Eşimden şüpheleniyorum..

aynen kelin ilacı olsa kendı basına sürermiş ben o bilgisayarı yedirmekle kalmayıp hadım ederdim heralde içime şeytan kaçtı bak yine adamım gelecek birazdan bu yazdklarımı okusa arkasına bakmadan kaçardı

Son düzenleme:
vay anasını sayın seyirciler :):)

telini saklayaman yeni hat alır hattını saklar güzelim:))hiç istemem kimse bunları yaşasın ama atgözlüğü takmayın.... sanki dünyada başka telefon hattı yok,sanki başka facebook hesapları açılamıyor? ben de sen gibi düşünürdüm güzelim 6 yıllık eşimden bunu yaşayınca o artistlik tavırlarımla yapmaz etmez dediğim adamın neler yapacağını anlayınca anladım dünyanın kaç b ucak olduğunu

fenasın aynı ben benım burada boyle konustuguma bakmayın hiç de anlayıslı değilim aslında . sinirliyimdir yolarım bende ama tabı basa gelmeden bılınmez

Valla kendi bilir şekerim.

Olacaklardan haberi olduğu için cesaret edeemz.

AMA O TARAKLARDA BEZİ YOK BENİMKİNİN.
inşALLAH

bende ruyamda gordugum zaman uyansamda gıcık olurum , bir sürü laf sayarım bana direk sen salakmısın der yoo derim ruyamdaki sana kızıyorum aşkım benım ya tüm huysuzluklarıma ragmen benı sevıyor bende onu aklıma geldıde dengesız bir kızın tekı mahalleden kocama msj atmıstı kıyafetlerım gelıcem benı al dıye zindan ettım o günü eşime , oda kızı aradı agzına gelenı saydı ben tabi sakın olurmuyum kızın yerıne kocamı yoldum garıbım sucsuz yere çok cadıyım ya

yaa kızlar valla çok alemsiniz yaaa
saçımı yıkayıp çıkacaktım vaktim kalmadı sizin yüzünüzden buraya girdiğimden beri hiçbi işimi yetiştiremiyorum :)))

yaa kızlar valla çok alemsiniz yaaa
saçımı yıkayıp çıkacaktım vaktim kalmadı sizin yüzünüzden buraya girdiğimden beri hiçbi işimi yetiştiremiyorum :)))

mavi yaka çalışanların dünyasını hiç bilmiyorum
dallas gibi mi onların hayatları?

Kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da kaçınızın eşi internette,facebookta falan hiç bir kadınla yazışmıyor sizce?? farklı profil,farklı tel hattı neler neler...

benim eşim yazışmıyor....
facebook adreside yok...

benımkı oyle bırsey oldugunda neler olcagını az cok kestırır tabı bende kestırırım bir kere şakacıkdan merak etmıstım ne yapar diye telefonumu vermek ıstemedım numara yaptım telefonumu almakla kalmayıp bileğimi kırcakdı çok canım yanmıstı sonra sakn bir daha boyle bırsey yapma dedi ben o gunden sonra tepkısını olcmek gıbı bırsey asla denemedım

erkekleri dinlesek neler anlatırlar kim bilir bizi bile haksız cıkarabılırler yanı kafaları farklı calısıyo onların

ben hep caktirmadan kontrel edrim pc le mi ugrasiyor giderim yanina opmerken caktirmadan bakarim telinide kurcalarim ayipsa ayip napim

Bilgisayarı kırdıysa kesin kesin kesin bir şey saklıyordu.Madem bir şey yoktu siz baktıktan sonra gördün mü bak bir şey yok deyip sizden özür beklerdi....

her erkek aldatır mantalitesini bu kadar şiyar edersenir kendinize vay halimize
erkeklerin önünü bu düşünceyle başdan açıyorsunuz zaten.
bu kadar kompleksli olmayalım arkadaşım.

benım kı ruyasında görmüş aldatıyormusum sabah ugurladım ıse soguk duruyodu heralde uykusunu alamadı dedım aksam geldı 5 karıs surat kım o adam dedı hangı adam dedım oturup yemek yedıgınız cok samımı görunuyodunz dedı ya ne sacmalıyosun sen dedım kaç gundur evdeyım dışarımı cıkıyorum hem sen benı madem gördun sen napıyodun orda dedım sonra durdu durdu rüyamda gördüm dedi anca rüyanda görürsün böyle birşeyi

gercekte mümkün değil görmen canım bosuna kafanı bulandırma dedım

Son düzenleme:
kızlar sizin yüzünüzden işlerimn hiç birini yapamadım sorumlusu sizlersiniz eşim şimdi gorse bu kadar uzun durdugumu parmaklarımı çıt çıt kırar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…