eşimdn ilk defa ayrı kaldm... kafamda deli sorular

Hayır ufak tefek her evlilikte olabilecek şeyler olmuştur fakat büyük bir sorun yok. Evliliğin boyunca yaşadığım en kötü şey 2 bebeğimi kaybetmek oldu. Onun dışında kötü hiç bir şey yaşamadık
Özlemiyorsun ???bence büyük sorun.aklına bile gelmiyorsa hele..
Sevgi bitmiş demekki ..
Peki eşinle aran nasıldı.kötü şeyler mi yasadınız .ne soğuttu seni sence.derinlerde bişeyler olmalı

Eşinizin sizi sık sık araması ve size düşkün olması buna sebep olmuş olabilir sizde kaybetme duygusu bırakmamış:KK49:Tam tersi olsaydı işler değişirdi:KK14:

Yorumları okudum ve dondum kaldım:KK57: Utanmasanız konu sahibine bu evlilik bitmiş boşan diyeceksiniz hayret doğrusu:KK62:
Arkadaşım siz oraya gezmeye eglenmeye gitmemişiniz kardeşinizin düğünü için gitmişsiniz ve doğal olarak işten yogunluktan aklınıza gelmemesi çok normal bir şey:KK66:
Bak buraya böyle bir konu açıp eşinizi aklınıza getirmediğiniz için vicdan yapmanız bile onu ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi gösterir.Boş verin siz böyle saçma mantıksız düşünceleri kafanıza sokarak kocanızla aranıza sogukluk girdirtmeyin eşinize ve evliliğinize sahip çıkın derim:KK68:

"Acaba ne yapıyor?, acaba bir şey yedi mi?, acaba bir yeri ağrıyor mu?" tarzı soruları sevgilim için sürekli tekrarlıyorum kafamda. Sevgilim dedim çünkü eşim olsa daha çok üzerine titreyecek bir yapım var diye düşünüyorum. Sizin sevginizde bir problem yani azalma olabilir mi orasını siz bilirsiniz ama bence biraz kafanızı dinlemek istiyorsunuz gibi geldi. Yani özlemekten bile kaçmak istemiş gibisiniz.

Evet gerçekten yoğun geçiyor hazırlıklar biraz son ana kaldı görevleri icabı o yüzden bende erken geldim ama ne bileyim. Zaten eşimle evlenene kadar pek sevmiyordum esimi. Evlendikten sonra sevdim. Şimdi böyle olunca kendimi suçlu hissettim. Yoksa ben sevdiğimi mi sandım diye düşündüm
Yorumları okudum ve dondum kaldım:KK57: Utanmasanız konu sahibine bu evlilik bitmiş boşan diyeceksiniz hayret doğrusu:KK62:
Arkadaşım siz oraya gezmeye eglenmeye gitmemişiniz kardeşinizin düğünü için gitmişsiniz ve doğal olarak işten yogunluktan aklınıza gelmemesi çok normal bir şey:KK66:
Bak buraya böyle bir konu açıp eşinizi aklınıza getirmediğiniz için vicdan yapmanız bile onu ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi gösterir.Boş verin siz böyle saçma mantıksız düşünceleri kafanıza sokarak kocanızla aranıza sogukluk girdirtmeyin eşinize ve evliliğinize sahip çıkın derim:KK68:

Evet gerçekten yoğun geçiyor hazırlıklar biraz son ana kaldı görevleri icabı o yüzden bende erken geldim ama ne bileyim. Zaten eşimle evlenene kadar pek sevmiyordum esimi. Evlendikten sonra sevdim. Şimdi böyle olunca kendimi suçlu hissettim. Yoksa ben sevdiğimi mi sandım diye düşündüm
İnan ki şu sevgili ayagına laylaylom olan vıcıklaşan aşklardan daha samimidir sizin aşkınız buna inanın çünkü bende eşimi evlendikten sonra tanıdım 16 yıllık evliyim çok şükür elhamdülillah diyecegim bir evliliğim var. Çevremde büyük aşklarla başlayıp ama sonucu hüsran olan boşanan çiftleri gördükce halime bin şükür ediyorum. Bende gurbete gelin oldum memlekete gittiğimde akrabalarım kuzenlerim kız kardeşlerim anne babam hasretlik giderirken doğal olarak farklı şeylere odaklanınca eşinizi unutabiliyorsunuz :confused:Benim eşim memleketteyken günlük 3 beş defa arardı ama ben onu hiç aramazdım çünkü aramama fırsat bırakmazdı eee şimdi bu durum benim eşimi sevmediğimi mi gösterir?!:KK57:
Boş verin bu saçma düşünceleri aklınıza şeytan sokuyor çünkü onun en çok sevdiği şeydir karı koca arasını nifak sokmak,siz ona inat eşinize daha sıkı bağlanın:KK36:
Bak ne güzel eşiniz sizi hatırlayıp aramış ve size inceden sitem ederek size olan aşkını belirtmiş.Allah aşkına siz ne istiyorsunuz ağrımayan başınızı agrıtmak mı istiyorsunuz? :KK17: Bak ben size üstüne basa basa söylüyorum '' Siz eşinizi Seviyorsunuz,Çünkü gece gece buraya böyle bir konu açarak vicdan azabı çekmeniz onu ne kadar çok sevdiğinizin göstergesidir'' :-)

