- 3 Aralık 2021
- 47
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi beste sena
Evet bunuda biliyorum erkekler çabuk sıkılan varlıklar bi gün gelir of der biliyorumböyle devam et bi de bunu kocana iyice yansıtırsan gerçekten kıskanman gereken sebepler çıkar ortaya merak etme.. relaks, sınırları geniş, takmayan bunaltmayan kadınların kucağına elinle bırakırsın kocanı. erkekler öyle boğulmaya gelmez. güzellikle çirkinlikle de bir şey elde edilmez ya da garantilenmez valla ne adamlar var gül gibi karısını bırakıp yüzüne bakılmayacak ahlaksız kadınlara gidiyo niye gidiyo acaba? lütfen psikoloğa git düzenli terapi falan al.
Olan var mı bilmem de düsünce gücüyle evrene bu mesajları iletmeye devam ederseniz korkarim gerceklesecektir..Benim gibi olan var mı prtada bir şey yokken sürekli kıskanan kafasında kuran bi şey yaptı mı yenebildi mi
nerde görsem tanırım öz güven eksikliği seninkisiAşırı kıskanç bi insanım 1 senelik bi ilişkim vardı sonrasında evlendik eşimle 1 aydır evliyiz eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum istiyorum ki bi kafese koyayım orda kalsın daha önce uzun bi ilişkim oldu hiç umrumda olmazdı hiçbir şeyine karışmazdım ve eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor sürekli kafamda kuruyorum her hareketine bi anlam yüklüyorum takıyorum kafayı yiyeceğim
Allah korusun korkutmayınOlan var mı bilmem de düsünce gücüyle evrene bu mesajları iletmeye devam ederseniz korkarim gerceklesecektir..
Hekime gitmelisiniz.
Gerçekten telkinler işe yarıyor mu? Sizin hayatınızda mesela etkili olduğu bir konu var mı? Çok merak ediyorum bu tür konuları ama bana biraz şey geliyor, saçmaTelkin en güzel çözüm. 21 gün yağtığınızda farkı göreceksinix
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için teraspistiniz bulunduğunuz şehirde miydi yıksa online mi aldınızBen de sevgilimi kıskanıyorum aslında kendimize zarar veriyoruz kendimizi yiyip bitirerek. Karşımızdakini de sıkıyoruz ister istemez. Bu yüzden terapi aldım kendi isteğimle. Hiç hayal ettiğim gibi de olmadı yani kıskançlığım üstüne değil de benim üstüme düştük terapide. Bendeki düğümleri çözünce diğer insanlara yaşattığım zorluklar kendiliğinden ortadan kalktı. Çok güzel bir tecrübe oldu hayatımla ilgili de yeni kararlar verdim hatta uyguluyorum şu anda. Nasıl kıskançlığımı irdelemeden yenmemi sağladı terapistim büyücü mü bilmiyorum valla
Birkaç aydır ara verdik terapiye iyiye gittiğim için. Şu anda da iyi hissediyorum tekrar ihtiyacım olunca ya da hayatımda farklı sorunlar çıkınca tekrar gitmeyi planlıyorum.
Kıskançlığı yenmenin diğer yolları (telkin vs.) geçici ve yüzeysel çözümler sadece. Ortada şüphelenecek bir şey yokken kafada kurma olayı aslında bizim kendi içimizdeki sorunlardan kaynaklanıyor. Onları çözünce gerisi geliyor çorap söküğü gibi.
Aynı iş yerindeyizkimseyi bu kadar kıskanıp kendimi yoramam
karşıdaki de yorulur bi süre sonra zaten yapmayacağı varsa da sıkıntıdan yapar
çalışmıyorsanız işe falan girin evde çok takılmayın kafanızı başka yerlere yöneltin
Bunun erkek olmakla pek alakasız yok partnerim sebepsiz yere beni sürekli kıskansa ben de sıkılırım of da demem bye bye derim. En çok zararı kendinize o yüzden herkesin dediği gibi terapi almanızı öneririm.Evet bunuda biliyorum erkekler çabuk sıkılan varlıklar bi gün gelir of der biliyorum
Siz öyle mi yaptınızTedavi olmalısınız. Mümkünse yatarak. Aşırı anormal bir durum,öyle terapiyle vs geçmez
Kıskanç değilim,olsaydım mutlaka yapardım. Bu sizin huyunuz da olabilir. O daha zor bir durum.Siz öyle mi yaptınız
Bulunduğum şehirdeydi. Gidip farklı bir ortamda görüşmek daha etkili oluyor bence.Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için teraspistiniz bulunduğunuz şehirde miydi yıksa online mi aldınız
Sorunun farkında olup çözüm yolu için konu açan birine yazmak için çok kırıcı bir yorum olmuş bu. Yine de siz bilirsiniz.Tedavi olmalısınız. Mümkünse yatarak. Aşırı anormal bir durum,öyle terapiyle vs geçmez
Kırmak için söylemedim ki. Adamı kafese kapatmak istiyorum diyor,çok vahim mesele bana kalırsa. Benim teyzem de bu şekilde bir kadındı,aylarca yatarak tedavi gördü gene de iyi olamadı tamamen. Kimbilir belki de huyu böyle,psikolojk sorun da olmayabilir.Bulunduğum şehirdeydi. Gidip farklı bir ortamda görüşmek daha etkili oluyor bence.
Sorunun farkında olup çözüm yolu için konu açan birine yazmak için çok kırıcı bir yorum olmuş bu. Yine de siz bilirsiniz.