• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şüphelenmem normal mi?

Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim :KK43:
Bazı insanlar var patron sevsin işten çıkarmasın diye şen şakrak olur ve girişken ve cana yakın olurlar ekstra acaba bunu eşinize asılmakla karıştırıyor olabilirmisiniz.

Eşinize güvenmediğiniz çok malum orası ayrı ama siz kadını göze almişsınız. Hani olmaz değil ama siz kocanıza bakın bence eğer içinde varsa değil çalışanıyla müşterisiyle bile yapar .

Boşanmış kadınlara yollu muamelesi yapacagınıza kocanıza bakın bir zahmet . Ne ön koltukmuş koltuk sevdası bitmedi bu Ülkede 😏 eşimde bırakıyor yol üstündeki arkadaşlarını kadın da var içinde .

Konudan bağımsız olarak soruyorum; ön koltuğa oturmak garip bir durum mu? Hiç samimiyetimin olmadığı bir iş arkadaşımın dahi arabasına binmem gerektiğinde eğer araba boşsa ön koltuğa otururum ben. Yanlış mı yapıyorum? Ön boşken arkaya oturmak ‘ senden korkuyorum, sen beni rahatsız ediyorsun yanına oturmak istemiyorum’ mesajı vermez mi?
Bem hep böyle düşünürüm ama tam tersiyse makam şöförü gibi adamlar kullansın arabayı ben arkaya geçeyim 🙄

Kadın boşanmış ve artık özgür istediği ile istediği gibi gezer tozar istedigi yere biner burada kadın hakkında kötü kötü yazmak yerine eşiniz hakkında yazın. Eğer aralarında ilişki varsa bile buradaki tek suçlu eşiniz. Demekki sadık bir adam değil ve eğer öyle bir şey varsa bence ispat edip boşan o hediyeleri kıvırmasının altında mutlaka bir şey var ama o kadın mı başkası mı bilemem.

Arabana kimse oturamaz vs mevzularına katılmıyorum. Böyle kısıtlamaları hatalı buluyorum ama eşinize güvenmiyorsanız boşanın. Anladığım kadarıyla eşiniz her ne sebepse yalana başvuruyor.

Meraba arkadaşlar,
10 yıllık evliyim. Eşimle iyi kötü hatta bazen zor günlerimiz geçti. 2 evladımız var. Eşim kendi işini yapıyor. Ben de memurum. İş yerlerimiz uzak benim tayin çıkmıyor şu an. O yüzden benim iş yerine yakın oturuyoruz. Ailemde rahatça çocuklara bakıyor. Eşim mesafeden dolayı 1 gün iş yerinde 1 gün burda kalıyor. ama nedense hep bi kafamda şüphe. yanlarında çalışan bi kadın var eşinden ayrılmış. Eşimin dükkanda çalıştı bir müddet sonra ayrıldı. başka yere taşındı kadın. Geçenlerde tekrar başladı işe. Eşim diyor ki ben almadım diğer ortak aldı. neyse kadının yılışık hareketlerini hiç sevmiyorum. Sürekli abi abi diyor eşime ve ortaklarına ama niye bilmiyorum bana bakışı ters ve kıskanç gibi geliyor. Geçen tesadüf ortağının arabasının ön koltuğundan inerken gördüm bi sipariş götürmüşler. Dedim eşime karısının haberi var mı bilmiyorum dedi güldü. Bizim arabaya oturamaz dedim yoksa oturdu mu. Oturmuş olabilir hatırlamıyorum dedi. Ben kızdım çünkü daha öncesinde sürekli tembihliyordum eşimi kimse yanına oturamaz diye. O da işte onun kimsesi yok bizi abisi olarak görüyor sürekli aynı ortamdayız falan filan. kız sigara içtiği için tahminim eşime gösterişli bir çakmak hediye etmiş nerden çıktı dedim kem küm etti yan esnaf dedi ama sonra kayboldu. Bi erkek parfüm gördüm ofisinde nerden aldın bunu dedim market dedi önce dedim bu orda satılmayan kaliteli bir parfüm. Üstüne gidince yeğeni getirdiğini söyledi. O da öğrenci hiç inanmadım. Küçük bebeğim var oraya gittiğimizde o kadın bende sevmiyor ama eşim kucağına alınca hemen o da seviyor kendi kucağına almaya çalışıyor bu normal mi sizce bana mı ters geliyor. Kısacası kızlar bu şüpheden nasıl kurtulabilirim. Bu kadın patrona yalakalık için herşeyi yapıyor gibi geliyor. Bunlar bazı örnekler. Burada tabi eşime de sonsuz güvenemiyorum. Ama delil de çok yok tabi. napıcam bilemedim :KK43:
Eşiniz size yalan söylemiş. Burası bariz bence.

