evli değilim ama karı koca arasında mahremiyet olmaması gerekmez mi?
Merhaba, benim de yardıma ihtiyacım var, ne olur cevap yazın.. 7.5 ay önce ikinci bebeğimi dünyaya getirdim..bir de 5 yaşında kızım var..Eşim ikinci çocuğa çok sıcak bakmadığı halde benim isteğimle oldu..Zor bir hamilelik süreci geçirdiğim için hamilelikle birlikte eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık.. Hamileyken bir gün eşimin telefonuna bakmak istediğimde şifre koyduğunu gördüm, eskiden telefonu eve geldiğinde masanın üzerine veya başka herhangi biyere koyar, umursamazdı ve ben de arada bir bakardım o uyurken falan (belki yanlış bişey ama yapıyordum), hiç bişey bulmazdım tabii.. Bu yüzden telefonuna şifre koymasına bir anlam veremedim ve sorduğumda işyerinde masasının üzerine bırakıp fabrika içine girdiğini ve bu yüzden şifre koyduğunu söyledi... Bu olay böyle kapandı ama bu arada eve geldiğinde telefon hep sessizde oluyor ve cebinden çıkarıp hiç ortalık biyere koymuyor telefonu..
Bebeğim doğduğundan beri de yine cinsel hayatımız pek normale dönmüş değil.. çok yaramaz ve uykusuz bibebek olduğundan beni çok yoruyor ve eşim de bu nedenle zaten çok yorgun lduğum için bana pek yaklaşmıyor..
Geçenlerde eşimin face de bir kadınla ilgili bi video izlediğini grdüm ve çok sinirlendim..bana yaklaşmadığını, internette bu tür şeylere baktığını, çok üzüldüğümü söyledim..O da merak edp açmaya çalıştığını ve açamadığını söyleyerek kendni savumaya çalıştı..kendi face şifresiyle girerek nasıl videoyu açmaya çalışıp açamadığını göstermek istedi.. o arada bilgisayarı benim yanımda bırakıp ayrıldı odadan..O arada benim kafama dank etti, çünkü face şifresni bilmiyorum normalde, hazır onun sayfasındayken mesajlarına falan bakayım dedim..Bakamadan gelip bilgisayarı almak istedi, onun da kafasına dank etti tabi..Ben de vermek istemedim ve bakıcam mesajlarına diye ısrar ettim. vermezsem bilgisyarı kıracağını söyledi ve kırdı...evet gerçekten kırdı yanlış okumadınız...
Bu kadar şüpheci olduğum ve sürekli kurcaladığım için çok sinirlendiğini ve bu yüzden kırdığını söyledi ama ben kesin bişeyler sakladığını düşünüyorum..Bu arada bunlar dışında herhang bir şüphe duyabileceim bi olay yaşamadım, yani eşim genelde işi dışında evde olan ve sürekli bizimle vakit geçiren biri..
Sizce gerçekten bişeyler saklıyor mudur, fikirlerinize ihtiyacım var..
saklayacak bişeyi olmayan adam o mesajları açardı okuturdu önce
ondan sonra tribini yapardı
bu kadar basit..
kendini kandırmanın bi anlamı yok..
konu sahibi yakalarsam o zaman icabına bakacam diyor
e adamın telinde kod var
pc kırıyor
nasıl yakalacaksın
flörtünü elinden tutup eve getirmez, o kadar da değil
burda kendi aramzda ufak bi anlaşmazlık oldu ben konuya istinaden küçük bişey söylemek isityorum. hiç bir kadın aldatılmayı kabul etmez. ama hayat bazen öyle acımsız zamnda vururki gitmekmi daha zor kalmakmı bilemzsin. aldatamyıda geçin hercefayı çeken kadın sineye çekmiş gibi görünür ama o tek bişeyi bekler. doğru zamanı !! ve o doğru zmanda mutlaka gelir buna emin olun. ,işte o kadını ozman önüne altın tepsiyle dünyayıda sunsalar elinde tutamazlar.
yatak odası mevzunu düşündüğümüzde olması garipmiş gibi geliyo ama erkekler tuhaf yaratılkarl. hem benden çekinme soyun derler hemde benim özelim derler. ben de onun özeline saygı duyuyorum sadee ki oda bana müdahale etmek istedğinde anısını yapabileyim.
icabına bakmayacak 2 cocukla bir yere gidemem diyordu öğrense bile sineye çekecek anlayacagın
çıksın gerçeklere ortaya ama velveleye vermeden çıksın. dedimya benim eşimde göstermedi mesajlarını mahremiyetim dedi. saygı duydum. ne yapayım şimdi hafiye gibi herfini mesajlarınımı takip ediyim. onun iki kıytırık mesajı için hayatı kendime zehirmi ediyim.
sonuçta 2 çocukla hiçbirşey yapamam diyorsan hiç araştırma daha çok yüzgöz olursunuz... olacaklara katlanır gereğini yaparım diyorsan araştır canım
Kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da kaçınızın eşi internette,facebookta falan hiç bir kadınla yazışmıyor sizce?? farklı profil,farklı tel hattı neler neler...
aslında sorulabilecek bir soru ancak konu sahibnin konusunda uzaklasırız ve zaten bu ara cok uyarı aldım diyerekten özetlegeceyim,Kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da kaçınızın eşi internette,facebookta falan hiç bir kadınla yazışmıyor sizce?? farklı profil,farklı tel hattı neler neler...
Kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın da kaçınızın eşi internette,facebookta falan hiç bir kadınla yazışmıyor sizce?? farklı profil,farklı tel hattı neler neler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?