• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden şiddet görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her kadın mutlu olmak ister güzel hayallerle evlenir ve her kadının mutlu olmaya hakkı var ama ben sizi çok iyi anlıyorum 2 çocukla tekrar bir düzen kurmak çok zor dur tahmin ederim ama böyle bir hayvanla yaşamak da çok zor iki arada kalmışsınız ve dertleşmek istiyorsunuz çok iyi anlıyorum ama lütfen sakince düşünüp karar verin en doğru kararı siz vericeksiniz

Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun. 😔
O telefonu alır neyse ya 😳😤 neden çocuk ve bebek kendi hatalarınıza ve hayatınıza ortak ediyorsunuz sığınma evine gidin sizi bilemem ama ufaklıklar en sağlıklısı bu

Çok haklısınız aslında 2.cocuk konusunda hep dikkatliydim ben ikisi arasında 8 yaş var ama ailesi eğer bu evlilik deva ediyorsa 2.cocuk olacak dediler. Yani eşime baskı yaptılar. Hatta temmuz ayına kadr çocuğunuz oldu oldu olmadı ayrilacaksiniz dediklerini biliyorum.

Çocuk dogurmasinmi insanlar evlenip mutlu yuva kurmak anne olmak her kadının hakkı karşısındaki adam değilse bu kadının suçu değil keske kadının düşmanı kadin olmasa dimi
Düşman için kimseye ihtiyacı yok kimsenin.
Herkes en büyük düşmanlığı kendisine yapar.
Yolunda gitmeyen bir evlilik için, hele de karşısındaki adam bir hanzo ise sevişirken ekstra korunma yollarını deneyecek.
Hap kullanacak, iğne kullanacak.
Sonra ortaya masum yavrular gelince kendi ayagına iki kere sıkmayacak.
Çocuksuz ayrılma ve kendini geçindirme ihtimali çocuklu olarak geçinme ihtimalinden çok daha fazla.
Kadının suçu degil peki okey, peki çocuk/çocukların suçu ne ?

Çok haklısınız aslında 2.cocuk konusunda hep dikkatliydim ben ikisi arasında 8 yaş var ama ailesi eğer bu evlilik deva ediyorsa 2.cocuk olacak dediler. Yani eşime baskı yaptılar. Hatta temmuz ayına kadr çocuğunuz oldu oldu olmadı ayrilacaksiniz dediklerini biliyorum.
E ayrılsaydınız madem.
Evliliğiniz eğer birilerinin iki dudak arasındaysa bu hanzoyu niye habire baba yapıyorsunuz ?
Eeee çocuk oldu da ne değişti ?
Yazık degil mi ilk dogan evladına.
Böyle bir babayı o bile haketmiyorken, ikinci bebege neden böyle bir babayı reva gördünüz.
Her rengi boyadınız, kaldı fıstıki yeşil hesabı.

şimdi 2.çocuk neden diyecegiz kazayla oldu diyeceksiniz o yuzden hic sormayalim.
kadın sığınma evi mor çati vs tarzi yerlere gidebilirsiniz.
aileniz yok mu ?
Hayır kaza degil. Büyük kızım 8 yaşında ben hep dikkatliydim bu konuda zaten ama eşim aile baskısıyla son bir yıl içinde çocuk istiyordu ben hazır olmadığımı zaten anlaşamadığımızı söylüyordum. Hamileligimin ilk zamanları depresyon tedavisi gördüm. Ama haklısınız daha kesin çözümler bulabilirdim.

Ya bi durun yaaa...Konu açana hakaret etmeye ne kadar hazırsınız...Adam belki sonradan basladı oyuna biliyor muyuz ...Belki ailesi destekci değil vs vs bisürü sebep olabilir su an için anında cekip gidememesinin...
İnsanlık olmus hele dalga gecenler gulenler yıllar oncee burda bır hamıle bayan ıle de dalga geçtiler kınadılar ayıpladılar Hamileliğin son ayında vefat ettı arkadas araba çarptı vefat ettı hayat kısa olum ansızın kırmayın yeterrrr

Ayırıp ne yapacaklarmış çocuk olmazsa çok merak ettim. 2.çocuğu çok isteyen gelsin kendi baksın madem.

