- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
kocayi birak aile bile boşanma sebebi ya.Çok haklısınız aslında 2.cocuk konusunda hep dikkatliydim ben ikisi arasında 8 yaş var ama ailesi eğer bu evlilik deva ediyorsa 2.cocuk olacak dediler. Yani eşime baskı yaptılar. Hatta temmuz ayına kadr çocuğunuz oldu oldu olmadı ayrilacaksiniz dediklerini biliyorum.
Damızlık herhal.Bu ayıyı başkasıyla evlendirip başkasının başını yakacaklardı herhalde :)
Ailesi karına şiddet uygulmayın deseymiş, ilk dogan kızına küfür etme deseymiş madem.Haklısınız ama ertesi gün hapı alacaktım beni inandırdı yok öyle Busey dedi ben de emindim aslında ama beni kandırdı. Eşimin ailesi baskı yaptı çocuk konusunda evlilik devam ediyorsa 2.olacak dediler. Hatta bize tarih bile verdiler şu zamana kadr diye eşim ailesinden çok korkar dediklerini yapar. Ama bana küfür edip siddet konusuna gelince kayınvalidem ayrıl benim yaşadığım hayatı sen yaşama diye tavsiyelerde bulunur.
Haklısınız ama ertesi gün hapı alacaktım beni inandırdı yok öyle Busey dedi ben de emindim aslında ama beni kandırdı. Eşimin ailesi baskı yaptı çocuk konusunda evlilik devam ediyorsa 2.olacak dediler. Hatta bize tarih bile verdiler şu zamana kadr diye eşim ailesinden çok korkar dediklerini yapar. Ama bana küfür edip siddet konusuna gelince kayınvalidem ayrıl benim yaşadığım hayatı sen yaşama diye tavsiyelerde bulunur.
Yok ille evde kalmaları için daha güçlü nedene ihtiyaçları var.Ee ne güzel işte çocuk yapmayıp ayrilsaydiniz ya?
Ayrılmadım kızımı yalniz büyümekten korktum belkide babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak ama cook doğru ayrilmamm lazımdı.Ee ne güzel işte çocuk yapmayıp ayrilsaydiniz ya?
Aynı kaynana da çocuk yapmazsanız ayırırız demiş ama. Benim kaynanaya da sorsan onun çektiklerini çekmemi istemez hiç. Ama can atar eşim bana kızsın, surat bursun, bi şeyimi beğenmesin falan. Kendince açığımı bulduğu bir zaman gözünün nasıl parladığını gördüm. Ona sürekli malzeme çıkaran bir kocam olsa şu an evli değildim.Haklısınız ama ertesi gün hapı alacaktım beni inandırdı yok öyle Busey dedi ben de emindim aslında ama beni kandırdı. Eşimin ailesi baskı yaptı çocuk konusunda evlilik devam ediyorsa 2.olacak dediler. Hatta bize tarih bile verdiler şu zamana kadr diye eşim ailesinden çok korkar dediklerini yapar. Ama bana küfür edip siddet konusuna gelince kayınvalidem ayrıl benim yaşadığım hayatı sen yaşama diye tavsiyelerde bulunur.
E sen de ayrılsaydın o zaman. Ayağına kadar fırsat gelmiş. Şiddet gösteren kocandan ayrılmak mı istemedin? E madem ayrılmak istemiyorsun biz sana nasıl bir tavsiye verebiliriz ki? Adamın huyuna git dövse de sövse de otur oturduğun yerde mi demeliyiz? Nasıl bir tavsiye bekliyosun bizden çok merak ediyorumÇok haklısınız aslında 2.cocuk konusunda hep dikkatliydim ben ikisi arasında 8 yaş var ama ailesi eğer bu evlilik deva ediyorsa 2.cocuk olacak dediler. Yani eşime baskı yaptılar. Hatta temmuz ayına kadr çocuğunuz oldu oldu olmadı ayrilacaksiniz dediklerini biliyorum.
