- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözlerim doldu yemin ederim yaa,allahım sen çok büyüksün...inşallah banada nasip olur canım....şimdi çıkmalıyım acilen...konuşuruz yine inşallahHadi bakalim insaAllah cnm evet cnm cok dua etim Dedimki Rabim bana Muhammed s.a.s yuzu suyu hurmetine bi evlat ver adini Muhammed koyucam o ay hamile kaldim cnmm sonra bi ogrendim ikizmiss InsaAllah Rabim sanada nasip etsin ikiz annesi olamyi:)
Tm cnm:)Allaha emanetgözlerim doldu yemin ederim yaa,allahım sen çok büyüksün...inşallah banada nasip olur canım....şimdi çıkmalıyım acilen...konuşuruz yine inşallah
Valla cnm ben hep buralardayimm iyiyim siz nasilsiniz
hiç sorma ya eşim beni faturalı yaptı net yetmiyo pek gelemiyom yaa...iyi hamdolsun nasıl gidiyo hamilelikValla cnm ben hep buralardayimm iyiyim siz nasilsiniz
Valla cnm zor geciyo dikis atildi sadece yataktan lavaboya gidebiliyorum butun gun yatakyayim...hiç sorma ya eşim beni faturalı yaptı net yetmiyo pek gelemiyom yaa...iyi hamdolsun nasıl gidiyo hamilelik
allah bağışlasın cimcimeni inşallah...gözünaydınBurdayım ben ya burda seni bırakırmıyım hiç
e düğün olmamis, ayni eve girilmemis, prosedurler icin nikah yapilmis. hala nisanli sayilir. bence bu surecte bir ihtiyacın olursa ailenden istemen daha dogru olur -merhabalar aranıza yeni katılmış biri olarak bende aynı dertten muzdaribim. 5 aylık evliyim. düğünüm daha olmadı. eşim yurtdışında. 18 yıl boyunca çalıştım. 1 aydır işimden istifa ettim. tazminatımı aldım. düğün borçları masraflar derken para bitti. ve şimdi paraya ihtiyacım olsa nasıl isteyeceğim. banada yardımcı olurmusunuz. tesekkür ederim.
yeniyim bilemedim teşşekkür ederim. yeni konu açayıme düğün olmamis, ayni eve girilmemis, prosedurler icin nikah yapilmis. hala nisanli sayilir. bence bu surecte bir ihtiyacın olursa ailenden istemen daha dogru olur -
bir de bu 12 yillik konu. kendi konunu acsan daha cok yorum alırsin