• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şiddet görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun. 😔

Kocan bir bagimli..
Muhabbetini boldugun anda krize giriyor..
Ayrica oyunda oluyorsan,millet senden iyiyse,sende nispeten beceriksizsen suc neden bizde ?
Bence ona kufur ediyorlar oyunda,uzerine bir de kaybedince size patliyor..
Aptal erkek egosu,bir oyun icin bile karisina ve cocuklarina saldiracak kadar cahil bir adam...
Adam dedim ama adamlara da hakaret oldu sanki.

8 yaşında bir kızınız var ve siz tekrar bu öküzden çocuk yaptınız öyle mi ?
Igrenç hayatlariniza bakmadan dunyaya cocuk getiriyor sonrada çaresizim diyorsunuz pes. Siz v sizin gibiler akillanmazsiniz ne desek boş. Boşanamayacaksaniz burda bi iki yorumla hayatinizi düzeltemeyiz.

Böyle adamları kendi halince bırakacaksın.
Boşanmayı düşünmüyor ve darp raporu almayacaksan, ne derse desin, ne derse etsin karışmayacaksın.
Başka çaresi var mı ?
Kaşının üstünde benin var diye durduk yere dalan bir gerizekalı degilse, kesinlikle agız dalaşına girip şiddet görmeye gerek yoktur.
Çekmek isteyen bacılarımızın yapacagı şey bu.
Kendini ve evladını dayaktan korumak.

Korku filmi gibi hayatlara patır patır çocuk doğurmanız yüzünden bu haldesiniz. Hadi ilki oldu, ikinci niye oluyor? Ayağınıza zincir bağlayıp hiç kurtulamamak için mi?
Çocuk dogurmasinmi insanlar evlenip mutlu yuva kurmak anne olmak her kadının hakkı karşısındaki adam değilse bu kadının suçu değil keske kadının düşmanı kadin olmasa dimi

Kades yükleyip ekip çağıracaksınız, şiddet anında videosunu, ses kaydını almaya çalışın. Yapacağınız basit boşanmak. Gidecek yeriniz yoksa kadın sığınma evine başvurun. 2012’den beri yaş ayrımı olmaksızın (önceden 12 yaşından büyük erkek çocukları kabul etmiyorlardı) kabul ediyorlar. İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bazen aileye ev de kiralıyorlar. Anneniz yardımcı olursa bebeği ona bırakıp çalışmaya da başlayabilirsiniz. Özellikle kreşler, anaokulları yardımcı abla arıyorlar. Yine kadın sığınma da iş bulma konusunda yardımcı oluyor. Yok hayır yapamam diyorsanız da ne yazık ki bu iğrenç davranışlara maruz kalmaya devam edeceksiniz. Çocuklarınız da bu sağlıksız insanla büyüyecek. Şiddet azalarak bitmez, artarak devam eder lütfen unutmayın.
Darp şart değil raporda şart değil kadın sığınma için. Şiddetin her türü geçerli. Fiziksel şiddet gösterecek bir hali yok ise de ortada psikolojik duygusal şiddet var. Hakaret var, şikayete bağlı . Kanun zaten şöyle diyor şiddete uğramış veya uğrama tehlikesi altında bulunan. Yani polise başvurulduğunda filan, darp raporu yok fiziksel şiddet yok almazsar denilirse inanmayın. Çünkü yanlış biliyorlar. Çoğu kişide uygulamanın içeriği hakkında bilgisiz. Barınma amaçlı kalanlarda olabiliyor. Mağdur olmanız önemli olan. Birde burda esas mesele çocuğa yapılan şiddet. Göz yumarsa konu sahibi yarın bir gün o çocuklar için şikayet alırsalar Sosyal hizmetler çocukları elinden alır. O sebeple çocukları için de bildirecek durumu polise . Mahkeme de bildirecek. Çocukların küfredildiği tükürüldüğü veya varsa fiziksel şiddeti bildirecek ki. Boşanma davasında çocukların yararı gözetildiği için babayla şahsi münasebet ona göre kurulacak. Gözetim altında, adli görüşme odaları vesair..

Çocuk dogurmasinmi insanlar evlenip mutlu yuva kurmak anne olmak her kadının hakkı karşısındaki adam değilse bu kadının suçu değil keske kadının düşmanı kadin olmasa dimi
Valla baba sıfatını böyle öküze verecekse doğurmasınlar. O çocuklar insanca bir hayat mı yaşıyor sizce? Baba yüzü mü görüyorlar. Rezilce hayat sürmeyi ister mi o çocuklar? Annelerinin dayak yediği hayvan bir herifle yaşamak mı isterler sırf kadın anne olmak istedi diye..

Hadi ilki yeni evlilikte bilemedi vs anne olmak istedi oldu tamam artık ama 8 yaşındakinin yaşadıkları ortadayken bile bile ikinci çocuğu yapmalı mı yani kadınlar?

Bu hikayede 2.çocuğun yaşayacağı hayat tamamen kadının suçu.

Burada kadın kendi çocuklarının düşmanı zaten biz ona düşman olsa ne!

Ekleme: Kesin korunurken olmuştur 2.yavrucak!

Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun. 😔
3. Yü doğur geçer

Şikayet edip ayrılmayı düşünmüyorsanız adam oynarken yanında oturmayın, konuşmayın. Adam sizi dövüyor belli elinden telefonu almak neden?

bir kere dogurmus anneligi tatmis, e cocugada hayat lazim biz anne olacagiz diye o cocuklar hakaret isitmek zorundami?
meziyet dogurmakda degil cocuga gereken aile ve ev duzenini kurabilmekte bunu idrak etmek bu kadar zor degil bence.
kendi bencilliklerimiz icin ay bitane daha fıti fitı dogurayim dunyaya gelen buyur kafasiyla cocuk yapip sonra o hayati o cocuklara zindan ediyoruz.
annelige hakkimiz var iyide buna ne hakkimiz var?
kadinin duşmani kadin ne alaka?
ne diyelim ücuncüyu dogur o zaman kesin duzelir mi diyelim.

Çok yazık gerçekten. diyecek söz bulamıyorum. ikinci çocuk neden diyeceğim olmayacak. kız 8 yaşına gelmiş daha önce neden iş bulup çalışmayı kurtulmayı düşünmedin diyeceğim o da olmayacak. maddi durumunuz ne durumda acaba. eşiniz çalışmıyor mu pubg yi ne zaman oynuyor.

Kullanıcının profil bilgisi doğrumu acaba ? Orada Sosyolog yazıyor da. Umarım sosyal deney değildir. Sosyolog isen de süreci biliyor olman gerekir diye düşünüyorum.

Şaka mısınız hanımefendi? 8 yasindaki çocuk böyle bir baba hayal eder miydi? Bencil annesi, anne olmak istiyor diye çocuk itilip kakılıyor. Annesinin hayali mi önemli, küçücük çocuğun travmalarla dolu hayatı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back