Belki düğün hazırlığından,yoğunluktan falan özlediğini anlamamışsındır. Normalde bir probleminiz var mıydı?
3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.
Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.
1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?
7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.
3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.
Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.
1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?
7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.
aksam yattiginizda direk uyumayip onu dusunmeden yatiyorsaniz bir sikinti kesin vardir.. ama yatmamla uyumam bir oluyor derseniz dedigim gibi ilk bos aninizda onu dusundunuz demektir. Ben neden bu adami ozlemedim diye sormaniz bile o adami dusundugunuzun kanitidir bence... gun icinde kimse sürekli eşini işlerin ortasında dusunmez..
özür dilerim sizi üzebilirim
bence hiçbirşey, 3 yıllık evlilikte, "1 hafta eşi özlememe sebebi" olamaz, tabi aşk varsa
bence normal değil...
hele ki aklına gelmemek falan...
Eşim sitem edene kadar farkında bile değildim. Eşim öyle söyleyince kendimi suçlu gibi hissettim
özür dilerim sizi üzebilirim
bence hiçbirşey, 3 yıllık evlilikte, "1 hafta eşi özlememe sebebi" olamaz, tabi aşk varsa
bence normal değil...
hele ki aklına gelmemek falan...
Çok ilginç geldi bana da. Nasıl ozlemediniz ve aklınıza gelmedi? Bir sorun mu var acaba?
Hayır bir sorun yok. Eşim bana oldukça düşkündür. Evine bağlıdır. Bende ilk defa böyle hissediyorum çünkü ilk defa bu kadar ayrı kaldım
Bencede katiliyorum size.Mesela ben aksam yemegnde falan aklima geliyor ariyorum ne yedi diye.ama eşi sormuş beni merak etmiyor musun diye, o zaman "neden bu adamı özlemedim" diye düşünmüş eşini konu sahibi
gün içinde kimse sürekli eşini düşünmez, ama en az 1-2 kere de mi düşünmez?