eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum

Tedavi olun.

Bazen yolda yürürken yanlışlıkla mağaza vitrininden vs kafamı çevirince göz göze geldiğim adamlar oluyor görüyorum yanlarında eşi/sevgilisi korkuyorum bir laf atar kadın diye. Çünkü bazıları eşine çemkirmek yerine karşıdaki insana saldırabiliyor sözlü olarak oysaki dikkat ederim bu tarz şeylere.
Kimse eşiniz için çıldırmıyordur eminim. Böyle düşünün gözünüzde eşinizi abartmayın siz onu sevdiğiniz için size öyle geliyor sadece. Aynı ortamda çalıştığınız için zaten evli olan insana flört davranışı yapacak kadar ahlaksızlık gösterisi yapacak kadın yoktur diye düşünüyorum varsa da kendi elleriyle kendisini rezil eder en fazla.
Sokakta gördüklerimizi bir daha ne zaman görürüz Allah bilir. Geriye ne kalıyor ki zaten evdesiniz.

kiskandiginizi belli etmeyin, biraz agir olun.

Kiskanlicgin altında yatan neden şu bence, ya kendinize güvenmiyor sunuz, yada karsinizdakine

Yeni gelinken bende böyle saçma saçma kıskançlıklar yapmıştım. Şimdi tık yok. Arada olsa bile çaktırmam. Eşimi seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum. Özgüven kadar seksi bir şey yoktur ayrıca. Sizin o özgüvenli kendinin farkında haliniz çok daha fazla dikkat çeker

Bence özgüven eksikliğiniz var. O yüzden tedavi olun

İnanın bende öyle düşünürdüm baksın ne olacak aman bi daha nerde görecek diye ama bilmiyorum nasıl bu hale geldim.. çalıştığımız ortamda evli adamla flört edecek tipte kadınlar var maalesef

Peki terapist nasil cozuyor bende aldim bi etkisi olmadi ama

Bazı insanlar acıdan beslenir, kendi kendine kuruntu yapıp acı çekmek gibi...

Terapide napıldı bende gittim bu kadar fayda alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…