Eşimden şüpheleniyorum..

ülkem kadınlarını anlamıyorum. bir tarafta her türlü rezalete boyun eğip evini terkedemeyen kadınlar vardır. diğer tarafta pire içn yorgan yakan bayanalr. yok mu bunun ortası ????

Bana göre burada pirelik bir durum yok ki.Aslında her şey gayet açık ve net fakat delillendirilememiş.

2çocuğuyla kocasını aldatan bir kadın olsaydı bakalım bukadar modern bakış açısında olurmuydunuz?

adamın saklamaya çalıştığı 3.br kişi var belliki..hadi bilgisayarı geçtim..telefonlaşıyorlar..

bence gururu olan biri kadın olsun erkek olsun bunu kimsenin yanına bırakmaz..

böyle şeyin telefisi olurmu ya?isterse 10tane çocuk olsun...
o çocukar bilmeyecekmi babalarının annelerini aldattığını..
ve bunu görmezlikten geldi diyelim,ya daha sonrakileri?

Şu cümleyi duyacağımı tahmin ediyordum?

Ben diyorum ki; psikolojisi bozuk bir anne sağlıklı bir çocuk yetiştiremez! 2+2=4

cevabını bildiğin sorulara takılma o zaman canım.
işte onun için onun psiklojisini düzeltmek zorundayız . sakinleştirmek zorundayız. çok yeni bir anne imiş. yazık değilmi ona

:)

ozgesalman; ben evini terketsin demiyorum yahu. Herşeyi tahmin edip elini kolunu bağlayıp oturmasın, adamın burnundan getirsin. Sağlıksız bir annenin yetiştireceği sağlıklı cocuklardan bahsedemeyiz değil mi?

Bu arada; kimin ne yaşadığını bilemezsiniz, her evde tencere kaynar ama et mi dert mi kimse bilmez. Bknz; kırmızı ile boyadığım cümle.

öğrendiğinde hiç bir şey yapmacaksan kır dizini otur arkadaşım ama eminim gözünle görsen bile cocuklardan sebep yine oturacaksın yerınde

evlenmeden önceki hayatlar cok cok farklı her kes ıstedıgı gıbı yasamıstır ama evlılık bambaska ....benım kocam dikkat cekıcı davranıslarda bulunuyorsa evlılık bılıncınde degılse evet ona hayatı cekılmez hale getırırım ki bu konuyu ele alırsak adam telefonunu göstermıyo pc kırıyo ve kadın sakin kalsın kurcalamasın öylemi ceksın sineye otursun ben öyle yapamam

neden bu kadar net ve sert bakıyorsunuz olaylara.. illaki vıcık vıcık sevgi gösterisi yapmasın ama bi kendinizi koyun yerlerine böyle bi psikoljiyle aynı evi paylaşmak aynı yatağı paylaşmak ne derece katlanır bi durummu? bi kere tavır koyarsa yataklar ayrılacak evde kadın erkek ilişkisi kalmıcak kadın yemek yapıp cocuk bakacak eş işe gidip gelip pc başına oturacak eee peki ne zmana kadar kadın elle tutulur bişi bulana kadar mı? hadi beni aldat dercesine evde bi huzursuzluk adam soınra evden uzaklaşacak ama malesef kadının öyle uzaklaşma lüksü yok.. Şuanda sadece bi şüphe aşamasında bi ilişkiden bahsedioruz. bu kadar katı karar vermek bana doğru gelmiyor bu benim şahsi fikrim.. sadece olacak olanlara karşı tedbir öneriorum.

Bana göre burada pirelik bir durum yok ki.Aslında her şey gayet açık ve net fakat delillendirilememiş.

ben burası için konuşmadım keza arkadaşımız boşanma arifesinde değil allah korusun. en ufak bir sebep yüzünden ayrılan bayanları kastettim.

işte onun için onun psiklojisini düzeltmek zorundayız . sakinleştirmek zorundayız. çok yeni bir anne imiş. yazık değilmi ona

Ben size soru sormadım CANIM.

Klasik KK anneleri, bekarlar anlamaz, cocugu olmayanlar anlamaz. Empati diye birşey var.

şu durumda fazla söze gerek yok hayat gzl arkadasım konu sahibi arkadas zaten ne yapmak istediğinden tam olarak emin değil muhtemelen cocukları ıcın görmezden gelecek bazı seylerı..o yüzden konusmanında gereği yok yorum için teşekkür ederim

casus yazılım ne oluyor yahu pes yani insan gibi oturup konuşmak varken olayı çirkefleştirmek olur bu sakın böyle birşey yapmayın sonra o ilişki daha da çıkmaza girer. eşinizde olsa onunda mahremiyeti var. ay casus yazılımmış tüylerim ürperdi ya.

ben seni anlamıyor değilim,, sana muhalefetde değilim.. ama bazen gerçekler öyle can yakrki bu durm için geçerlidir demiyorum ben.. ama o gerçek yerine bi yalana tutnursunz en azndan ayağa kalkana kadar.