Ayrıca eşiniz pasif bir karakter mi ben bu kadını iş yerimde istemiyorum diyemeyecek kadar.

Dipnot: boşanmış kadın sıfatını almaya çok yakınsınız dikkat edin derim.

Arabana kimse oturamaz vs mevzularına katılmıyorum. Böyle kısıtlamaları hatalı buluyorum ama eşinize güvenmiyorsanız boşanın. Anladığım kadarıyla eşiniz her ne sebepse yalana başvuruyor.
Eşim iş yerine arkadaşları ile gidiyordu. Öne de hep bir kız oturuyordu. Arkada 2 adamla otursun demek hiç aklıma gelmemişti. 😆😆Ben hayata çok mu saf bakıyorum diyorum bazen ki kendimi kıskanc olarak nitelerim.

Eşim iş yerine arkadaşları ile gidiyordu. Öne de hep bir kız oturuyordu. Arkada 2 adamla otursun demek hiç aklıma gelmemişti. 😆😆Ben hayata çok mu saf bakıyorum diyorum bazen ki kendimi kıskanc olarak nitelerim.
bence de normal. Bu kk'dan sonra ben de bozulmaya başladım, değişik şeyler düşünüyorum :KK70:

Konudan bağımsız olarak soruyorum; ön koltuğa oturmak garip bir durum mu? Hiç samimiyetimin olmadığı bir iş arkadaşımın dahi arabasına binmem gerektiğinde eğer araba boşsa ön koltuğa otururum ben. Yanlış mı yapıyorum? Ön boşken arkaya oturmak ‘ senden korkuyorum, sen beni rahatsız ediyorsun yanına oturmak istemiyorum’ mesajı vermez mi?
Bem hep böyle düşünürüm ama tam tersiyse makam şöförü gibi adamlar kullansın arabayı ben arkaya geçeyim 🙄
evet doğru, görgü kurallarına göre ön boş ise öne oturmak lazım, arkaya oturunca kişiyi şoför yerine koymuş oluyorsunuz.

Bir kadının aldatması için evli olması yada boşanmış olması bir önem arz etmiyor sevgili konu sahibi, kadın evli olsaydı da aynı oranda aldatma ihtimali olacaktı. Ama ben konunuzu kendimi yerinize koyarak düşündüğümde benim eşim pahalı bir çakmak almaz kendine mesela, pahalı parfümde almaz benden habersiz, alacaksa ben bilirim fikrimi sorar şunu mu bunu mu alayım diye. O yüzden bu iki durum bende de şüphe uyandırırdı açıkçası. Kimin aldığını çaktırmadan öğrenmeye çalışırdım. Umarım altından başka bir şey çıkmaz, ben işyerindeki kadınla yada başka bir kadınla alakalıdır diyemem ama sadece biraz temkinli olmanızı öneririm. Eşinizin bir gün evde bir gün işte kalması da sıkıntılı bir durum. Siz asıl bu soruna odaklanıp bunu çözmeye çalışın. Sevgiler

Ön koltukta oturunca ne oluyor? Ayrıca araçta sadece şoför varsa tabi ki ikinci oturacak kişi ön koltuğa oturacak, makam şoförü değil ya bu adam.

Ben arka koltuğa oturmaya alışmışım, çünkü kadınların çoğunluğunun bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorum. Benim açımdan sıkıntı olmasa bile karşı tarafın eşi, sevgilisi rahatsız olur yada biri arabada görür yanlış anlar düşüncesiyle hep arkaya otururum. Çok çok mecbur kalmadıysam tek başına bir erkek arkadaşımın arabasına binmeyi de tercih etmem, insanlar malum dedikoduya yer arıyorlar malesef. O yüzden araba konusunda ben dikkatli davranıyorum

Ya canınıza yazık değil mi biraz sakin olun. Bişey varsa da dünyanın sonuna kadar saklayamaz , bir şekilde düşer önünüze. En emin oldukları anda dökülüveriyor ortaya marifetleri. Böyle kendinizi yiyip bitirecek kadar mı sevmiyorsunuz canınızı sakin olun.
Bir şeyi ne kadar çok düşünürse, takarsa insan başına gelirmiş ya, öyle olacak. Ama o kadınla değil başka kadınla yakalayacak.

