemiyo bu bi gerçek....tabi eşinin tepkileri doğru demiyorum ama bi de bu açıdan düşün diye yazdım

...karı koca arasında oluyor böyle istenmeyen şeyler...eğer eşin sana karşı şu an çok iyiyse bence unutmaya çalış sende...hep aynı şeyleri düşünürsen mutlu olamazsın....
bende bunu ögrendim cok guzel yazmis arkadasimiz...

anlattıgın sorunlar aman aman buyuk sorunlar degıl ama sede damlaya damlaya gol olmuşş...

Bazı erkekler eşlerının aılesıne soguk davranmaktan hoşlanıyor bu bır huy guzel guzel anlatıp yavas yavaş duzelmesını beklemelısın..
Bazen erkekler aıledende gormeyınce bazı şeylerı tam bır odun oluyor

bazı eşler cocuk konusunda anadır herşeyıle ılgılenecek mantıgı var..

Gerekırse bır cocuk gıbı eşıne bıkmadan soyleyeceksın..

eşın guzel tarafları daha agrı basıyorsa sabret derım....

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Eşine güzellikle izah et ne kadar üzüldüğünü ve sağlıklı bir şekilde evliliğinize devam edebilmek için evlilik danışmanına gidin bence. Büyük ihtimal danışman, eşini öfke kontrolü için psikiyatra sevkeder. Böylelikle sende rahat bir nefes alırsın. İlerisini düşünürsen bebeğin büyüdüğünde anlayacak kavgalarınızı sen daha da üzüleceksin. O yüzden güzellikle tatlı dille ikna et eşini. İkinize de iyi geleceğini söyle. Yoksa bu şekilde devam ederseniz sadece olayların üstünü örtersiniz, sen unutmadığın için de içten içe zehirlenirsin, sağlığın elden gider. Kendine ve bebeğine bunu yapma, eşinle muhakkak konuş. Danışmana gider mi gitmez mi ne şekilde hallederse halletsin kendi bilir ama kendine çeki düzen versin.

esi alirlar ailesinin istemezlerrrrr
benim esim öyle deyil allah varrrrrrrrr cok sicak kanlidir
ama kaynim ayni anlatigin gibi eltimde diyor anne baba sizlerle yagli balli benim ailem gelince buz dolabi gibi allahin iki cift lafini etmez konusmaz diyor arik eltimde alisti esini bu konuda takmiyor o öyle yapiyor diye sizin ne sucunuz var bende diyor bana iyi davranana iyi kötü davranan kötü davraniyorum esimide hicccc mesiye almiyorum diyor ne yapiyim sonucda benim ailem diyorrrrr

sana hak veriyorum ben de eşimin birzamanlar yaptığı agresif çıkışlardan dolayı çok kızgınım içimden atamıyorum sürekli kafamda kuruyorum ortada sorun yok gibi görünüyo ama unutamadığım için o yaşananları yakın olamıyorum eşimle bende sırf buyüzden psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Aslında kendi ruh sağlığımız için affetmek gerek ama nasıl

daha önceki konunda da birkısmını anlatmıştın.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/375940-evliligim-iyi-gitmiyor.html

olmuyorsa birşeyler olmuyor işte değişmiyor.
bence psikolağa git. tedavi ol. o bebeğin sakin huzurlu bir ortamda yetişmesi lazım.
eşini umursama. e onada eğer düzelip huzur vermezsen bu ilşki bitecek diye söyle.
açıkça konuş herşeyi.. böyle gitmyeceğini bilsin.
hala anlamıyorsa evde o yokmuş gibi davranın.

aslında biz bizeyken iyiyiz hani bir eş olarak yapması gereken herşeyi fazlasıyla yapıyor. ama ailem işin içine girdimi herşey değişiyor.

insan yine kendisine yapılanı unutabiliyor ama ailesine yapılanı unutamıyor bende şuan böyle problemler yaşıyorum 1.5 aylık evliyim ve ailemin yanına dah 1 kez gittikkendi ailesinin yanına defalarca oda onları gördümü susar yada suratını asar oturur doğal olarak insan tedirgin oluyor onların yanında annem soruyon sonra kavga ettiniz diye bir problem olmasa bile hep mesafeli asık suratlı ve sessiz çok moralim bozuluyor bu duruma gerçekten zor bi durum seni çok ii anlayabiliyorum ama bu sevginin bitme olayı kötü olmuş önce yalnızca kendin gitmeyi denesen psikoloğa belki ii gelebilir.

insan yine kendisine yapılanı unutabiliyor ama ailesine yapılanı unutamıyor bende şuan böyle problemler yaşıyorum 1.5 aylık evliyim ve ailemin yanına dah 1 kez gittikkendi ailesinin yanına defalarca oda onları gördümü susar yada suratını asar oturur doğal olarak insan tedirgin oluyor onların yanında annem soruyon sonra kavga ettiniz diye bir problem olmasa bile hep mesafeli asık suratlı ve sessiz çok moralim bozuluyor bu duruma gerçekten zor bi durum seni çok ii anlayabiliyorum ama bu sevginin bitme olayı kötü olmuş önce yalnızca kendin gitmeyi denesen psikoloğa belki ii gelebilir.[/QUOT

canım aynı şeyleri yaşıyoruz. sevgim bitti ama inan biraz değişse herşey bana göre eski haline dönecek ama çok zor böyle bir insan değişmez.mesela akşam kayınvalidem gelmişti onların yanında nasıl bir görsen gayet güleryüzlüydü bana da öyle davranıyor. ablam telefonda bana birdaha getirmek için zorlama benim yanımda sana yaptıklarımı unutamıyorum dedi.

evt oda ailesinin yanında öle ablanı çağırma ya insan ama gerçekten çok zor durumda kalıyo onların gelmesini istiyorum ama surat yapacağını düşünerek vazgeçiyorum bende ne yapabiliriz bu konuda gerçkten bi fikrim yok:KK43:

ben artık aiemin yanına tek gitmeyi düşünüyorum onun orda suratını çekmek istemiyorum. yok sıkıldımı bunaldımı onu düşünmekten bana gına geldi.