Sizin aklınızdan boşanmanın b'si geçmiyor o nedenle fazla kurcalamayın hatta takipte de kalmayın psikolojiniz bozulmasın.

datlucadum benim cocuklarim var biliyorsun cocuklarima ragmen öyle bir olayla karsi karsiya gelsem mutlaka gercekleri ortaya cikarir gerekenide yapardim aldatilarak yasayamamki

konu sahibi ayrilmak istemiyormus madem öyle kurcalamicakda hicbirseyi üzüldüyle kalir

Ben size soru sormadım CANIM.

Klasik KK anneleri, bekarlar anlamaz, cocugu olmayanlar anlamaz. Empati diye birşey var.

ah be canım. kazın ayağı öyle değil işte . seni anlıyorum sen kadının ezilmesini istemiyorsun keşke ezilmese kadınlar ama hayat maalesef kadına ağır. her ne şekilde olursa olsun.
güçlü olacağız tabiki ama bunun için önce şartları olgunlaştırmalıyız

çocuklar için devam eden mutsuz evlilikler çocukların daha da psikolojisini bozmaktan öteye gitmiyor malesef. Bir kere aldatılmayı kabul eden kadınlar için ömür boyu devam ediyor aldatılmak. En azından ağır bir ders vermek gerekiyor ki erkeklerin tekrarlamasını engelleyelim. Her şeyi kabullenirsek hiçbir değerimiz olmaz adam da bu kadın nede olsa önemsemiyor ben keyfime bakayım diye düşünür aynı yoldan devam eder.

çıksın gerçeklere ortaya ama velveleye vermeden çıksın. dedimya benim eşimde göstermedi mesajlarını mahremiyetim dedi. saygı duydum. ne yapayım şimdi hafiye gibi herfini mesajlarınımı takip ediyim. onun iki kıytırık mesajı için hayatı kendime zehirmi ediyim.

saklayacak bişeyi olmayan adam o mesajları açardı okuturdu önce
ondan sonra tribini yapardı
bu kadar basit..
kendini kandırmanın bi anlamı yok..

konu sahibi yakalarsam o zaman icabına bakacam diyor
e adamın telinde kod var
pc kırıyor
nasıl yakalacaksın
flörtünü elinden tutup eve getirmez, o kadar da değil

Telefonuna şifre konması kendı kendıne bır sebep diyor arkadas bu adam salakmı ya telefonuna şifre koyana kadar 10 tl ye bıle telefon satılıyor hat alamıcak kadar salak olamaz sanırım . Bence arkadasımız cocuk yuzunden derin bir depresyona girmiş daha önce de tartısmalarınız olduysa kıskanclık anlamında adam bı anlık sinirle bilgisayarı kırmıs umursamasa yapmaz bazı ınsanlar yaptıkları hataları sınırle orterler . ona bakarsanız benım eşimde bılgısayarda fazla zaman gecırmemı ıstemıyor kı eskıden cok gecırırdım bırıyle konustugum ıcın mı hayır ama bılgısayarı kırma noktasına geldı ki ben asla bılgısayarı saklamadım kırmıs olsaydı bı anlık sınırle bılgısayar konusunun kapanması ıçin kırıcaktı bılgısyarı sıfrelerımı herseyımı bılır. Telefonlarımz kendı cebımız de bıle tus kılıtlerını acıp baskalarını arayabılıyor , ben sırf bu yuzden sıfre koydugumu bılıyorum ,eşimde eskı işyerınde telefonuna bakılmasın dıye sıfre koymustu ve sıfreyı bılıyordum . durumlar belkı farklı ben bılıyorum sen bılmıyorsun ama ilk yapıldıgı zaman ınsanlar sınırle hersey yapabılıyor ınan benım dayım o kadar sinirliki cocuguyla playstatıon oynarken yenıldı dıye 2 adet joystick kırdı neden bosbırsebepten ınsanların sinirlerine hakim olamadıkları zamanlar elbet oluyor. Kocanız sinirlerine hakim olamamış ve bir anda olan olmuş ,Allah aşkına hangi erkek ben video izlemedım dıyebılır ınternetten ? kadınlar bıle merak etmıyormu onune gelen vıdeoyu . nette kı kadınlarla bır tutuyorsanız kendınızı bırsey dıyemem fakat sız annesınız siz degerlısınız. kocanız umursuyor . kocanızı karsınıza alıp konusmakdan gecıyor butun problemlerın yok olması. O yüzden kendınıze zarar vermeyin . sizden daha degerlı bir şey yok siz cocuklarınıza faydalı olacaksınız.

burda kendi aramzda ufak bi anlaşmazlık oldu ben konuya istinaden küçük bişey söylemek isityorum. hiç bir kadın aldatılmayı kabul etmez. ama hayat bazen öyle acımsız zamnda vururki gitmekmi daha zor kalmakmı bilemzsin. aldatamyıda geçin hercefayı çeken kadın sineye çekmiş gibi görünür ama o tek bişeyi bekler. doğru zamanı !! ve o doğru zmanda mutlaka gelir buna emin olun. ,işte o kadını ozman önüne altın tepsiyle dünyayıda sunsalar elinde tutamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…