• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden kaçıyorum

gulnagme

hokus pokus :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
391
8
118
bodrum
şuanda ikinci bebeğime hamileyim önceden de cinsel hayattımdan zaten memnun değildim. hiçbir zaman net olamadım eşime karşı şuan da 15 haftalık gebeyim
ve eşimden resmen köşe bucak kaçıyorum.
cinsel isteğim hiç kalmadı çok sıkılıyorum.
o istiyor ben iteliyorum onu sevmediğimden değil ama o sevmediğimi zannediyor bana surat asıyor.
ama ne yapsam içimden gelmiyor.
zaten 4 senedir hiç boşalmadıgımı bile eşime söyleyemedm.
söyleyemiyorm. aslında söylemem lazım
nolur bana akıl verin

Eşiniz cinsellik ile ilgili en rahat konuşabileceğiniz kişi olmalı. Evliliğin temel taşlarından birisi olan cinsellikte yaşanan sorunlar çözülmediğinde, evliliği derinden etkiler. Cinsellik ile ilgili sorunları çözmek de zannedildiği gibi zor değildir. Cinsel terapi konusunda uzmanlaşmış meslektaşlarımdan birisine başvurarak bu zorluğun.
Şu andaki durumunuza gelince, gebelik esnasında kadınların cinsellik yaşamaktan uzaklaşmaları şaşırtıcı bir durum değildir. Gebelik esnasında hormonların son derece farklı salgılanmaları, kadının anneliğe hazırlanması, kadını cinsel ilişki isteğinden uzaklaştırır. Belli ki eşinizin bu konuda bilgilenmeye ihtiyacı var. Bu bilgilenmeyi sağlayacak doğru kişi ise yine cinsel terapi konusunda uzmanlaşmış meslektaşlarımdan birisi olacaktır.

Back