eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum

Evet bunuda biliyorum erkekler çabuk sıkılan varlıklar bi gün gelir of der biliyorum

Benim gibi olan var mı prtada bir şey yokken sürekli kıskanan kafasında kuran bi şey yaptı mı yenebildi mi
Olan var mı bilmem de düsünce gücüyle evrene bu mesajları iletmeye devam ederseniz korkarim gerceklesecektir..
Hekime gitmelisiniz.

Böyle kafanızda kura kura gerçekleştirmeyinde, sakınan göze çöp batar hesabı.

nerde görsem tanırım öz güven eksikliği seninkisi

kimseyi bu kadar kıskanıp kendimi yoramam
karşıdaki de yorulur bi süre sonra zaten yapmayacağı varsa da sıkıntıdan yapar

çalışmıyorsanız işe falan girin evde çok takılmayın kafanızı başka yerlere yöneltin

Ben de sevgilimi kıskanıyorum aslında kendimize zarar veriyoruz kendimizi yiyip bitirerek. Karşımızdakini de sıkıyoruz ister istemez. Bu yüzden terapi aldım kendi isteğimle. Hiç hayal ettiğim gibi de olmadı yani kıskançlığım üstüne değil de benim üstüme düştük terapide. Bendeki düğümleri çözünce diğer insanlara yaşattığım zorluklar kendiliğinden ortadan kalktı. Çok güzel bir tecrübe oldu hayatımla ilgili de yeni kararlar verdim hatta uyguluyorum şu anda. Nasıl kıskançlığımı irdelemeden yenmemi sağladı terapistim büyücü mü bilmiyorum valla

Birkaç aydır ara verdik terapiye iyiye gittiğim için. Şu anda da iyi hissediyorum tekrar ihtiyacım olunca ya da hayatımda farklı sorunlar çıkınca tekrar gitmeyi planlıyorum.

Kıskançlığı yenmenin diğer yolları (telkin vs.) geçici ve yüzeysel çözümler sadece. Ortada şüphelenecek bir şey yokken kafada kurma olayı aslında bizim kendi içimizdeki sorunlardan kaynaklanıyor. Onları çözünce gerisi geliyor çorap söküğü gibi.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için teraspistiniz bulunduğunuz şehirde miydi yıksa online mi aldınız

Evet bunuda biliyorum erkekler çabuk sıkılan varlıklar bi gün gelir of der biliyorum
Bunun erkek olmakla pek alakasız yok partnerim sebepsiz yere beni sürekli kıskansa ben de sıkılırım of da demem bye bye derim. En çok zararı kendinize o yüzden herkesin dediği gibi terapi almanızı öneririm.

Tedavi olmalısınız. Mümkünse yatarak. Aşırı anormal bir durum,öyle terapiyle vs geçmez

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için teraspistiniz bulunduğunuz şehirde miydi yıksa online mi aldınız
Bulunduğum şehirdeydi. Gidip farklı bir ortamda görüşmek daha etkili oluyor bence.

Tedavi olmalısınız. Mümkünse yatarak. Aşırı anormal bir durum,öyle terapiyle vs geçmez
Sorunun farkında olup çözüm yolu için konu açan birine yazmak için çok kırıcı bir yorum olmuş bu. Yine de siz bilirsiniz.

herkesin kocası kendisine brad pitt. öyle düşün.

merak etme. adamı boğma. kendine ve ilişkine zarar veriyorsun.

herhangi bir işte çalışıyor musun? çalışmıyorsan işe gir.

Kırmak için söylemedim ki. Adamı kafese kapatmak istiyorum diyor,çok vahim mesele bana kalırsa. Benim teyzem de bu şekilde bir kadındı,aylarca yatarak tedavi gördü gene de iyi olamadı tamamen. Kimbilir belki de huyu böyle,psikolojk sorun da olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…