Ya neden böyle ki anlamadım, benim eşim de benim ailemin yanında çok rahat değil. Surat asmaz ama ne bileyim vakit geçirmek istemediğini çok rahat anlayabiliyorum.
Ki benim ailem ona hiçbir şey yapmadı, evlenirken de hiç sorun çıkarmadılar.
Beni hergün sürekli kendi ailesine götürmek isteyen eşim benim aileme bayramda gittiğimizde bütün vaktini dışarda geçirmek istiyor, eve girmiyor resmen.
Ben de artık onun ailesine gitmek istemiyorum, herşey karşılıklı.
Siz de öyle yapın, ailesine gitmek istediğinde gitmek istemiyorum diyin, gitmeyin, gittiğiniz zaman çabuk kalkın.
Tamam onların suçu yok ama eşiniz de anlayış göstersin biraz.

Ya neden böyle ki anlamadım, benim eşim de benim ailemin yanında çok rahat değil. Surat asmaz ama ne bileyim vakit geçirmek istemediğini çok rahat anlayabiliyorum.
Ki benim ailem ona hiçbir şey yapmadı, evlenirken de hiç sorun çıkarmadılar.
Beni hergün sürekli kendi ailesine götürmek isteyen eşim benim aileme bayramda gittiğimizde bütün vaktini dışarda geçirmek istiyor, eve girmiyor resmen.
Ben de artık onun ailesine gitmek istemiyorum, herşey karşılıklı.
Siz de öyle yapın, ailesine gitmek istediğinde gitmek istemiyorum diyin, gitmeyin, gittiğiniz zaman çabuk kalkın.
Tamam onların suçu yok ama eşiniz de anlayış göstersin biraz.

benim eşimde ama kendi ailesine zorla götürmek gibi bişey yok yani gitmek istemiyorum desem hiçbirşey demez oda benle evde oturur. geçen gün kayınvalidem yemeğe çağırdı bütün aile toplanmış ben eşime gitmek istemiyorum dedim ertesi gün iş var dedim tamam dedi kendisi bir saat falan uğrayıp geldi. bu konularda sert değil ama sadece bizim aileden birileri olsun surat asıp oturuyor nezaketen güleryüzlü oluyum demiyor. benim ailem ona tek kelime demedi onu rahat ettirmek için neler yapıyorlar.

benim eşimde ama kendi ailesine zorla götürmek gibi bişey yok yani gitmek istemiyorum desem hiçbirşey demez oda benle evde oturur. geçen gün kayınvalidem yemeğe çağırdı bütün aile toplanmış ben eşime gitmek istemiyorum dedim ertesi gün iş var dedim tamam dedi kendisi bir saat falan uğrayıp geldi. bu konularda sert değil ama sadece bizim aileden birileri olsun surat asıp oturuyor nezaketen güleryüzlü oluyum demiyor. benim ailem ona tek kelime demedi onu rahat ettirmek için neler yapıyorlar.

kimi insanda oluyo öyle kasıntılık bence o da kendini saygıdeğer göstermek içinmi yapıyolar ya da yüz vermiim gelmesinler die mi yapıyolar her neyse niyeyse bilmiyorum ama sinir bi durum...kolay gelsin çok haklısın yaptıklarını unutamamakta...

sinope57 kullanıcısından alıntı
tabi ki istifa etmeyeceğim. muayenehane açma konusuna gelince arkadaşlar o kadar kolay değil kendini ispat etmek. benim eşimin dışında çevrem bile yok. başarısız olmaktan kokruyorum özellikle onun ailesine karşı ama üniversitede önüm açık çalışarak bunun prof. kadar yolu var. bunları düşünmek zorundayım ayrıca eşimin maddi durumu çok iyi ama ben orta halli bir aileden geliyorum babamı hiç görmedim üç yaşımdayken trafik kazasından ölmüş. beş kardeş içinde büyüdüm ama şanslıydık annem abimle beni okutabildi.
denizengindeniz kullanıcısından alıntı
Eşime artık tahammül edemiyorum
burda herkesin hikayelerini okuyunca bende evliliğimdeki sıkıntıları anlatmak istedim. Evliliğimde hiç mutlu değilim ama 11 aylık kızım var ve babasını çok seviyor.

ben aslen sinopluyum bu arada sinope arkadaşla aynı memleketliyiz. beş kardeşiz babam trafik kazasında vefat etmiş babam ölünce annemin durumu kötüymüş. dedem beni abisinin kızına evlatlık olarak vermiş. beni ankaraya getirmişler. üvey annemin 20 sene çocuğu olmamış
denizengindeniz kullanıcısından alıntı
diyorum ya kızlar ben sinope ile aynı üniveristede çalışıyorum valla buraya rektör yardımcılığına dosya getirmiştiçok fazla tanımıyorum ama dış görünüşden anladığım kadarıyla çok mütavazi biri ve hoş bir kız. eşi kıskanmakta haklı. o bölümdeki beyefendiyi sadece ismen tanıyorum

Profilinden alıntıdır denizengindenizin
denizengindeniz Hakkında
İşte ben :)
güzel, komik, yardımsever
Medeni Durumunuz
Evli
Meslek
Sekreter
Eğitim Durumunuz
Ön Lisans
Yaşadığınız Yer
Ankara