- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
- Konu Sahibi BesteveAnnesi
Tembel uğraşmıyor, yumurta zaten sevmezmis,çokta fifiSen ona kalk kendin kir yumurtanı de. Ablan gibi yap ye de ay nelerle uğraşıyor kadınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tembel uğraşmıyor, yumurta zaten sevmezmis,çokta fifiSen ona kalk kendin kir yumurtanı de. Ablan gibi yap ye de ay nelerle uğraşıyor kadınlar
Boşver ben oluruna bıraktım, şu anda işsizim birçok sebepten, ama benim de zamanım gelecek ve o zaman kim patron görecek!Biz gül gibi hayatımızdan vazgeçip evleniyoruz donunu yıkıyoruz. Yaptıkları şeye bak haketseler bari
İlk iki cümleden sonra, bu adamın sizi ciddiye bile almadığı bile anlaşılır. Karar sizin.Cevap vermedi duşa girdi. Ben böyle mutsuz yaşamak istemiyorum düzelmezsen boşanıcam dedigimdede boşan dedi. Ama ondan boşanmamdan korkuyor çünkü kızım benimle kalıcak çünkü anne evine geri dönecek çünkü bi evlilik bile yürütemedin olacak çünkü ben ona maddi manevi destek veriyorum. Bu yüzden bi iki güne yılışıklık yapıp gönlümü almaya çalışır ama bu sefer çok daha istikrarlıyım ya degişir ya biter
Keşke ortada çocuk olmasaydı bir dakika bile durmazdım beni hak ettiğini düşünmüyorum artık. Offf çocuk olunca hep ya düzelirse diye umut ediyorum ama nafile kimse değişmiyorBabami tarif etmissiniz. 9 yillik evlilikleri boyunca annemi surekli ezdi. Her konuda kendisi ustundu, yemek, temizlik, giyim.kusam, cocuk bakimi, alisveris, akliniza ne gelirse annemi hep o yonlendirir hatta manipule ederdi. Surekli sen bsy blmiosn dye asagilardi. Halbuki annem ondan her konuda kat be kat ustun, zeki ve guzel bir kadindi. Aslunda babam hem onu kiskamdigi hem kendi eksikliklerini bastirmak icin ona boyle davraniyordu. Sonuc olarak bosandilar. Boyle toksik iliskiler bitmeye mahkum. Kendinizi daha fazla ezdirmeyin
Offff cok tanıdık bana bu manzaraBenim eski eşim böyleydi. Yemek yapmayı o bilir , temizliği o bilir hiçbirşeyi beğenmezdi. Bor gün çamaşır deterjanı alacağız o kadar veriyor hangisi olacağına bir kadın da evin kadını daha ıyi bilir deyince yok ben yıkıyorum ben bilirim dedi. Ay ne zor bu adamlarla yaşamak. Ben de sabah olsa da işe gitsem derdim. Insanın ömrünü tüketiyor böyleleri. Topuklu ayakkabı giydin neden giydin o kıyafet olmadi bu gömlek yakışmadı hep o bilirdi. Bir ara cinnet geçirmiştim resmen. Sabah kahvaltısında domatesi neden öyle doğramışım diye adam birsuru fırça atmıştı bana. Valla çok zor bu adamlar. Gerçekten evin içinde huzursuz bir hayat çekilmiyor.
Valla tedbirinizi alın bir an önce gidin doktoraBen kendim normal bi psikolaga gidicem ve eşime de bu benim son çarem diyecegim hala mutsuzsam ayrılacagımı bilsin böyle dersem o da çabalayabilir ve belki benle gelir
Çok faydasını görürsünüz psikoloğun gidin bence eşinize de mutlaka götürünEvlilik terapistine gitmek istemedi. Bu akşam ona psikokaga gidecegimi söylicem ve yine de evlilikte mutsuz olursam bu ilişkinin bitecegini çabalamak istiyorsa psikolaga gitmesini isticem
Az önce gelip peki ne yapabilirim dedi ben ( adamımı biliyorum ) psikolaga git dedim. Beni aşagılamandan kendimi ezik gibi hissetmekten yoruldum kendimi mutlu oldugum yerde görmek istedigimi söyledim. Şu tavrını degiştir şöyle deme bana dedim önce olumlu baksada yine sen beni köpek etmek istiyorsun onu yap bunu getir hep senin dediğin olucak demeye başladı hep aynı terane asla kabullenmiyor kendiniİlk iki cümleden sonra, bu adamın sizi ciddiye bile almadığı bile anlaşılır. Karar sizin.