Ben arka koltuğa oturmaya alışmışım, çünkü kadınların çoğunluğunun bu durumdan rahatsız olduğunu biliyorum. Benim açımdan sıkıntı olmasa bile karşı tarafın eşi, sevgilisi rahatsız olur yada biri arabada görür yanlış anlar düşüncesiyle hep arkaya otururum. Çok çok mecbur kalmadıysam tek başına bir erkek arkadaşımın arabasına binmeyi de tercih etmem, insanlar malum dedikoduya yer arıyorlar malesef. O yüzden araba konusunda ben dikkatli davranıyorum
İnsanlar herşeye dedikodu yapabilir, bu şekilde cekingen davranirsak onlara çanak tutmuş oluruz.zira etrafta psikopat kadın çok . Arkadaşımın yanında oturdum diye karısı okay cikaracaksa kendisi bilir, benim sorunum degil

Ben ön koltuğa oturduğumda kendimi kötü hissediyorum. Başka bir erkeğin arabasına bindiğimde arkaya oturuyorum genelde.
Yani bu sizin rahatsız olmanızla ilgili ancak genel nezaket kurallarına pek uygun değil.
Rahatsız olma sebebiniz de muhtemelen konu sahibi gibi ön koltuğu ikili ilişki turnusolu olarak kullananlardır. Yoksa zarar göreceğinizi düşündüğünüz, güvenmediğiniz birinin arabasına zaten binmezsiniz tahminimce.

İnsanlar herşeye dedikodu yapabilir, bu şekilde cekingen davranirsak onlara çanak tutmuş oluruz.zira etrafta psikopat kadın çok . Arkadaşımın yanında oturdum diye karısı okay cikaracaksa kendisi bilir, benim sorunum degil
İşte ben o kavganın konusu olmak istemiyorum, böyle bir kavga çıkacaksa kadın psikopatsa bile sebebi ben olmak istemem. Başka şeyden tartışsınlar benimle alakalı bir sebepten değil. Mecbur kalmadıysam işle ilgili değilse ben bir erkek arkadaşımı evindeyken aramam, mesaj atmam, saate dikkat ederim, toplu bir şekilde bir yere gidildiyse katılabilirim ama baş başa bir erkek arkadaşımla biryerde oturup kahve içmem vs. Bunlar benim hassasiyet gösterdiğim konular, hem karşı tarafı düşündüğüm için, hem kendimi korumak adına. Tabiki herkes benim gibi olacak diye bir şey yok. Aksi davrananlara da herhangi bir önyargım eleştirim yok. Herkesin fikrine saygım sonsuz. Herhangi biri eşimin arabasında ön koltuğa otursa ben sorun çıkarmam mesela, gibi gibi

İşte ben o kavganın konusu olmak istemiyorum, böyle bir kavga çıkacaksa kadın psikopatsa bile sebebi ben olmak istemem. Başka şeyden tartışsınlar benimle alakalı bir sebepten değil. Mecbur kalmadıysam işle ilgili değilse ben bir erkek arkadaşımı evindeyken aramam, mesaj atmam, saate dikkat ederim, toplu bir şekilde bir yere gidildiyse katılabilirim ama baş başa bir erkek arkadaşımla biryerde oturup kahve içmem vs. Bunlar benim hassasiyet gösterdiğim konular, hem karşı tarafı düşündüğüm için, hem kendimi korumak adına
Kesinlikle anlıyorum sizi. Bende zamanla bu kadar hassas olmamam gerektiğini anladım. Huzursuzluk çıkaracak olan çıkarıyor zaten. Yaşımdan kaynaklı mi bilmiyorum ama artık zerre umrumda değil. Kocası kıymetli olan alsın evinde beslesin. Yanına da otururum, yemeğe de çıkarım, organizasyonlara da katılırım. Ben kendimi bildikten sonra kimsenin karısınin ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor.

Back