eşimden para isteyemiyorum alışamadım

merhaba hanımlar ben yeni evliyim 2 ay oldu. çalışmıyorum önlisans mezunuyum iş bulamıyorum bulsamda ev sorumluluğuyla beraber işi yürütebilirmiyim bilmiyorum. ama sıkılmaya başladım bu durumdan sonuçta bazı ihtiyaçlarım oluyo istediğim beğendiğim şeyleri alamıyorum yani her beğendiğini almak isteyen savuracak biri değiliğim yanlış anlaşılmasın küçük şeylerden bahsediyorum eşimin işleri biraz durgun ama babasının durumu çok iyi hem kirada birkaç tane dairesi ve 1 dükkan var. hem çalşıyor hemde emekli bi karı bi koca yaşıyolar zaten napıcaklar okadra parayı eşime yardım ediyor sanırım ama nekadar ediyor bilmiyorum hiç bu konulara girmiyorum onunla sormuyorum oda söylemiyo bu konuda. bende hem acaba parası varmı yokmu diye teteddütte kalıp istemiyorum hemde ondan para istemek garip geliyor alışamadım hala oda ne zaman verirse artık birde paran varmı diye soruyo bende yok diyemiyorum az var diyorum. ve bunu haftada 1 defa soruyo. benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı acaba ? nasıl davanmalıyım sizce?
Alisma da zaten. Hatta alisirsin diyenlerden, alistirmak isteyenlerden uzak dur. Calis parani kazan. Hem kendine güvenin gelir hem kocan da olsa kimseye avuç açmaz, kimsenin agiz kokusunu çekmek zorunda kalmazsin. Gün gelir en güvenliğin insan bile uç kurusu yüzüne vurur inan bana. Hem evi hem isi hem cociklari ayni anda idare eden milyonlarca ladin var senin neyin eksik. Ayrica ikiniz de calisirsaniz evin işleri de zaten ortak olur.

Acaba parası mi yok cnm. Çünkü nasıl düşünmüyor ne verdi ki paran var mı diyor onca zaman da geçmiş üstünden. Canım hiç sıkılma ilk başlarda öyle oluyor zamanla alışıyorsun. Ben kocam bana para verdiğinde öyle utanırdım ki şimdi ohoooo para versene diyorum. Gülüyor bana ilk zamanlar para almaya utanan efendi karım nerde diyor ;)) canım sen esinle konuş bir bütçe oluşturun. Para durumuna göre aylık sana belli bir miktar para versin. Atıyorum bi kısmı mutfak masrafları bi kismi senin özel ihtiyaçların için. Ben öyle yapınca çok rahatladım. Ama bunu yapana kadar bi 5 6 ay zor geçti yani

bence oturup konuşmak lazım yani çocuk gibi her gün harçlık istemeye gerek yok. az çok ihtiyacınız bellidir. size bi ek kart ya da kredi kartı çıkarsın.

ama mantıklı olan iş bulup çalışmak tabi. böyle dertlerin olmaz o zaman.

merhaba hanımlar ben yeni evliyim 2 ay oldu. çalışmıyorum önlisans mezunuyum iş bulamıyorum bulsamda ev sorumluluğuyla beraber işi yürütebilirmiyim bilmiyorum. ama sıkılmaya başladım bu durumdan sonuçta bazı ihtiyaçlarım oluyo istediğim beğendiğim şeyleri alamıyorum yani her beğendiğini almak isteyen savuracak biri değiliğim yanlış anlaşılmasın küçük şeylerden bahsediyorum eşimin işleri biraz durgun ama babasının durumu çok iyi hem kirada birkaç tane dairesi ve 1 dükkan var. hem çalşıyor hemde emekli bi karı bi koca yaşıyolar zaten napıcaklar okadra parayı eşime yardım ediyor sanırım ama nekadar ediyor bilmiyorum hiç bu konulara girmiyorum onunla sormuyorum oda söylemiyo bu konuda. bende hem acaba parası varmı yokmu diye teteddütte kalıp istemiyorum hemde ondan para istemek garip geliyor alışamadım hala oda ne zaman verirse artık birde paran varmı diye soruyo bende yok diyemiyorum az var diyorum. ve bunu haftada 1 defa soruyo. benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı acaba ? nasıl davanmalıyım sizce?
toyluk böyle bisey galibaa ben calısmıyorum esimin maas kartıda kredi kartıda bence al gitsin hiccc cekinme ararsın bu günleri sonraa

