merhaba hanımlar ben yeni evliyim 2 ay oldu. çalışmıyorum önlisans mezunuyum iş bulamıyorum bulsamda ev sorumluluğuyla beraber işi yürütebilirmiyim bilmiyorum. ama sıkılmaya başladım bu durumdan sonuçta bazı ihtiyaçlarım oluyo istediğim beğendiğim şeyleri alamıyorum yani her beğendiğini almak isteyen savuracak biri değiliğim yanlış anlaşılmasın küçük şeylerden bahsediyorum eşimin işleri biraz durgun ama babasının durumu çok iyi hem kirada birkaç tane dairesi ve 1 dükkan var. hem çalşıyor hemde emekli bi karı bi koca yaşıyolar zaten napıcaklar okadra parayı eşime yardım ediyor sanırım ama nekadar ediyor bilmiyorum hiç bu konulara girmiyorum onunla sormuyorum oda söylemiyo bu konuda. bende hem acaba parası varmı yokmu diye teteddütte kalıp istemiyorum hemde ondan para istemek garip geliyor alışamadım hala oda ne zaman verirse artık birde paran varmı diye soruyo bende yok diyemiyorum az var diyorum. ve bunu haftada 1 defa soruyo. benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı acaba ? nasıl davanmalıyım sizce?
Zamanla alisirsin canim :)
Bende cok zor alismistim..
Ama esimde hic dert etmedi maddiyat konusunu..
Akinse ben cekindikce o bana daha cok verdi
Alisiyosun zamanla..
İse girip calisirsan ne mutlu sana ben is bulamadim ev hanimiyim..
Mecbur alismam gerekiyordu yani :)
evlenmeden önce çalışıyor muydun ... yani öncesinde ekonomik özgürlüğün var mıydı... bende ön lisans mezunuyum ... evlenmeden önce 2.5 yıl kesintisiz çalıştım hatta düğünüme nişanıma hazırlanamadım ... hatta sözümün olduğu gün akşama kadar çalıştım hatta yarım saat mesaili çalıştım :) evlendikten sonra ağır geldi bana hem ev hem iş kaldıramadım işi bırakıcam dedim eşimde tamam dedi .. 4 aydır evdeyim çok sıkıldım artık çalışmak istiyorum iş bakıyorum ... gelelim senin durumuna bende para istemedim işten ayrıldığımdan beri ... ama eşim bütün maaşını çeker eve getirir borcu faturaları filan ayırırız kalan parayıda benim elime verir.... belli bi yere koyarız ben pazar ihtiyacım olduğunda alırım eşim kendi ihtiyacı olduğunda alır ... önceki kadar rahat yaşayamıyoruz ama allah bereket versin elimize kalan 300 ya da 500 lira .... kılık kıyafet alacak olduk mu kredi kartı nı kullanıyoruz ... sende ihtiyacın oldu mu eşinden istemelisin ..eşin ticaretle uğraşıyor anladığım kadarıyla ... sormadan para bırakması lazım tabi ama sende sorduğunda yok aşkım param dersen daha rahat edersin .... önceden çalışıp ekonomik özgürlüğün olduktan sonra para istemek zor geliyor insana .. haklısın zaman içinde alışırsın :):):):)
işte kendisinin pek aklına gelmiyo cnm para vermek belki kendi babasından isteyemediği için vermiyordur parası az olduğu için evin ihtiyaçlarını beraber markete gidip alıyoruz banada 10 günde bir 100 lira bırakıyor bende onunla anca evde ufak tefek eksik çıkınca kendim gidip alıyorum eve bişeylereşim her konuda çok iyi ama bu konuda değil ya cimri yada az kazanıyor oyüzden bilmiyorum bazen çok sinir oluyorum acaba benden mi esirgiyo diye bikaç gün önce paran varmı diye sordu bende az kaldı dedim neyse bikaçgün sonra veririm dedi param yok bugünlerde dedi
merhaba hanımlar ben yeni evliyim 2 ay oldu. çalışmıyorum önlisans mezunuyum iş bulamıyorum bulsamda ev sorumluluğuyla beraber işi yürütebilirmiyim bilmiyorum. ama sıkılmaya başladım bu durumdan sonuçta bazı ihtiyaçlarım oluyo istediğim beğendiğim şeyleri alamıyorum yani her beğendiğini almak isteyen savuracak biri değiliğim yanlış anlaşılmasın küçük şeylerden bahsediyorum eşimin işleri biraz durgun ama babasının durumu çok iyi hem kirada birkaç tane dairesi ve 1 dükkan var. hem çalşıyor hemde emekli bi karı bi koca yaşıyolar zaten napıcaklar okadra parayı eşime yardım ediyor sanırım ama nekadar ediyor bilmiyorum hiç bu konulara girmiyorum onunla sormuyorum oda söylemiyo bu konuda. bende hem acaba parası varmı yokmu diye teteddütte kalıp istemiyorum hemde ondan para istemek garip geliyor alışamadım hala oda ne zaman verirse artık birde paran varmı diye soruyo bende yok diyemiyorum az var diyorum. ve bunu haftada 1 defa soruyo. benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı acaba ? nasıl davanmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?