1 haftadır ayrısınız ve özlemediniz çok garip :KK14: ben akşam olsada eve gelse diye bakıyorum toplamda 9 yıldır birlikteyiz 2 yıldır evliyiz eşinizi sevmiyorsunuz heralde

Ay yine yorumlar güldürdü gece gece :KK70: herkes muhtesem ilişkilerinden örnekler verip bakın ben böyle özledim o da beni böyle özledi muhteşem bir aşk var aramızdaya getirmiş.
Suçlu hissedio buraya konu bile açmışsınız valla çok da umursamaz değilsiniz demekki,nolmuş özlememişseniz ? Düğün dernekle geçmiş günleriniz gayet normal,lütfen burdakilerin muhteşem ilişki örneklerine bakıp kafanızı karıştırmayın :KK70: :KK70:

Kalabalıktan telaşeden koşturmadan filandır.Niye böyle en olmadık garip garip şeylere yordunuzki bu durumu.

Bence sorun değil ailenin yanına ilk defa gelmişsin uç yıl sonra bence çok normal..ama bende özlerim kocamı özlemeyen anormal değildir ama.

Düğün telaşesinden kalabalıktandır o. Gerçi ben olsam yine özlerdim bn geceleri ona degmeden uyuyamıyorum bile o wc ye kalksa uyanırım

tek başınıza kalıp onun eksikliğini hissedemediğiniz içindir.zaten size sadık bir eş,güven sorununuz yok aklınız geride kalmamış.bir de düşük yaptım demişsiniz.bazen insan büyük üzüntüler yaşayınca bilinçaltı o konularla meşgul olmaktan yaşadığı ana odaklanamıyor.sizin de yoğunluktan yaşadıklarınızdan böyle bir durum oluşmuş.
Eşinize karşı suçluluk hissetmeniz bile onu düşündüğünüzün göstergesi.bundan sonra da kendinizi gözlemleyin eşiniz gelene kadar ,büyük ihtimalle özlediğinizi hissedersiniz.

işiniz olduğundan olabilir ama olmayabilir de.
ama evdeyken de özlemiyor musunuz?
biz akşamları iş çıkışında buluşunca 1 aydır görüşmemiş gibi sarılıp sokaklarda birbirimizi öpüyoruz falan :/ hani belki bizimki abartı ama 1 haftada 1 kerecik bile adamı merak edip özlemediniz mi?

3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.

Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.

1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?

7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.

muhtemelen kalabalık ve yorgunluktan öyledir.
uzun süredir görmediğiniz kişilerle vakit geçirmek bir an için kafanızı dağıtmış olabilirsiniz.
ben annemde maksimum 2 gün kalırım, gitmeden önce nasıl geçecek eşim olmadan diye düşünürüm, orda ablamları annemi kuzenlerimi görünce sanki evli değilmişim gibi hisseder, eski bekar günlerime dönerim. hatta kendi evime gidesim gelmez. moralim bozulur :KK48:

Öncelikle günleriniz çok yoğun geçiyorsa ve eşiniz de zaten sizi sık sık arıyorsa, siz atlamış olabilirsiniz. Zaman çok yoğun geçince aklınıza gelmemesi bence normal. Ama çok boş vaktiniz varken yine de hatırlamıyorsanız, düşünmüyorsanız sıkıntı o zaman olur. Hem eşinizi sevip sevmediğinizi bilmiyo musunuz :)

eşini sevip sevmediğini sen bileceksin...ama nekadar yorgunda olsan telaşınızda olsa eşinin yokluluğunu hissetmemen normal deil..

Dugun telasindandir çok normal sürekli aklinda olmaması. Ama guven sorunu yasadigin bir esin olsaydi sürekli acaba simdi napiyor diye soraydin kendine. Bir de iki düşük yapmissin o da etkilemistir psikolojini

Evli degilim ama bir hafta özlemek icin cok kisa degil mi? Helede dügün hazirliklari, telas derken gecer bir hafta ...

Biraz daha ayrı kal özlersin :)) Şaka bir yana kısa bir ayrılık geleceği gün de belli, e ailenle birliktesin düğün telaşı falan diyorsun. Sıkma canını :))

X