Annem 29 yasinda iki cocukla bosandi. Ev hanimiydi. Aciktan universite bitirdi, ise girdi. Ailesi manevi olarak destekti ama maddi imkansizliklar vardi. Pes etmedi. Benim icin cok onemli bir ornektir o. Siz de cocuklarinizin ne guclu kadinmis annem diye gurur duyduklari bir anne olabilirsiniz. Veya onlari mutsuz, huzursuz bi ailede buyutmeyi tercih edebilirsinizKeşke ortada çocuk olmasaydı bir dakika bile durmazdım beni hak ettiğini düşünmüyorum artık. Offf çocuk olunca hep ya düzelirse diye umut ediyorum ama nafile kimse değişmiyor
Ona domates ve bıçak olayını anlatınca tamam artık yapmıyorum diyor haklısına getiriyorUzaktan teşhis koyamam bununla birlikte eşinizde aşağılık kompleksi belirtileri var.
Size ciddi psikolojik şiddet uyguluyor.
Çeri domatesi bıçakla kesemedi diye huysuzlanan,
yemeyi reddeden biri normal değildir.
Çift terapisi tek başına işe yaramaz.
Eşinizin kapsamlı psikolojik destek alması lazım.
Bu evlilik bu haliyle devam ederse yakında
siz de psikolojik tedaviye muhtaç olursunuz.
Sizi bekleyen en hafif tablo depresyon.
Psikoloji eğitimi olan biri olarak söylüyorum bunu.
Gidişata dur deyin lütfen.
Bu adam sizi hasta eder çok net. 2 dk tahammül etmeyin bu adama. Psikolojisi iyi değil tedaviyle duzelene kadar siz yipranacaksiniz. Bilemedim karar sizin.Ona domates ve bıçak olayını anlatınca tamam artık yapmıyorum diyor haklısına getiriyor
Ama başka bir şey yapıp yine psikolojik şiddete beni maruz bırakıyor
Her seferinde uyar uyar nereye kadar gidecek
İçten içe eriyorum
Bir de bana sen beni umursamıyorsun diyor
Çünkü o fotoğrafımı çek dediğinde ben kötü çekiyormuşum bilerek
Çocukça düşünceler ...
Ona daha önce "köpek" muamelesi yaptınız mı? Bu kadar dertli olduğunuza göre, bence hayır. Ama o adam sizi öyle görüyormuş (kesinlikle hakaret etmiyorum size, adamın bakış açısını söyledim).Az önce gelip peki ne yapabilirim dedi ben ( adamımı biliyorum ) psikolaga git dedim. Beni aşagılamandan kendimi ezik gibi hissetmekten yoruldum kendimi mutlu oldugum yerde görmek istedigimi söyledim. Şu tavrını degiştir şöyle deme bana dedim önce olumlu baksada yine sen beni köpek etmek istiyorsun onu yap bunu getir hep senin dediğin olucak demeye başladı hep aynı terane asla kabullenmiyor kendini
Burda boşanmak yerine ölmek isteyen 53722 tane üyenin konusu var. Hepsi de ölsem keşke der ama boşanmaz. Nerdeyse Hepsi de çocuklu. Biri de evladım için iyi olayım demez de bencilliğinden öleyim de kurtulayım der. O evladı doğuran sen, sonra yalnız bırakayım diyen sen. Ne var bu kocalarda anlamıyorum ki? He unuttum. Bunu yazanların çoğunun işi ve maaşı da var. O da ayrı bir konu ama neysepeki bu düşüncelerini neden faaliyete dökmüyorsun. oh bir gün daha geçti ömrümden diyerek ölüme yaklaşmayı bekliyorsun ama hayata bir kere geliyorsun. böyle hayat geçirmeye değer mi? eğer senin yapamadığını düşünüyorsa kendi en güzelini yapsın bakalım sende ondan öğren.. her şeye birlikte nasıl yetişiyormuş bakalım