yaw benimki balık tutmaya çok gider,tutmuşluğuda çok yoktur..
tekne olayına girdi mi bilmem
yaw ne güldüm he :) helal olsun valla
çok haklısın , baskasına akıl verebılıyorum cok sakın bır sekıldede fakat kendı basıma gelse kıyamet kopar o bılgısayarı yedırırım herhaldebenım kocam bu yazdıklarımı gorse sen ne kadar anlayıslıymıssın sakinmıssın der görsede inanmaz zaten
vay anasını sayın seyirciler :):)
fenasın aynı benbenım burada boyle konustuguma bakmayın hiç de anlayıslı değilim aslında . sinirliyimdir yolarım bende ama tabı basa gelmeden bılınmez
Geçen gece eşimin rüyamda bana beni aldattığını söylediğini gördüm.
Rüyamda öyle sinirleniyorum ki adamı koyuyorum kapının önüne.
Uyandım.
Baktım yanımda yatıyor.
O sinirle bir indirdim yumruğu neresine gelirse.
Ayakla, elle bayağı vurdum rüyadaymış gibi.
Adam yüzüme felan vuruyo uyan diye.
Hemen uyandım tabi.
Ne oluyor yaa dedi gece gece.
Sinan beni aldatıyor musun doğru söyle dedim.
Ondan mı vurdun o kadar dedi.
Aaaaa vurdum mu?İyi yapmışım dedim..
Senin sandıın kadar masum bir dünya da hiç yok!siz de büyük bir fabrikada çalışıyor musunuz o ortamları biliyor musunuz çok değerli yorumunu yapabilmek için aynı ortamda yaşaman gerekiyor?öyle mi?????
Kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da kaçınızın eşi internette,facebookta falan hiç bir kadınla yazışmıyor sizce?? farklı profil,farklı tel hattı neler neler...
aynen kelin ilacı olsa kendı basına sürermiş ben o bilgisayarı yedirmekle kalmayıp hadım ederdim heralde içime şeytan kaçtı bak yine adamım gelecek birazdan bu yazdklarımı okusa arkasına bakmadan kaçardı
mavi yaka çalışanların dünyasını hiç bilmiyorum
dallas gibi mi onların hayatları?
benımkı oyle bırsey oldugunda neler olcagını az cok kestırırtabı bende kestırırım bir kere şakacıkdan merak etmıstım ne yapar diye telefonumu vermek ıstemedım numara yaptım telefonumu almakla kalmayıp bileğimi kırcakdı çok canım yanmıstı sonra sakn bir daha boyle bırsey yapma dedi ben o gunden sonra tepkısını olcmek gıbı bırsey asla denemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?