- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
bu nasıl bi iş cnm anlatırmısın nasıl yapabilirimbizimde 4 ay oldu bende alışamadım henüzhiç isteyemedim.daha doğrusu istetmedi sağolsun.. 2 güne bir para bırakır maaşını alınca çoğunu bana verir geri kalanınınıda eve harcar :26: ama onu almak bile zor geliyor bazen bende baktım olmuyor evden işe başladım hatta şuan ona ben para veriyorum :) bence sende internetten iş yapabilirsin... kendi harçlığını çıkarabilirsin..ben hiç birikimsiz ve tecrübesiz başladım ama çok şükür kazanıyorum.. bi düşün derim ben
Valla ben çalışıyorum bayanlar maaşımda gayet iyi paramızın gitçek çok yeri oluyo borçlar fln o ayrı ama bunları böyle yapmayıda ben istedim fakat paramda olsa eşimden istiyorum yok diyorum vallaBenden söylemesi isteyin bi güzelde harcayın yoksa erkekler hem harcayacak yer hemde insan bulurlar ona göremerhaba hanımlar ben yeni evliyim 2 ay oldu. çalışmıyorum önlisans mezunuyum iş bulamıyorum bulsamda ev sorumluluğuyla beraber işi yürütebilirmiyim bilmiyorum. ama sıkılmaya başladım bu durumdan sonuçta bazı ihtiyaçlarım oluyo istediğim beğendiğim şeyleri alamıyorum yani her beğendiğini almak isteyen savuracak biri değiliğim yanlış anlaşılmasın küçük şeylerden bahsediyorum eşimin işleri biraz durgun ama babasının durumu çok iyi hem kirada birkaç tane dairesi ve 1 dükkan var. hem çalşıyor hemde emekli bi karı bi koca yaşıyolar zaten napıcaklar okadra parayı eşime yardım ediyor sanırım ama nekadar ediyor bilmiyorum hiç bu konulara girmiyorum onunla sormuyorum oda söylemiyo bu konuda. bende hem acaba parası varmı yokmu diye teteddütte kalıp istemiyorum hemde ondan para istemek garip geliyor alışamadım hala oda ne zaman verirse artık birde paran varmı diye soruyo bende yok diyemiyorum az var diyorum. ve bunu haftada 1 defa soruyo. benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı acaba ? nasıl davanmalıyım sizce?
Canım ben evleneli 2 buçuk sene oldumerhaba hanımlar ben yeni evliyim 2 ay oldu. çalışmıyorum önlisans mezunuyum iş bulamıyorum bulsamda ev sorumluluğuyla beraber işi yürütebilirmiyim bilmiyorum. ama sıkılmaya başladım bu durumdan sonuçta bazı ihtiyaçlarım oluyo istediğim beğendiğim şeyleri alamıyorum yani her beğendiğini almak isteyen savuracak biri değiliğim yanlış anlaşılmasın küçük şeylerden bahsediyorum eşimin işleri biraz durgun ama babasının durumu çok iyi hem kirada birkaç tane dairesi ve 1 dükkan var. hem çalşıyor hemde emekli bi karı bi koca yaşıyolar zaten napıcaklar okadra parayı eşime yardım ediyor sanırım ama nekadar ediyor bilmiyorum hiç bu konulara girmiyorum onunla sormuyorum oda söylemiyo bu konuda. bende hem acaba parası varmı yokmu diye teteddütte kalıp istemiyorum hemde ondan para istemek garip geliyor alışamadım hala oda ne zaman verirse artık birde paran varmı diye soruyo bende yok diyemiyorum az var diyorum. ve bunu haftada 1 defa soruyo. benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı acaba ? nasıl davanmalıyım sizce?
