• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şiddet görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar iyi niyete anlam veremiyorum. Nörolojik bir rahatsızlık yaşamadığı sürece kimse patt diye olmadığı birine dönüşmez.
Aman evlenince düzelir, çocuk olunca düzelircilerin sihirli değnek inanışı varya o yüzden ben çok görmedim :D
Üşendim valla.
Satır aralarından adamın birden ayı olmadıgı aşikarken.

Eşiniz şiddet uyguluyorsa konuşmayın,oyun oynarken dikkatini dağıtmayın başka odaya gidin orda çocuklarınızla ilgilenin.
İnanın bana size bu oyunlar bağımlılık,hırcınlık vs yapıyor mutlaka tedavi olması lazım vs diye yazardım hatta degişmiyorsa boşanın bile derdim ama demiyorum

Çok haklısınız aslında 2.cocuk konusunda hep dikkatliydim ben ikisi arasında 8 yaş var ama ailesi eğer bu evlilik deva ediyorsa 2.cocuk olacak dediler. Yani eşime baskı yaptılar. Hatta temmuz ayına kadr çocuğunuz oldu oldu olmadı ayrilacaksiniz dediklerini biliyorum.
Konunuza cevap yazacaktım ama bunu gördükten sonra vazgeçtim. Bu kadar iradesiz bir kadına ne desek boş. Yazık o çocuklara. Yetişecekleri ortam çok feci.

Haklısınız ama ertesi gün hapı alacaktım beni inandırdı yok öyle Busey dedi ben de emindim aslında ama beni kandırdı. Eşimin ailesi baskı yaptı çocuk konusunda evlilik devam ediyorsa 2.olacak dediler. Hatta bize tarih bile verdiler şu zamana kadr diye eşim ailesinden çok korkar dediklerini yapar. Ama bana küfür edip siddet konusuna gelince kayınvalidem ayrıl benim yaşadığım hayatı sen yaşama diye tavsiyelerde bulunur.
Şaka herhalde.saka

Çocuk dogurmasinmi insanlar evlenip mutlu yuva kurmak anne olmak her kadının hakkı karşısındaki adam değilse bu kadının suçu değil keske kadının düşmanı kadin olmasa dimi

Evet doğurmasın. Herkes anne-baba olmak hatta herkes evlenmek mecburiyetinde değil. Ortada mutlu bir yuva var mı sizce? Bu adam bir günde böyle olmadı herhalde. Tutturmuşsunuz her konuda bi kadının düşmanı kadın. Bu konuda kişi kendi kendinin düşmanı. Karşısındaki adam değilse bu evliliğe devam etmek üstüne iki çocuk vermek kadını suçlu yapar. Muhteşem kocadan ayrılmamak için yapmış ikinci çocuğu.

Ne kadar acımasız yorumlar umarım aynı yada benzer şeyleri siz yasamassiniz ve keske 1 kadın olarak hemcinsinizi suçlayıp daha da üzmek yerine bi fikir verebilseniz
Yoo hiç de acımasız değil. 8 sene bu öküzle kalıp o öküzün anası babası çocuk yap ya da ayrıl dediğinde ayrılmayıp çocuk yapan birisi için hele hiç.

Suçlu çünkü o çocuklara bu hayatı layık gören bir anne maalesef.

1 sene 2 sene değil en az 9 sene önce evlenmiş. Bu adamın halini anladığı an bir meslek edinmeye başlasa hiç kimseye muhtaç olmazdı.

Ben bu konuda mağdur bir kadın görmüyorum kendi etmiş kendi bulmuş. Önüne kadar gelen ayrılma fırsatını bile kullanmamış.

Bu hikayede tek üzüldüğüm çocuklar. Kadına da şiddet gördüğü için üzülüyorum ama önlemeye çabalamadığı için kızıyorum.

Ve şunu da ekleyeyim hanımefendi. Benim başıma asla böyle bir şey gelmez. Bu kadar da büyük konuşuyorum. Çünkü kendimi tanıyorum. Bana küfredip el kaldıracak adam o dakika kendini kapıda ertesi gün de boşanma cebini elinde bulur. Değil 2, 12 çocuğum olsa affetmem boşarım.

Yoo hiç de acımasız değil. 8 sene bu öküzle kalıp o öküzün anası babası çocuk yap ya da ayrıl dediğinde ayrılmayıp çocuk yapan birisi için hele hiç.

Suçlu çünkü o çocuklara bu hayatı layık gören bir anne maalesef.

1 sene 2 sene değil en az 9 sene önce evlenmiş. Bu adamın halini anladığı an bir meslek edinmeye başlasa hiç kimseye muhtaç olmazdı.

Ben bu konuda mağdur bir kadın görmüyorum kendi etmiş kendi bulmuş. Önüne kadar gelen ayrılma fırsatını bile kullanmamış.

