Eşimden şüpheleniyorum..

Kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da kaçınızın eşi internette,facebookta falan hiç bir kadınla yazışmıyor sizce?? farklı profil,farklı tel hattı neler neler...

canım moralini bozmak gibi olmasın da normal kocalar yazışmaz orda burda kadınlarla
sen de aldatılıyosun galiba??

Kızlar konu sahıbı ogrensede bir sey yapamayanlardan olacak , bizim anlayamayaagımız belkı burada soyleyemedıgı seylerde var olabılır o yuzden yargılamamıza gerek yok. sadece düşüncelerimizi yazıyorz ki zaten bu yazısmaları okudugunda kafasının bır o kadar daha karısacagından eminim içinde ne gelıyorsa onu yapsın bence kendı kendıne düşünsün.

kendi kendine yetemediğini düşünmüş olacak ki cogunluktan fikir almak istemiş herkes kendince dogru olanları yazdı artık konu sahibi aralarından begendıklerını secer alır kendınce dogru bir kararı verır dıye dusunuyorum

tel.ini de saklayamaz kimse benden
ne mahremi ya öyle şey mi olur
ben isteyeceğim adam telini vermeyecek ben de ona "kocam" diyeceğim
ben bakarım bakmam onu benim keyfim bilir
ama istiyorsam verilecek

Geçenlerde eşim telefonumu aldı, internete girmek için. Maillerim acık kalmıştı, kapatayım dedim. Gizlimiz saklımız mı varr dedi, oradaki konuşmalar benim için özel ama diğerlerine bakabilirsin dedim.

Keza ben istediğimde de o bana telefonunu vermek zorunda. Karı koca arasında mahrem diye birşey söz konusu olamaz. Arkadaşımla özel bir konuşma yaparım, okumaması konusunda da uyarırım, o başka.

niye sordum soruyu?çünkü acıdır ki yapmayan erkeği bulmak çok zor.. teli yanındaysa,bilgisayar şifresini biliyorsan adamları işyerinde başka teli başka hattı var,fake profillerle arkadaşlık sitelerinde cirit atıyorlar çoğu. ben makina mühendisiyim bir fabrikada ve yüzde doksan erkek arkadaşlar iş arkadaşlarım.. inanılmaz gördüklerim.. başka hatlar,fake hesaplar,ava gidiyorum diye onbeş günde bir gün kaçamaklar,balık tutmaya gidiyoruz diye tekne kiralayıp ve tekne parasını ödeyipte yapılan kaçamaklar vs vs vs... yani arkadaşın iki de çocuğu var ve üstün stratejilerden uzakmış eşi daha aldatmaların başında gibi:)kendisi de pek ayrılacak gibi de değil daha beterleri de varrr anlamında yazdım bunları.... hem konudan uzaklaştığım yok bilhassa konunun içindeyim sayın soran arkadaşım... gidip devlet meselelerini sormadım bu konuda kimse emin olamaz demek istedim... tabi millet empati yapınca düşünmek bile rahatsız ediyor arkadaşları........ var kızlar bunlar çok var.... kendimizi kandırmayalım.. teli yanınızda açık diye ve şifreyi biliyorum diye aman beni aldatmıyor diye kandırmayın kendinizi...

Valla benimki de saklayamaz öyle tel, pc.
Cıngar çıkarırım.
Ne demek telini gösyermemek.

Arada kontrol de ederim kimlerle konuşmuş, ne kadar konuşmuş.
Tabi çaktırmadan.

Allah başıma vermesin.
Yakalarsam yolarım şeyini...

Ben eşimi tanıdıgım kadarıyla asla yapmaz , bende asla ıhanet etmem ona karsı . Ben eminim kocamdan . Gün olur yaparsada kotu bır yolda olursada kendi bilir kaybetmeyı goze alacak bırıyle zaten benım işim olmaz. onunda o saatten sonra benımle işi olmaz. kımseyı bu duruma dusurmesın allah. Ben sıze sunu soyleyeyım yakınlarımdan bırını bu sekılde nette konusurken gordum yazıstıklarını ama söyleyememıstım karısına ama iyiki soylememısım pişman degılım. butun hayat ıkısıne de zehır olurdu hata yapmıs malesef soylemedım soylemedıgıme asla pişman değilim.şimdi cok mutlular

valla öyle birşey yaparsa kendi şerefliliğini gösterir allahım eline ayagına dolaştırsın inşallahta belli etsin bir şekilde

fenasın aynı ben benım burada boyle konustuguma bakmayın hiç de anlayıslı değilim aslında . sinirliyimdir yolarım bende ama tabı basa gelmeden bılınmez

:))) yol kız valla helal olsun böyle eli maşalı hatunlara

fabrika değil dallasmış orası

öyle bi dünya yok
vicdanlı ve ahlaklı bir erkek yapmaz öyle bir şey
ki allaha şükür bu erkeklerden de çok var

Geçen gece eşimin rüyamda bana beni aldattığını söylediğini gördüm.
Rüyamda öyle sinirleniyorum ki adamı koyuyorum kapının önüne.

Uyandım.
Baktım yanımda yatıyor.
O sinirle bir indirdim yumruğu neresine gelirse.
Ayakla, elle bayağı vurdum rüyadaymış gibi.
Adam yüzüme felan vuruyo uyan diye.
Hemen uyandım tabi.
Ne oluyor yaa dedi gece gece.
Sinan beni aldatıyor musun doğru söyle dedim.

Ondan mı vurdun o kadar dedi.
Aaaaa vurdum mu?İyi yapmışım dedim..

yaw benimki balık tutmaya çok gider,tutmuşluğuda çok yoktur..
tekne olayına girdi mi bilmem

yaw ne güldüm he :) helal olsun valla

çok haklısın , baskasına akıl verebılıyorum cok sakın bır sekıldede fakat kendı basıma gelse kıyamet kopar o bılgısayarı yedırırım herhalde benım kocam bu yazdıklarımı gorse sen ne kadar anlayıslıymıssın sakinmıssın der görsede inanmaz zaten

fabrika değil dallasmış orası

öyle bi dünya yok
vicdanlı ve ahlaklı bir erkek yapmaz öyle bir şey
ki allaha şükür bu erkeklerden de çok var

Senin sandıın kadar masum bir dünya da hiç yok!siz de büyük bir fabrikada çalışıyor musunuz o ortamları biliyor musunuz çok değerli yorumunu yapabilmek için aynı ortamda yaşaman gerekiyor?öyle mi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…