- 30 Aralık 2009
- 22.872
- 89.059
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk çocuk kız diye mi?Çok haklısınız aslında 2.cocuk konusunda hep dikkatliydim ben ikisi arasında 8 yaş var ama ailesi eğer bu evlilik deva ediyorsa 2.cocuk olacak dediler. Yani eşime baskı yaptılar. Hatta temmuz ayına kadr çocuğunuz oldu oldu olmadı ayrilacaksiniz dediklerini biliyorum.
Ne kadar acımasız yorumlar umarım aynı yada benzer şeyleri siz yasamassiniz ve keske 1 kadın olarak hemcinsinizi suçlayıp daha da üzmek yerine bi fikir verebilsenizValla baba sıfatını böyle öküze verecekse doğurmasınlar. O çocuklar insanca bir hayat mı yaşıyor sizce? Baba yüzü mü görüyorlar. Rezilce hayat sürmeyi ister mi o çocuklar? Annelerinin dayak yediği hayvan bir herifle yaşamak mı isterler sırf kadın anne olmak istedi diye..
Hadi ilki yeni evlilikte bilemedi vs anne olmak istedi oldu tamam artık ama 8 yaşındakinin yaşadıkları ortadayken bile bile ikinci çocuğu yapmalı mı yani kadınlar?
Bu hikayede 2.çocuğun yaşayacağı hayat tamamen kadının suçu.
Burada kadın kendi çocuklarının düşmanı zaten biz ona düşman olsa ne!
Ekleme: Kesin korunurken olmuştur 2.yavrucak!
Kızmın gözleri önünde kaç defa vurdu bana geçen gün koluma değdi anne sana vurdu mu diye savunmaya geliyordu beni. Ben hwrseyin farkında olaraka neden ayrilamadim kendime çok kızıyorum. Belki de daha kötü bit hayatim olur diye korktuğum için.
Ne kadar bencilce bir düşünce bu ne demek anne olmasın mı eğer karşısındaki baba vasfını tasimiyorsa olmasın anne falan hem herkes anne olacak diye birsey yok. Yazık değil mi o çocuklara hadi ilki oldu ikincisi neden bu adam bir günde böyle olmadı ya sizde diyorsunuz mutlu yuva kurmak diye burda mutlu yuva mı var sizce...Çocuk dogurmasinmi insanlar evlenip mutlu yuva kurmak anne olmak her kadının hakkı karşısındaki adam değilse bu kadının suçu değil keske kadının düşmanı kadin olmasa dimi
Kızmın gözleri önünde kaç defa vurdu bana geçen gün koluma değdi anne sana vurdu mu diye savunmaya geliyordu beni. Ben hwrseyin farkında olaraka neden ayrilamadim kendime çok kızıyorum. Belki de daha kötü bit hayatim olur diye korktuğum için.
Çok yanlis bir dusunce, anne olmak esini dogru secebilen kadinlarin hakki olmali, bi bakacaksin once adama bu normal bi insan mi bunu çogaltmaya gerek var mi yoksa yamyam mi? Yamyamsa ya baskasini bulacaksin ya da cogalmayacaksin kardesim. Baktin evliliginde mutsuzsun yine cogalmayacaksin bu kadar basit, masum cocuklari o evin icine nasil sokmaya gonlunuz razi oluyor annelik bu mu?
Veya annelik baba olamayacak insanlardan cocuk peydahlayip hayatini karartmak mi?
Once kendinizi buyutun sonra cocuk buyutursunuz
Senin kocanın anladığı dili ben anladım da burada söylersem şiddeti özendirmekten ban yerim. Her doğru her yerde soöylenmez.Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
Hakaret etmedi kimse.
Sadece adam zaten hanzo ne geregi vardı ikinci çocugun dediler.
Ne yani gitmek gibi bir çözümü olmayan her mutsuz evlilik sürekli çocuklarla taçlandırılmak zorunda mı ?
YAğlı bir sopa alacaksın dişlerini ağzına dökeceksin kolunu bacağını kıracak kendinden zayıfa şiddeti gösteceksinSenin kocanın anladığı dili ben anladım da burada söylersem şiddeti özendirmekten ban yerim. Her doğru her yerde soöylenmez
Hanimefendi adam 8 yasindaki cocuguna kufur edip siddet uyguluyor siz hala cocuk dogmasin mi kadin mutlu olmasin mi , kadinin yuvasimi var mutlu bir hayati mi var ki ayni rezil hayata bir cocuk daha yapiyor ??? Hayret biseysiniz yazik sizin gibi zihniyetlerin cocuklarina Allah affetsin.Çocuk dogurmasinmi insanlar evlenip mutlu yuva kurmak anne olmak her kadının hakkı karşısındaki adam değilse bu kadının suçu değil keske kadının düşmanı kadin olmasa dimi
Hic mi iradeniz yok sizin ? Kararlarinizi kendiniz alamiyor musunuz inanamiyorum. Konu acmayin buraya bosuna burdan soylenen hic bisey size care olmaz.Çok haklısınız aslında 2.cocuk konusunda hep dikkatliydim ben ikisi arasında 8 yaş var ama ailesi eğer bu evlilik deva ediyorsa 2.cocuk olacak dediler. Yani eşime baskı yaptılar. Hatta temmuz ayına kadr çocuğunuz oldu oldu olmadı ayrilacaksiniz dediklerini biliyorum.
2.çocuğu adamın ailesinin zoru ile yapmışlar, yoksa ayırırız demişler. Konu sahibi de istemeye istemeye sırf kızı babasız büyümesin diye tamam olmuş. Adamın 2.çocuktan sonra böyle olduğu yok yani.Hakaretler var okumadın mı yorumları
Ben de ditorum ki belki adam 2.cocugu yaparken boyle değildi...konuda bu yokki nerden belli
Yazacaktım da üşendim.2.çocuğu adamın ailesinin zoru ile yapmışlar, yoksa ayırırız demişler. Konu sahibi de istemeye istemeye sırf kızı babasız büyümesin diye tamam olmuş. Adamın 2.çocuktan sonra böyle olduğu yok yani.
Bu kadar iyi niyete anlam veremiyorum. Nörolojik bir rahatsızlık yaşamadığı sürece kimse patt diye olmadığı birine dönüşmez.Yazacaktım da üşendim.
Eline saglık