Ya bi durun yaaa...Konu açana hakaret etmeye ne kadar hazırsınız...Adam belki sonradan basladı oyuna biliyor muyuz ...Belki ailesi destekci değil vs vs bisürü sebep olabilir su an için anında cekip gidememesinin...
Hakaret etmedi kimse.
Sadece adam zaten hanzo ne geregi vardı ikinci çocugun dediler.
Ne yani gitmek gibi bir çözümü olmayan her mutsuz evlilik sürekli çocuklarla taçlandırılmak zorunda mı ?

İnsanlık olmus hele dalga gecenler gulenler yıllar oncee burda bır hamıle bayan ıle de dalga geçtiler kınadılar ayıpladılar Hamileliğin son ayında vefat ettı arkadas araba çarptı vefat ettı hayat kısa olum ansızın kırmayın yeterrrr
Yahu insanlık ölmüş diyorsunuz da biz n'apıyoruz burada şimdi ?
Ne geregi vardı demenin neresi insanlık dışı yahu ?

Hayır kaza degil. Büyük kızım 8 yaşında ben hep dikkatliydim bu konuda zaten ama eşim aile baskısıyla son bir yıl içinde çocuk istiyordu ben hazır olmadığımı zaten anlaşamadığımızı söylüyordum. Hamileligimin ilk zamanları depresyon tedavisi gördüm. Ama haklısınız daha kesin çözümler bulabilirdim.
Eeee şimdi işinizi daha da zolaştırdınız.
Ne yani çocuk olunca ne degişecekti ki ?
Depresyon tedavisi bile görmüşsünüz.
Of ya hakikaten kendinize ediyorsunuz.
Madem boşanmayacaksınız bırakın oynasın ayı.
Karışmayın kafi.

kaç cocuk yapacaginizada ailesi karar veriyo demek ki 😑
sizin aileniz yok mu ?

Çocuk dogurmasinmi insanlar evlenip mutlu yuva kurmak anne olmak her kadının hakkı karşısındaki adam değilse bu kadının suçu değil keske kadının düşmanı kadin olmasa dimi
Çok yanlis bir dusunce, anne olmak esini dogru secebilen kadinlarin hakki olmali, bi bakacaksin once adama bu normal bi insan mi bunu çogaltmaya gerek var mi yoksa yamyam mi? Yamyamsa ya baskasini bulacaksin ya da cogalmayacaksin kardesim. Baktin evliliginde mutsuzsun yine cogalmayacaksin bu kadar basit, masum cocuklari o evin icine nasil sokmaya gonlunuz razi oluyor annelik bu mu?
Veya annelik baba olamayacak insanlardan cocuk peydahlayip hayatini karartmak mi?
Once kendinizi buyutun sonra cocuk buyutursunuz

Düşman için kimseye ihtiyacı yok kimsenin.
Herkes en büyük düşmanlığı kendisine yapar.
Yolunda gitmeyen bir evlilik için, hele de karşısındaki adam bir hanzo ise sevişirken ekstra korunma yollarını deneyecek.
Hap kullanacak, iğne kullanacak.
Sonra ortaya masum yavrular gelince kendi ayagına iki kere sıkmayacak.
Çocuksuz ayrılma ve kendini geçindirme ihtimali çocuklu olarak geçinme ihtimalinden çok daha fazla.
Kadının suçu degil peki okey, peki çocuk/çocukların suçu ne ?
Haklısınız ama ertesi gün hapı alacaktım beni inandırdı yok öyle Busey dedi ben de emindim aslında ama beni kandırdı. Eşimin ailesi baskı yaptı çocuk konusunda evlilik devam ediyorsa 2.olacak dediler. Hatta bize tarih bile verdiler şu zamana kadr diye eşim ailesinden çok korkar dediklerini yapar. Ama bana küfür edip siddet konusuna gelince kayınvalidem ayrıl benim yaşadığım hayatı sen yaşama diye tavsiyelerde bulunur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back