- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
ülkem kadınlarını anlamıyorum. bir tarafta her türlü rezalete boyun eğip evini terkedemeyen kadınlar vardır. diğer tarafta pire içn yorgan yakan bayanalr. yok mu bunun ortası ????
Şu cümleyi duyacağımı tahmin ediyordum?
Ben diyorum ki; psikolojisi bozuk bir anne sağlıklı bir çocuk yetiştiremez! 2+2=4
haytta bizden daha kıymetli bişey var oda evlatlarımz..kadınlık gururu git der ama annelik vasfı sabır et evladın için yüreğim der.. sen bu durmla karşı karşıya hiç kalmamışsın dilerim klamda zaten .ama bir gün olurda kalırsan beni hatırla
Evet arkadaşım çok çok haklısın..Eğer bişey yakalarsam zaten ne yapacağımı bilmiyorum..İki çocukla terkedip gidemem, kalırsam da gururum yerlerde dediğin gibi..Bu yüzden fazla kurcalamayı düşünmüyorum galiba..Gözümle görüp kulağımla duymadıkça güvenmeye çalışacağım..Ama cevaplarda gördüğüm kadarıyla genel kanaat kesin bişeyler sakladığı yönünde..Bazı akadaşların dediği gibi sessizce takipte kalmak en iyisi.. Tüm cevaplar için teşekkürler bu arada...
anne olduktan sonra anlarsın canım. şu anda benden daha önemli olan çocuklarımın psikolojisi.
benden önce onun ondan önce benim bir hayatımız vardı. ve arkadaşlarımız. ben onun hayatına o benim hayatıma dahil oldu ama ben benim o o. kendi hayatıyla o . kadnlar fiziksel şiddete maruz bırakılıyo neden . hayatlarına çok fazla müdahel edildiği için. namus adı altında onlara güvenilmediği için. her adımları takip edildiği için. biz bri erkeğe fiziksel şiddet uygulayamabiliirz ama onlara psikolojik şiddet uygulamaya hakkımız varmı.
adam zaten bütün şüpheleri üstüne çekmiş evet ortada kanıt yok ama durup dururken kırılan bilgisayarlar bence kanıt ne vardıda kırdı öyle değilmi?
''kendini salarsa kocasından ilgiyi keserse ve kesin bişeyler saklıosun sen tavrıyla bunaltırsa bence eğer böyle bi durum yoksa bile artık olacaktır''
demişsinizde adamın yapacagı varsa zaten yapar bebek gibi ilgilensende yine yapar yani kadınının ilgisiz olmasına gerek yok
Bana göre burada pirelik bir durum yok ki.Aslında her şey gayet açık ve net fakat delillendirilememiş.
cevabını bildiğin sorulara takılma o zaman canım.
işte onun için onun psiklojisini düzeltmek zorundayız . sakinleştirmek zorundayız. çok yeni bir anne imiş. yazık değilmi ona
neden bu kadar net ve sert bakıyorsunuz olaylara.. illaki vıcık vıcık sevgi gösterisi yapmasın ama bi kendinizi koyun yerlerine böyle bi psikoljiyle aynı evi paylaşmak aynı yatağı paylaşmak ne derece katlanır bi durummu? bi kere tavır koyarsa yataklar ayrılacak evde kadın erkek ilişkisi kalmıcak kadın yemek yapıp cocuk bakacak eş işe gidip gelip pc başına oturacak eee peki ne zmana kadar kadın elle tutulur bişi bulana kadar mı? hadi beni aldat dercesine evde bi huzursuzluk adam soınra evden uzaklaşacak ama malesef kadının öyle uzaklaşma lüksü yok.. Şuanda sadece bi şüphe aşamasında bi ilişkiden bahsedioruz. bu kadar katı karar vermek bana doğru gelmiyor bu benim şahsi fikrim.. sadece olacak olanlara karşı tedbir öneriorum.
:)
ozgesalman; ben evini terketsin demiyorum yahu. Herşeyi tahmin edip elini kolunu bağlayıp oturmasın, adamın burnundan getirsin. Sağlıksız bir annenin yetiştireceği sağlıklı cocuklardan bahsedemeyiz değil mi?
Bu arada; kimin ne yaşadığını bilemezsiniz, her evde tencere kaynar ama et mi dert mi kimse bilmez. Bknz; kırmızı ile boyadığım cümle.
cevabını bildiğin sorulara takılma o zaman canım.
işte onun için onun psiklojisini düzeltmek zorundayız . sakinleştirmek zorundayız. çok yeni bir anne imiş. yazık değilmi ona
Ben size soru sormadım CANIM.
Klasik KK anneleri, bekarlar anlamaz, cocugu olmayanlar anlamaz. Empati diye birşey var.
pofff benim eşimde geçen mesajalrını okutmadı. o benim mahremiyetim niye bakıyosun dedi
datlucadum benim cocuklarim var biliyorsuncocuklarima ragmen öyle bir olayla karsi karsiya gelsem mutlaka gercekleri ortaya cikarir gerekenide yapardim aldatilarak yasayamamki
konu sahibi ayrilmak istemiyormus madem öyle kurcalamicakda hicbirseyi üzüldüyle kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?