Özlemiyorsun ???bence büyük sorun.aklına bile gelmiyorsa hele..
Sevgi bitmiş demekki ..
Peki eşinle aran nasıldı.kötü şeyler mi yasadınız .ne soğuttu seni sence.derinlerde bişeyler olmalı
Yorumları okudum ve dondum kaldımUtanmasanız konu sahibine bu evlilik bitmiş boşan diyeceksiniz hayret doğrusu
Arkadaşım siz oraya gezmeye eglenmeye gitmemişiniz kardeşinizin düğünü için gitmişsiniz ve doğal olarak işten yogunluktan aklınıza gelmemesi çok normal bir şey
Bak buraya böyle bir konu açıp eşinizi aklınıza getirmediğiniz için vicdan yapmanız bile onu ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi gösterir.Boş verin siz böyle saçma mantıksız düşünceleri kafanıza sokarak kocanızla aranıza sogukluk girdirtmeyin eşinize ve evliliğinize sahip çıkın derim
İnan ki şu sevgili ayagına laylaylom olan vıcıklaşan aşklardan daha samimidir sizin aşkınız buna inanın çünkü bende eşimi evlendikten sonra tanıdım 16 yıllık evliyim çok şükür elhamdülillah diyecegim bir evliliğim var. Çevremde büyük aşklarla başlayıp ama sonucu hüsran olan boşanan çiftleri gördükce halime bin şükür ediyorum. Bende gurbete gelin oldum memlekete gittiğimde akrabalarım kuzenlerim kız kardeşlerim anne babam hasretlik giderirken doğal olarak farklı şeylere odaklanınca eşinizi unutabiliyorsunuzEvet gerçekten yoğun geçiyor hazırlıklar biraz son ana kaldı görevleri icabı o yüzden bende erken geldim ama ne bileyim. Zaten eşimle evlenene kadar pek sevmiyordum esimi. Evlendikten sonra sevdim. Şimdi böyle olunca kendimi suçlu hissettim. Yoksa ben sevdiğimi mi sandım diye düşündüm
3 yıldır evliyiz. İkimizin ailesinden de farklı bir şehirde yaşıyoruz. Bu 3 yıl içinde ilk defa eşimden ayrı annemlere geldim. Kardeşimin düğünü olacak o yüzden ben izin aldım eşimin izni kısıtlı olduğu için o haftaya gelecek. 1 haftadır ayrıyız yani.
Bugün eşim aradı ve sitem etti. Hiç beni merak edip aramıyorsun ben aramazsam dedi. Haklıydı...Neyse gönlünü aldım bir şekilde ama benim kafamda soru işaretleri oluştu.
1 hafta geçti ama ben esimi hic özlemedim onun yokluğunun farkında bile değilim. Bu normal mi arkadaşlar?
7 aydır çocuk istiyoruz. Bu süreçte iki düşük yaşadım. Bugün kendi kendime acaba olmamasının bir hikmetimi var? Acaba bir süre daha ertelemeli miyim çocuk işini? Gibi sorular belirdi aklımda.