Bende iki seneyi geçti evliyim ve ev hanimiyim su an ama bir kez bile para istemedim hep kendisi bıraktı cuzdanima sormadı bile paran var mi diye çünkü bu benim eşim dışarı ciktiysam para harcamisimdir bittiğini tahmin eder yani ve evde ortak ihtiyaç için bir para olur mutlaka olmazsa oda bende ordan alırız acil bir durumda kimse kimseye para hesabı sormaz bence bi erkek kadının çekindiğini anlayıp ona bu konuda sahip çıkmalı şahsen ben kocama benim param yok bana para bırak asla diyemem ve beni tanıdığı için bunu da dedirtmez kendi usulünce bırakır . Bence böyle alıştirin bir kez oturup konuş ben çekiniyorum böyle böyle oluyor diye anlat oda bundan sonra daha duyarlı davranırmerhaba hanımlar ben yeni evliyim 2 ay oldu. çalışmıyorum önlisans mezunuyum iş bulamıyorum bulsamda ev sorumluluğuyla beraber işi yürütebilirmiyim bilmiyorum. ama sıkılmaya başladım bu durumdan sonuçta bazı ihtiyaçlarım oluyo istediğim beğendiğim şeyleri alamıyorum yani her beğendiğini almak isteyen savuracak biri değiliğim yanlış anlaşılmasın küçük şeylerden bahsediyorum eşimin işleri biraz durgun ama babasının durumu çok iyi hem kirada birkaç tane dairesi ve 1 dükkan var. hem çalşıyor hemde emekli bi karı bi koca yaşıyolar zaten napıcaklar okadra parayı eşime yardım ediyor sanırım ama nekadar ediyor bilmiyorum hiç bu konulara girmiyorum onunla sormuyorum oda söylemiyo bu konuda. bende hem acaba parası varmı yokmu diye teteddütte kalıp istemiyorum hemde ondan para istemek garip geliyor alışamadım hala oda ne zaman verirse artık birde paran varmı diye soruyo bende yok diyemiyorum az var diyorum. ve bunu haftada 1 defa soruyo. benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı acaba ? nasıl davanmalıyım sizce?
Kadın 2013 'te açmış konuyu. Neredeyse beş yıllık evli yani. Artık para istemeyi öğrenmiştir ,Valla ben çalışıyorum bayanlar maaşımda gayet iyi paramızın gitçek çok yeri oluyo borçlar fln o ayrı ama bunları böyle yapmayıda ben istedim fakat paramda olsa eşimden istiyorum yok diyorum vallaBenden söylemesi isteyin bi güzelde harcayın yoksa erkekler hem harcayacak yer hemde insan bulurlar ona göre
biz. ben calışmayı bıraktıktan sonra para istemek cok zor geldi.merhaba hanımlar ben yeni evliyim 2 ay oldu. çalışmıyorum önlisans mezunuyum iş bulamıyorum bulsamda ev sorumluluğuyla beraber işi yürütebilirmiyim bilmiyorum. ama sıkılmaya başladım bu durumdan sonuçta bazı ihtiyaçlarım oluyo istediğim beğendiğim şeyleri alamıyorum yani her beğendiğini almak isteyen savuracak biri değiliğim yanlış anlaşılmasın küçük şeylerden bahsediyorum eşimin işleri biraz durgun ama babasının durumu çok iyi hem kirada birkaç tane dairesi ve 1 dükkan var. hem çalşıyor hemde emekli bi karı bi koca yaşıyolar zaten napıcaklar okadra parayı eşime yardım ediyor sanırım ama nekadar ediyor bilmiyorum hiç bu konulara girmiyorum onunla sormuyorum oda söylemiyo bu konuda. bende hem acaba parası varmı yokmu diye teteddütte kalıp istemiyorum hemde ondan para istemek garip geliyor alışamadım hala oda ne zaman verirse artık birde paran varmı diye soruyo bende yok diyemiyorum az var diyorum. ve bunu haftada 1 defa soruyo. benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı acaba ? nasıl davanmalıyım sizce?
Hahaha ne güldüm ay ben sanırım bu işi öğrenemeyeceğim ne zaman açmış bakmadan yazıyorum ama olsun sorunu Yen'i yaşayanlarda vardır tecrübe tecrübedirKadın 2013 'te açmış konuyu. Neredeyse beş yıllık evli yani. Artık para istemeyi öğrenmiştir ,
koca parası buldun mu çatur çutur yiyeceksin, yoksa O yedirecek birini illa bulur...derler.......Hahaha ne güldüm ay ben sanırım bu işi öğrenemeyeceğim ne zaman açmış bakmadan yazıyorum ama olsun sorunu Yen'i yaşayanlarda vardır tecrübe tecrübedir
Valla ben çalışıyorum bayanlar maaşımda gayet iyi paramızın gitçek çok yeri oluyo borçlar fln o ayrı ama bunları böyle yapmayıda ben istedim fakat paramda olsa eşimden istiyorum yok diyorum vallaBenden söylemesi isteyin bi güzelde harcayın yoksa erkekler hem harcayacak yer hemde insan bulurlar ona göre
Benim yüzümden oldu ya daha yeniyim gördüm yazdım böyle oldu pufYıllar geçmiş bu konuyu nereden buldunuz ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?