Eşimden şüphelenmem normal mi?

Birbirinize saldiracak gibi mi hissediyorsunuz?
Hayır, sadece dışarıdan bir laf dedikodu çıkmasın, yanlış anlaşılmasın, kulağıma üzüleceğim şeyler gelmesin ve karşı tarafın eşi vs. rahatsız olmasın diye.

Aaaa yine bosanmis kadin takintisi. Her bosanan kadin ahlaksizmi ve evli erkekleremi yuruyor. Esinizin yapacagi varsa yanindani sekreterlede yapar kapi komsunuzlada yapabilir internetdende bulabilir. Guvenin yaparsa kendi kaybeder kendi ynliz kalir siz degil. Kem küm etmesi sanki sizi kiskandirmaya calismis gibi hisettim.

Böyle üzerine gittikçe adamın aklında yoksa bile tebrikler aklın sokmayı başardınız.

O konuyu hatırlıyorum benim de aklıma o konu geldi.

Tırnağınız olmayacak bir kadını deli gibi kıskanıyorsunuz ama
İtiraf edin kadının artıları sizden daha fazla. Yoksa bu kadar özgüvensizlik normal değil.

Kocanız sizi boşasa her önünüze gelenle cilveleşip yatar mısınız? Biraz empati yapın, iş için bir yere gidilecekse tabi oturacak, arka koltukta mal gibi mi gidecek. Kadına naısl suratla bakıyosanız artık bebeği sevemiyor kucağınızda. İnstada patron kocam storyleri atan tiplerden misiniz

Neden hemcinsleriniz ile ilgili böyle aşağılayıcı düşüncelere sahipsiniz?
Bence sorun kadın değil. Eşinizin daha önce başka bir vukuatı veya girişimi olmuş olmalı bu şekilde davranmanız için.

Bu kadınla mı bilmem ama siz bu kafayla günün birinde kesin aldatılırsınız.

Bence elinde hiç bir delil yok. Eşine önce güvenmen gerekir. Boşanmış bir kadın diye evli erkekleri ayartır diye bir şey yok. İş gereği eşinin arabasına oturması gerekiyorsa bu normal. Önce eşine güven. Eşin aldatacak bir adamsa zaten onun dışında seni defalarca aldatmış olabilir. Ne yaparsan yap aldatacaksa yapar. Ona baskı kurarak durmadan o kadından bahsederek. Aklında olmayan bir durumu aklıma sokmuş oluyorsun.
Sen bir eş olarak eşini eve geldiğinde güler yüzlü karşıla. Sevgini göster o da sana göstersin. Dır dır yapma erkeklerin en nefret ettiği durum. Biraz onu öv.Telefonunda aşk mesajları yakalarsan evet sen beni aldatıyorsun diyebilirsin

Fikirlerinize saygı duyuyorum. Ben de bayılmam ön koltukta gideyim ama diğer türlüsünü yakışıksız buluyorum. Benim eşimin arabasına bir hanım arkadaşı bindiğinde arka koltukta görsem acaba eşimden rahatsız mı oldu diye düşünürüm. Bana göre bu yanındaki kişiyi potansiyel cinsel tehdit olarak görmesini işaret eder.Ön koltukta herkes bireysel oturuyor sanki birbirimizin kucağındaymışız gibi algılanmasından rahatsızım. Ve evet ben de mecbur kalmadıkça kimsenin arabasına binmem ama sosyal hayatın içindeyiz, gereklilikler oluyor, başkaları da benim arabama binebiliyor ben de onların arabasına binebiliyorum. Araba sahibi eğer buyrun diyerek arka koltuğu işaret ederse memnuniyetle geçer arkaya otururum, ama diğer türlü doğrudan ön koltuk benim için mantıklı olan.

Hayır şüphe duymanız normal değil.

Boşanmış olduğu için mi bu kadar rahatsız oluyorsunuz?

3 gün sonra eşiniz sizi gerçekten aldatmış olsa ve ayrılsanız çalıştığınız yerde böyle düşünseler sizin için hoşunuza gider mi?

Ben size hak verdim. Gösterişli çakmak almak nedir ya bana hiç iyi niyetli gelmedi. Herkes boşanmış olmasına itmiş konuyu ama mesele boşanmış olması değil hal ve hareketiyle güven vermemesi. Kişi bakışlarıyla kendini ele veriyor konu sahibi de hissetmis bunu demekki. Ben olsam guvenmezdim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…