• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şiddet görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendine yapmışsın yapacağını. Ama bu hayata 8 yaşında bir kız çocuğu ve bebeğide sürüklemek… o kız çocuğu ne gibi bir travmaya maruz kalıyor farkındasın değil mi ? Ömür boyunca atamayacak bu yaşananları. Abi neyinize güvenip 2. Çocuğu yapıyorsunuz ?

Ama siz böyle diyerek onun bu yaptıklarını meşrulaştırıyorsunuz. Zaten kötü ailrde büyümüş diyerek. Yapmayın nolursunuz kimse böyle bir hayatı hak etmez. Kurtarın kendinizi ben gerçekten size çok üzüldüm.

İki çocuğunuz var annesiniz, toplumda ve dinen kutsal bir mertebedesiniz ama çocuklarınızın babası her gün önüne yemek koyduğunuz adam kıytırık bir oyun için size el kaldırma hakkını kendinde buluyor. Gerçekten bunu mu reva görüyorsunuz kendinize? Ne yapıp edip bir hal çare bulun yoksa olan çocuklara olacak. Şiddetin varolduğu bir evde çocuklar nasıl yetişir en iyi sizin bilmeniz lazım. Neticede sosyologsunuz.
İnsan yasaya yasaya normal sanıyor bazen. Her evde olan şeyler gibi ama burada sizlerle paylaşınca kendimin farkına vardım yaşadığım şeyin gerçekten şiddet olduğunu.
Bunlar bahane eşiniz kötü bir insan
Kötü insan kötüdür illa ki kötü bir babayla büyümesine gerek yok aksine bunu ders çıkarıp çok iyi baba olanlar var benim yaşadıklarımı yaşamasın mantığıyla.
Kızınız için çok üzüldüm bebeğiniz için ayrı üzüldüm
Eğitiminiz varmış gidin çalışın bakın çocuklarınıza destek olacak 1 kişi bile varsa cesaret edemeyecek bir şey yok yeter ki isteyin.
Ama böyle kocalar genelde cok seviliyor sizde durum nasıl bilemem de 🤷‍♀️
Sevgi deil ama alışkanlık belkide düzenim bozulur korkusu. (Olmayan düzen.) Eşim bunları yaptıktan sonra özür diler sınırı geçince ben de yapım gereği ki kimse ile küs duramam ve bu böyle hep devam eder hatta eşim der ki herkes böyle sen yine iyisin 😔

Ama siz böyle diyerek onun bu yaptıklarını meşrulaştırıyorsunuz. Zaten kötü ailrde büyümüş diyerek. Yapmayın nolursunuz kimse böyle bir hayatı hak etmez. Kurtarın kendinizi ben gerçekten size çok üzüldüm.

İki çocuğunuz var annesiniz, toplumda ve dinen kutsal bir mertebedesiniz ama çocuklarınızın babası her gün önüne yemek koyduğunuz adam kıytırık bir oyun için size el kaldırma hakkını kendinde buluyor. Gerçekten bunu mu reva görüyorsunuz kendinize? Ne yapıp edip bir hal çare bulun yoksa olan çocuklara olacak. Şiddetin varolduğu bir evde çocuklar nasıl yetişir en iyi sizin bilmeniz lazım. Neticede sosyologsunuz.
Eşim sinirlendiği zamn bunları yapıyor sonra çok iyi bir insana dönüşüyor galiba vicdanını rahatlatıyor. Ben eskiden evimi temizler düzenli biriydim şu an hiçbir şey yapasım gelmiyor sizce bunlarla alakalı olabilir mi?

Ah ne desek boş şimdi 2. Çocuğu niye yaptınız ki
Kendiniz kurtulamayacaksınız belli ki çocuklara yazık
Şansınız bol olsun bir an önce kurtulursunuz inşallah
Ben çocuk konusunda çok dikkatliydim ama eşime ailesi baskı yaptı 2.cocuk olacak diye. İnşallah kimin duası kabul olur bilinmez çok teşekkür ederim 🙏🏼

Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun. 😔
En sevmediğim ama sürekli burada kadınlara kullandığim cümle neden ya iki çocuk bu insan olamayan kişiye... Yazık günah değilmi o iki çocuğa!!!

Eşim sinirlendiği zamn bunları yapıyor sonra çok iyi bir insana dönüşüyor galiba vicdanını rahatlatıyor. Ben eskiden evimi temizler düzenli biriydim şu an hiçbir şey yapasım gelmiyor sizce bunlarla alakalı olabilir mi?
He evet bacım, aynen. Evini yeterince temizlemiyorsun diye dayağı hak ediyorsun. Bal dök yala olsa, bu adam seni el üstünde tutardı kesin.
Dalga mı geçiyorsunuz? Hangi okul mezun etti sizi? Fen edebiyatlar bu kadar değildi ya. Üstüne sosyoloji okumuş birinin çıkarım yapmakta, fikir yürütmekte bu denli kötü olması akıl alır şey değil.
Bu hafta hiç ev işi yapmadım. Kar tatilinden ötürü 3 gündür de evdeydim. Canım istemedi ve yapmadım. Üstüne yemek de yapmadım dün. Evimi de b.k götürüyordu. Dışarıdan yemek söyledik. Yedik, kutularını da çöpe bastık. Kimse de dövmedi beni, inanır mısınız?:deli:

Depresyonda olabilirsiniz bakın işte kendi kendinize zarar veren bu saatten sonra siz oluyorsunuz. Tamam bir cenderenin içindesiniz sebebi bu saatten sonra gram önem arz etmez ama cenderenin içinden çıkıp iyileşmek sizin elinizde. Şiddet olmasa da tartışmanın bolca olduğu bir evde büyüdüm. Ve bunun bana etkileri o kadar çok ki. Çocuklarınıza yazık günah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back