Ayy cok guldum Allahta seni guldursun insaAllah:KK70::rolleyes:
Amin inşaAllah canım ne güzel bi dua..rabbim hepimizi güldürsün...eee çocuk yok,koca nöbette e tabi insan yanlız kalınca kafa dağıtacak bişeyler arıyor,,,nerden gördüm bilmiyorum R ruhenna diye bi arkadaşı burada görünce bende geldi,o gitti ben kaldım :deli::deli::deli::olamaz::olamaz::olamaz:

Burdayım ben ya burda seni bırakırmıyım hiç
özel mesaj olarak yazdım sana,yeni üyesin anlamaya çalışıyorsun galiba,aradan 4 yıl geçmiş nerden buldun bu konuyu????ben seni nerden buldum du bi düşüneyim :D

Amin inşaAllah canım ne güzel bi dua..rabbim hepimizi güldürsün...eee çocuk yok,koca nöbette e tabi insan yanlız kalınca kafa dağıtacak bişeyler arıyor,,,nerden gördüm bilmiyorum R ruhenna diye bi arkadaşı burada görünce bende geldi,o gitti ben kaldım :deli::deli::deli::olamaz::olamaz::olamaz:
Ayy vallahi cok iyidi yaa aynen valla ugrasacak bisey olmayinca boyle seyler cikiyo iste:)

bacım seni buralara kim düşürdü :KK70: :mapus::mapus::mapus::mapus::KK45::skandal:beni bebiş hasreti düşürdü:anne::anne::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK200::KK200::nazar::nazar:
Oyyy cnm ya ben bilirim cok cektim bende 5 yill boyunca ugrastim olmadi ne tedaviller oldu olmadi 2 kez rahim filimi cekildi en son t rahim cikti amiliyat oldum 5 yilldan sonra hamille kaldim onunda 4 aylikken kalbi durdu cok uzuldum kurtajdan 6 ay sonra simdi tekrar hamileyim ve ikizler cnm 13 haftaligiz teyzesi Rabim sanada nasip etsin demek benide burallara dusurup bu durumumdan seni haberdar etmek isteyen bi Rabimiz var cnm

Oyyy cnm ya ben bilirim cok cektim bende 5 yill boyunca ugrastim olmadi ne tedaviller oldu olmadi 2 kez rahim filimi cekildi en son t rahim cikti amiliyat oldum 5 yilldan sonra hamille kaldim onunda 4 aylikken kalbi durdu cok uzuldum kurtajdan 6 ay sonra simdi tekrar hamileyim ve ikizler cnm 13 haftaligiz teyzesi Rabim sanada nasip etsin demek benide burallara dusurup bu durumumdan seni haberdar etmek isteyen bi Rabimiz var cnm
maşallah ya 41 kere maşallah...bizde uğraşıyoruz hala,,allah razı olsun allaha şükürler olsun ki karşıma senin gibileri çıkarıp ümidini kaybetme diyor

maşallah ya 41 kere maşallah...bizde uğraşıyoruz hala,,allah razı olsun allaha şükürler olsun ki karşıma senin gibileri çıkarıp ümidini kaybetme diyor
Yaa cnmm bende boyleyken cok arardim bi umut birilerini gorunce kendim hamile kalmis gibi sevinirdimm... Derdinden Buyuk Rabin var cnm umudunu kaybetme hakinda hayirlisi neyse o seni bulsun kac senedir deniyosun cnm

Yaa cnmm bende boyleyken cok arardim bi umut birilerini gorunce kendim hamile kalmis gibi sevinirdimm... Derdinden Buyuk Rabin var cnm umudunu kaybetme hakinda hayirlisi neyse o seni bulsun kac senedir deniyosun cnm
3 senedir canım...eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay önce,dr 8 9 ay sonra değerler düzelir inşallah hamile kalırsın dedi...sen normal yolla mı hamile kaldın

kadının para istememe konusunu hamileliğe çevirdik :D özelden yaz canım

3 senedir canım...eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay önce,dr 8 9 ay sonra değerler düzelir inşallah hamile kalırsın dedi...sen normal yolla mı hamile kaldın
Hadi bakalim insaAllah cnm evet cnm cok dua etim Dedimki Rabim bana Muhammed s.a.s yuzu suyu hurmetine bi evlat ver adini Muhammed koyucam o ay hamile kaldim cnmm sonra bi ogrendim ikizmiss InsaAllah Rabim sanada nasip etsin ikiz annesi olamyi:)

Back
X