- 24 Nisan 2015
- 6.883
- 7.076
valla aılemın yanında bende pek ozledıgımı soyleyemem esımı , harala gurele kalabalık ortam zaman nasıl gecıyor anlamıyorum, kı bız ayrı kalmaya da alıskınız ıs dolayısıyla ve yalnızlıgı da severız bırlıkte olmayı sevdıgımız kadar o nedenle bu esını sevmedıgını gostermez bence3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.
Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.
1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?
7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.
Ben de bazen öyle oluyorum.aile yanına gelince eski hayatıma geri dönmüşüm de o basit sorunları bile özlemişim gibi geliyor.kimsenin karışmadığı görüşmediği,evin çocuğu olma durumu Hoşuma gidiyor.evin Hanımı olmaktan daha zevkli.ondandır:)3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.
Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.
1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?
7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.
Eşinizle ilişkiniz çok mu monoton? Mesela eşiniz evden işe/işten eve düz bir adam mı?Hayır bir sorun yok. Eşim bana oldukça düşkündür. Evine bağlıdır. Bende ilk defa böyle hissediyorum çünkü ilk defa bu kadar ayrı kaldım
Eşinizle ilişkiniz çok mu monoton? Mesela eşiniz evden işe/işten eve düz bir adam mı?
3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.