E ayrılsaydınız. İlk çocuğunuzu kurtarırdınız. O da büyüdüğünde derdi ki "annem beni o pislik hayattan çekip çıkardı." Sizinle gurur duyardi.Çok haklısınız aslında 2.cocuk konusunda hep dikkatliydim ben ikisi arasında 8 yaş var ama ailesi eğer bu evlilik deva ediyorsa 2.cocuk olacak dediler. Yani eşime baskı yaptılar. Hatta temmuz ayına kadr çocuğunuz oldu oldu olmadı ayrilacaksiniz dediklerini biliyorum.
çocuk bence bu konuda o evde kalmamak icin en guclu neden ama bakiş açısı önemli oda maalesef konu sahibesi arkadasta yok.Yok ille evde kalmaları için daha güçlü nedene ihtiyaçları var.
O da nedir ?
Çocuk tabiki.
Bırakıp gidememenin adını mecburdum koymak için.
Ayrılmadım kızımı yalniz büyümekten korktum belkide babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak ama cook doğru ayrilmamm lazımdı.
Sizce babalik boyle bir sey mi? Her gun annesinin dayak yemesini mi izlemek ister bir kiz cocugu yoksa ona hem anne hem baba olacak bir anneyi mi? Kafanizdan bu arabesk cumleleri cikartin. Hayatinizin yonetimi o kadar sizde degil ki cocuk sayiniza bile baskalari karar veriyor.Ayrılmadım kızımı yalniz büyümekten korktum belkide babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak ama cook doğru ayrilmamm lazımdı.
Hangi baba pardon ?Ayrılmadım kızımı yalniz büyümekten korktum belkide babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak ama cook doğru ayrilmamm lazımdı.
Siz babasız büyüdünüz, sanki kurda kuşa yem oldunuz. Keşke oturup düşünseydiniz, babanın yokluğu mu daha iyiydi, böyle bir babanız olması mı?Ayrılmadım kızımı yalniz büyümekten korktum belkide babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak ama cook doğru ayrilmamm lazımdı.
bak şimdi arkadaşım bende babasız büyudüm ve şunu çok iyi biliyorum babasiz büyudum diye olmedim, ölmediniz.Ayrılmadım kızımı yalniz büyümekten korktum belkide babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak ama cook doğru ayrilmamm lazımdı.
Kızmın gözleri önünde kaç defa vurdu bana geçen gün koluma değdi anne sana vurdu mu diye savunmaya geliyordu beni. Ben hwrseyin farkında olaraka neden ayrilamadim kendime çok kızıyorum. Belki de daha kötü bit hayatim olur diye korktuğum için.Yuh diyorum. Hem size hem kızınıza küfür ediyor ve şiddet de var. Daha ne olması gerekiyor boşanmak için? Aileniz arkanızda mı? Yapmanız gereken, hemen boşanmak ve bir iş bulduktan sonra çocuklarınıza bakmak. 8 yaşındaki çocuğunuz, sizi şiddette uğrarken gördüğü için bunu kafasında normalleştirip evlendiğinde kocası da ona hakaret edip, şiddet uygulasa bunu "olması gereken" bir evlilik olarak görebilir. Kendinizi yakmışsınız zaten bir de çocuğunuzun başını yakmayın derim.
Çocuğuna bile küfür eden babadan, baba olur mu? Baba değil, insan bile zor olur.
Konuyu yanlış yere açmışsınız. @Mune yi etiketleyin, daha çok cevap gelir.
Kötü yola mı düşecektin ?Kızmın gözleri önünde kaç defa vurdu bana geçen gün koluma değdi anne sana vurdu mu diye savunmaya geliyordu beni. Ben hwrseyin farkında olaraka neden ayrilamadim kendime çok kızıyorum. Belki de daha kötü bit hayatim olur diye korktuğum için.
Babalı büyüdüğü için ne kadar mutludur şu anda. Her akşam babam babam diye açıyordur kapıyı. Babası da ona kocaman sarılıp onu ne kadar sevdiğini söylüyor ve birlikte ödev yapiyorlardir. Eminim böyledir.Ayrılmadım kızımı yalniz büyümekten korktum belkide babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak ama cook doğru ayrilmamm lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?