Merhaba, benim de yardıma ihtiyacım var, ne olur cevap yazın.. 7.5 ay önce ikinci bebeğimi dünyaya getirdim..bir de 5 yaşında kızım var..Eşim ikinci çocuğa çok sıcak bakmadığı halde benim isteğimle oldu..Zor bir hamilelik süreci geçirdiğim için hamilelikle birlikte eşimle cinsel anlamda çok uzaklaştık.. Hamileyken bir gün eşimin telefonuna bakmak istediğimde şifre koyduğunu gördüm, eskiden telefonu eve geldiğinde masanın üzerine veya başka herhangi biyere koyar, umursamazdı ve ben de arada bir bakardım o uyurken falan (belki yanlış bişey ama yapıyordum), hiç bişey bulmazdım tabii.. Bu yüzden telefonuna şifre koymasına bir anlam veremedim ve sorduğumda işyerinde masasının üzerine bırakıp fabrika içine girdiğini ve bu yüzden şifre koyduğunu söyledi... Bu olay böyle kapandı ama bu arada eve geldiğinde telefon hep sessizde oluyor ve cebinden çıkarıp hiç ortalık biyere koymuyor telefonu..
Bebeğim doğduğundan beri de yine cinsel hayatımız pek normale dönmüş değil.. çok yaramaz ve uykusuz bibebek olduğundan beni çok yoruyor ve eşim de bu nedenle zaten çok yorgun lduğum için bana pek yaklaşmıyor..
Geçenlerde eşimin face de bir kadınla ilgili bi video izlediğini grdüm ve çok sinirlendim..bana yaklaşmadığını, internette bu tür şeylere baktığını, çok üzüldüğümü söyledim..O da merak edp açmaya çalıştığını ve açamadığını söyleyerek kendni savumaya çalıştı..kendi face şifresiyle girerek nasıl videoyu açmaya çalışıp açamadığını göstermek istedi.. o arada bilgisayarı benim yanımda bırakıp ayrıldı odadan..O arada benim kafama dank etti, çünkü face şifresni bilmiyorum normalde, hazır onun sayfasındayken mesajlarına falan bakayım dedim..Bakamadan gelip bilgisayarı almak istedi, onun da kafasına dank etti tabi..Ben de vermek istemedim ve bakıcam mesajlarına diye ısrar ettim. vermezsem bilgisyarı kıracağını söyledi ve kırdı...evet gerçekten kırdı yanlış okumadınız...
Bu kadar şüpheci olduğum ve sürekli kurcaladığım için çok sinirlendiğini ve bu yüzden kırdığını söyledi ama ben kesin bişeyler sakladığını düşünüyorum..Bu arada bunlar dışında herhang bir şüphe duyabileceim bi olay yaşamadım, yani eşim genelde işi dışında evde olan ve sürekli bizimle vakit geçiren biri..
Sizce gerçekten bişeyler saklıyor mudur, fikirlerinize ihtiyacım var..
asla emin olamazsın biliyomusn ? asla..
ne aldattığından nede tam sadık olduğundan.. asla bilmeyceksin, yakalsan bile bilemyceksin. bebeğin çok küçük bu aşamada bence fazla kurcalama, istemem ama şayet bişey yakalrsan bu durmda terk etmen gerekicek ve sen iki çocukla ki üstelik birisdi çok küçücück zor durumda kalıcaksın, gitmesen gururdan eser kalmıycak.. ve sen kendinle bile çelişiceksin artık..
her ihtimale karşı bilki, eğer yapmışsa birkere yapan devamlı yapar. bunu untma. kadının iyisi eşi askerdeyken erkeğin iyiside karısı hamileyken belli olurmuş..yakınlaşamyı ilgiyi yalnzca cinsellik olarak isteyen bi adamla zaten zor be canım..