- 1 Kasım 2019
- 2.699
- 5.024
- 158
Hayır, sadece dışarıdan bir laf dedikodu çıkmasın, yanlış anlaşılmasın, kulağıma üzüleceğim şeyler gelmesin ve karşı tarafın eşi vs. rahatsız olmasın diye.Birbirinize saldiracak gibi mi hissediyorsunuz?
Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim
O konuyu hatırlıyorum benim de aklıma o konu geldi.Konu neden bana tanıdık geliyor? Sanki daha önce böyle bir konu açılmış da ilerleyen günlerde kocam kadının evine gidiyormuş gibi şeyler yazılmıştı. Dükkanın üstünde miydi o kadının evi ne. Belki de karıştırıyorum.
Tırnağınız olmayacak bir kadını deli gibi kıskanıyorsunuz amaBu kişisel bir tercihtir. Siz kıskanmıyor olabilirsiniz ama ben kıskanıyorum ve yakın görmek istemiyorum. Kadın benim tırnağım olamaz. ama onun da çocuğu var zaten. Çok uzaktan geliyor orda çalışmaya başka bi yer bulabilir aslında. Niye bizimkilere taktı kafamda bu. Dediğim gibi eşime de tabiki yüzde yüz güvenmiyorum.
Konuyu okurken eski konuymuş ya hortlatmislar diye düşündüm, sonra yukarı çıkıp tarihe bakınca şaşırdım.O konuyu hatırlıyorum benim de aklıma o konu geldi.
Allah aşkına şu boşanmış kadınları bi salın artık. Ne yapsa ters size göre. Ön koltuğa değil de adamın kucağına oturmuş sanki, ne garip k
Sanki bi taş geldi sanaAllah aşkına şu boşanmış kadınları bi salın artık. Ne yapsa ters size göre. Ön koltuğa değil de adamın kucağına oturmuş sanki, ne garip kafalar bunlar.
Bu kadınla mı bilmem ama siz bu kafayla günün birinde kesin aldatılırsınız.Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim
Bence elinde hiç bir delil yok. Eşine önce güvenmen gerekir. Boşanmış bir kadın diye evli erkekleri ayartır diye bir şey yok. İş gereği eşinin arabasına oturması gerekiyorsa bu normal. Önce eşine güven. Eşin aldatacak bir adamsa zaten onun dışında seni defalarca aldatmış olabilir. Ne yaparsan yap aldatacaksa yapar. Ona baskı kurarak durmadan o kadından bahsederek. Aklında olmayan bir durumu aklıma sokmuş oluyorsun.Meraba arkadaşlar,
Fikirlerinize saygı duyuyorum. Ben de bayılmam ön koltukta gideyim ama diğer türlüsünü yakışıksız buluyorum. Benim eşimin arabasına bir hanım arkadaşı bindiğinde arka koltukta görsem acaba eşimden rahatsız mı oldu diye düşünürüm. Bana göre bu yanındaki kişiyi potansiyel cinsel tehdit olarak görmesini işaret eder.Ön koltukta herkes bireysel oturuyor sanki birbirimizin kucağındaymışız gibi algılanmasından rahatsızım. Ve evet ben de mecbur kalmadıkça kimsenin arabasına binmem ama sosyal hayatın içindeyiz, gereklilikler oluyor, başkaları da benim arabama binebiliyor ben de onların arabasına binebiliyorum. Araba sahibi eğer buyrun diyerek arka koltuğu işaret ederse memnuniyetle geçer arkaya otururum, ama diğer türlü doğrudan ön koltuk benim için mantıklı olan.Ben arka koltuğa oturmaya alışmışım, çünkü kadınların çoğunluğunun bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorum. Benim açımdan sıkıntı olmasa bile karşı tarafın eşi, sevgilisi rahatsız olur yada biri arabada görür yanlış anlar düşüncesiyle hep arkaya otururum. Çok çok mecbur kalmadıysam tek başına bir erkek arkadaşımın arabasına binmeyi de tercih etmem, insanlar malum dedikoduya yer arıyorlar malesef. O yüzden araba konusunda ben dikkatli davranıyorum
Nikâhı düşebilecek her yabancı kadın için geçerli. Ben nasıl yabancı bir adamın yanına oturmuyorum. O da oturmamalı bence.Ön koltuğa oturamaz sadece o kadın için mi geçerli herkes için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?