eşimdn ilk defa ayrı kaldm... kafamda deli sorular

3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.

Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.

1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?

7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.
valla aılemın yanında bende pek ozledıgımı soyleyemem esımı , harala gurele kalabalık ortam zaman nasıl gecıyor anlamıyorum, kı bız ayrı kalmaya da alıskınız ıs dolayısıyla ve yalnızlıgı da severız bırlıkte olmayı sevdıgımız kadar o nedenle bu esını sevmedıgını gostermez bence :KK66:

gün içinde eşimi düşünürüm hep
yanı onu bebek gıbı merak etmem yedımı ıctımı dıye ama hep aklımdadır yanı

sıze bıraz uzaklasmak ıyı gelebılır

Bazen insan kendi kafasını dinlemek istiyor bu eşde dahil canım
onu ancak eve döndüğünde bu düşünceleri gözden geçir
yada yanına geldiğinde

Bu normal degil. Esinle aranda guclu bir sevgi bagi kuramamissin sanirim.

Ben dun ayrildim esimin yanindan baska bir sehre geldim. Veeee surekli aramalar mesajlar. O yillik evliyim. Evliligimizin de ilk yillari degil. Oyle olsa birakip gelemezdim herhalde.

3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.

Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.

1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?

7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.
Ben de bazen öyle oluyorum.aile yanına gelince eski hayatıma geri dönmüşüm de o basit sorunları bile özlemişim gibi geliyor.kimsenin karışmadığı görüşmediği,evin çocuğu olma durumu Hoşuma gidiyor.evin Hanımı olmaktan daha zevkli.ondandır:)

ailenle bir araya gelince aklında o 2. plana düşmüştür o heyecanla. farklı bi ortamdasın sonuçta. ama o ailesine gidip seni ihç aramasa kötü hisssetmez misin öyle düşün ve arada bir ara onu gönlünü yap

Çok abartıp "bence kesin bir sorun vardır" diyen arkadaşlar bana biraz tuhaf geldi.. Ben de ailemin yanına senede 1 ya da 2 kez gidebiliyorum hem uzak hem çalışıyorum... Gidince ben de eşimin ne yaptığını ne ettiğini pek merak edip aklına getirenlerden değilim... 7 senelik ilişkinin üstüne evlendik... Evlendikten sonra da hiç "aa senin bu huyunda mı varmış" dediğim bişiyi olmadı şükür.. Bana gerçekten de netmiş demekki.. Bu yüzden hiç zorluk yaşamadım bu yüzden ne yaptığını ne ettiğini nereye gittiğini nasıl vakit geçirdiğini bilirim... Gün içinde aklıma gelir çok kısa bir süre ha şurdadır şöyledir der unuturum sonra.. O arar genelde... Bu sevmemek özlememek değil bence eşine güvenin fazla ve bu güzel bişi... Ailesinin yanında insan başka bişi düşünmek istemiyor.. Eninde sonunda eşinin yanına döneceksin ailenle geçirdiğin zaman daha kıymetli geliyor insana... Bunda bir art niyet yok bence kendinize de suçlamayın yok yere.. Eşin güzelce söylemiş sen de farkına varmışsın... Başka bir sıkıntı da yok bence...

düğün telaşı aile misafir kalabalık derken yoğunluktandır bence abartıyorsunuz biraz

Evine bağlıdır bensiz gezmeye tozmaya gitmez... Benim aramama fırsat vermez ssürekli arar whatsaptan fotoğraf yolla ben seni özlüyorum der. Sürekli oturduğum kalktığim her şeyi bilmek ister. Belki bu sıkıyor beni
Eşinizle ilişkiniz çok mu monoton? Mesela eşiniz evden işe/işten eve düz bir adam mı?

Bu ne katı konuşmalardır yahu...
Ben de kolay kolay bir insanı 1 haftada özlemem, karakter meselesi. Bulunduğum yer huzurlu ve eğlenceliyse 1 haftada değil kocamı; annemi, babamı, kardeşimi de özlemem.
Özlemiyorum diye sevmiyor değilim.
Bence normal, hele düğün telaşının bulunduğu bir yerdeysem.

arkadaşım bulumuşsun böyle adamı daha ne istiyorsun...arayıp soruyormuş....ilgili biri.belki de sen biraz şımarmışsındır ilgiden...ben böyle ilgili iyi birini bulurum inş.dua ile.

kafaya takmayın bu kadar
ben de genelde ailemin yanına gittiğimde özlemem eşimi.çocuk olmadığı için sanki bekarmışım gibi gelir, arada bir telefona bakarım ve yatarken ararım. ki siz çok da yoğun bir dönemdesiniz,koşuşturmadan anlamamış olabilirsiniz.

Bi yerdenbi skinti var da.. Acaba ailenize fazla duskun ve ailenizi ozlemis olmanizdan kaynakli olabilirmi esinizin akliniza gelmeyisi? Ne olursa olsun ask sevgi bi yana sadece hergun birlikte olundugundan aliskanliktan dolayi bile insan yoklugunu hissetmezmi? Bilemedim o_O

X