- 16 Eylül 2010
- 583
- 0
canım kimse yokken sorun yok iyiyiz. ama eşimde bir huy var asla canım, seni seviyorum gibi şeyler söylemez sevgiliyken söylredi tabi. bunlardan geçtim ama bu olaylarda olunca iyice bunaldım unutamadım bir türlü. yaşadığım olaylardan dolayı psikolojim bekarken çok bozuktu evlendiğimde vajinusmus sorunuyla uğraştık hipnoz tedavisi oldum ve doktor geçmişini bilinç altına öyle bir kazımışsınki dedi psikolojin çok bozuk dedi. evlenince düzeldim biraz. hipnoz esnasında doktor beni uyuttuğunda üç yaşımdayken abimle oynadığım oyunları anlatıyormuşum üvey annemlerin beni alıp ankaraya götürmesini falan anlatmışım. ben bunları hiç hatırlamıyorum bile. kendime güvenim hiç yoktu işe girince falan değiştim biraz.
evet bunları unutmak zorundayım kızım babasını çok seviyor. aslında ondan tek beklediğim şey sadece ondan güleryüz ve biraz ilgi. yoksa bir erkek olarak yapması gereken herşeyi yapıyor evin her eksiğini alır kızımdan da benden de hiçbirşey esirgemez. ama bunlar evliliğin iyi gittiğini göstermiyor maalesef
bende bunu ögrendim cok guzel yazmis arkadasimiz......karı koca arasında oluyor böyle istenmeyen şeyler...eğer eşin sana karşı şu an çok iyiyse bence unutmaya çalış sende...hep aynı şeyleri düşünürsen mutlu olamazsın....
insan yine kendisine yapılanı unutabiliyor ama ailesine yapılanı unutamıyor bende şuan böyle problemler yaşıyorum 1.5 aylık evliyim ve ailemin yanına dah 1 kez gittikkendi ailesinin yanına defalarca oda onları gördümü susar yada suratını asar oturur doğal olarak insan tedirgin oluyor onların yanında annem soruyon sonra kavga ettiniz diye bir problem olmasa bile hep mesafeli asık suratlı ve sessiz çok moralim bozuluyor bu duruma gerçekten zor bi durum seni çok ii anlayabiliyorum ama bu sevginin bitme olayı kötü olmuş önce yalnızca kendin gitmeyi denesen psikoloğa belki ii gelebilir.[/QUOT
canım aynı şeyleri yaşıyoruz. sevgim bitti ama inan biraz değişse herşey bana göre eski haline dönecek ama çok zor böyle bir insan değişmez.mesela akşam kayınvalidem gelmişti onların yanında nasıl bir görsen gayet güleryüzlüydü bana da öyle davranıyor. ablam telefonda bana birdaha getirmek için zorlama benim yanımda sana yaptıklarımı unutamıyorum dedi.
Ya neden böyle ki anlamadım, benim eşim de benim ailemin yanında çok rahat değil. Surat asmaz ama ne bileyim vakit geçirmek istemediğini çok rahat anlayabiliyorum.
Ki benim ailem ona hiçbir şey yapmadı, evlenirken de hiç sorun çıkarmadılar.
Beni hergün sürekli kendi ailesine götürmek isteyen eşim benim aileme bayramda gittiğimizde bütün vaktini dışarda geçirmek istiyor, eve girmiyor resmen.
Ben de artık onun ailesine gitmek istemiyorum, herşey karşılıklı.
Siz de öyle yapın, ailesine gitmek istediğinde gitmek istemiyorum diyin, gitmeyin, gittiğiniz zaman çabuk kalkın.
Tamam onların suçu yok ama eşiniz de anlayış göstersin biraz.
benim eşimde ama kendi ailesine zorla götürmek gibi bişey yok yani gitmek istemiyorum desem hiçbirşey demez oda benle evde oturur. geçen gün kayınvalidem yemeğe çağırdı bütün aile toplanmış ben eşime gitmek istemiyorum dedim ertesi gün iş var dedim tamam dedi kendisi bir saat falan uğrayıp geldi. bu konularda sert değil ama sadece bizim aileden birileri olsun surat asıp oturuyor nezaketen güleryüzlü oluyum demiyor. benim ailem ona tek kelime demedi onu rahat ettirmek için neler yapıyorlar.