Bu hikayede tek üzüldüğüm çocuklar. Kadına da şiddet gördüğü için üzülüyorum ama önlemeye çabalamadığı için kızıyorum.

Ve şunu da ekleyeyim hanımefendi. Benim başıma asla böyle bir şey gelmez. Bu kadar da büyük konuşuyorum. Çünkü kendimi tanıyorum. Bana küfredip el kaldıracak adam o dakika kendini kapıda ertesi gün de boşanma cebini elinde bulur. Değil 2, 12 çocuğum olsa affetmem boşarım.
Hanımlar suan olan olmuş biten bitmiş konu sahibi suan napicagini bilmiyo sağlıklı karar veremiyor fikir olarak yardımcı olalım lütfen.
Bu kadar şey yaşayan konu sahibinin ne yaşadığını biz bilemeyiz sonuçta

Hanımlar suan olan olmuş biten bitmiş konu sahibi suan napicagini bilmiyo sağlıklı karar veremiyor fikir olarak yardımcı olalım lütfen.
Bu kadar şey yaşayan konu sahibinin ne yaşadığını biz bilemeyiz sonuçta
Sen çok yardimci oldun anne olmaya, dogurmaya hakki yok mu diye. Hakmış!

Çocuk dogurmasinmi insanlar evlenip mutlu yuva kurmak anne olmak her kadının hakkı karşısındaki adam değilse bu kadının suçu değil keske kadının düşmanı kadin olmasa dimi
Hı evet, herkes çocuk doğurmalı. Mazallah üreyemezsek ne yaparız. Dünyanın sekizinci harikası olan genlerimizi gen havuzuna aktaramazsak dünya çok şey kaybeder.
Dalga mı geçiyorsunuz siz? Küçücük çocuğa küfrediyormuş adam. Şimdi bu çocuk da iyi bir anneyi, sevgi dolu bir babayı hak etmiyor muydu? Ama ne oldu? Böyle bir ailenin içine doğdu. Niye? Çünkü isteyen herkes, iyi bir anne baba olabilir miyim demeden ürediği için. Bu bencillik, haksızlık ya hu en hafif tabirle.
S.çtığımın oyunu için 7 yaşında bir çocuk küfre uğruyor. Yarın bir gün fiziksel şiddete de varır. O zaman da kıdın kıdının dışmını yazarsınız umarım. Burada bir tane düşman var, o da biz değiliz. Azıcık sınır bilin lütfen, bir tane kalıp öğrenmişsiniz, onu da yerli yersiz hakaretamiz bir şekilde kullanmayın.

Ben de böyle konulardaki konu sahiplerine kızıyorum. Ama hak veriyorum size. Evet herkes, "2. çocuğu niye yaptın o zaman?", "ayrılsaydın o zaman?" diyorlar. Ama zaten bu kadın sağlıklı düşünebilseydi ilk çocuğu yapmazdı, hadi ilk çocuğu yaptı. İkinci çocuğu hiçbir şekilde yapmazdı.

Yani, konu sahibinin birçok hatası var evet ama sağlıklı düşünmeyen, psikolojisi bozuk olan(büyük ihtimalle öyle) birinden normal sağlıklı bir insan gibi karar almasını beklemek biraz mucize olur...
Evet tabiki cok haklisiniz, bende sadece cocuklara uzuluyorum bu devirde her sey cok zorken kotu bi aileyle kac 0 geriden basliyorlar..
Annelik zaten cok zor bir sey, bir insan hayati zaten zorken neden daha da zorlastirmayi tercih eder ben empati kuramiyorum

Kızmın gözleri önünde kaç defa vurdu bana geçen gün koluma değdi anne sana vurdu mu diye savunmaya geliyordu beni. Ben hwrseyin farkında olaraka neden ayrilamadim kendime çok kızıyorum. Belki de daha kötü bit hayatim olur diye korktuğum için

Kızmın gözleri önünde kaç defa vurdu bana geçen gün koluma değdi anne sana vurdu mu diye savunmaya geliyordu beni. Ben hwrseyin farkında olaraka neden ayrilamadim kendime çok kızıyorum. Belki de daha kötü bit hayatim olur diye korktuğum için.

Banlanmayi göze alarak yaziyorum

Rezalet bi insansiniz, dogurdugunuz cocuga annelik yapamadiginiz gibi, bir ikinci cocugun günahina gitmissiniz.

Evet, gercekden rezalet bi insansiniz

Ne kadar acımasız yorumlar umarım aynı yada benzer şeyleri siz yasamassiniz ve keske 1 kadın olarak hemcinsinizi suçlayıp daha da üzmek yerine bi fikir verebilseniz

Napalim, babasindan küfür isiten ve umarim Ben yanliyorumdur muhtemelen siddet gören bir cocuga ragmen, bir cocuk daha dogurdu diye alkis mi tutalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back